Güncellemeler
1 yıl
Dangalağın biri gold digger iması yapmış ben de bir şeyler ısmarlıyorum hediye alıyorum, bana bir şey alırken bile ucuz olan şeylere bakıyorum. popkek aldı diye o kız bizim paramızı yedi gitti diyen züürtleri gördükçe ayar oluyorum saçma sapan yorum yapmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir söz var dinsizin hakkın dan imansız gelir ilahi adalet tecelli ediyor sende aç karnını doyurucak başka erkek bul :DŞLKDLKM
tamam kanka
yaşını çok merak ettim şu an
senin 33 olmadığın kesin reşit bile olduğunu düşünmüyorum zaten eğer 33 sen daha da üzücü zaten rahatsız olduğun bir soruya cevabın da yoksa yazma
popkek böyle mi teselli edicen çok sana 1 tanecik popken aldı ben sana bir kasa teklif ediyorum :D
popkek koydum artık adını
Cafeye gittiğinde hesap geldiğinde nasıl ödetmesinden hayatta kadın hesap ödemez
yani bazen ben ısmarlıyorum bazen alman usülü bazen o ama mesela kahve alıyorsam yanına tatlı alamıyorum başka zaman alırız onu da diyor?
Bence bırak onu ya öyle erkek mi olur cidden ciddi düşünen bir erkek öyle yapar mı ya yaşlarınız kaç
24, ileride daha güzel yerlere götürürüm seni falan diyor ama her lafa da inanamam ki davranışlar tutarsız olduktan sonra ben onu önceliğim yapıp bütçe ayırıyorum ama dediğim gibi arada yemeğe çıkarması hediye alması kafamı karıştırıyor cimri olsa onları da yapmaz diyorum
Yani o kadarı bilemem ya ama cimri erkek ne biliyim bence sevgilisine öyle hesap ödetmez hani çalışmıyorsa bilemem na kadarlık bir ilişkiniz var
3 sene ama uzun süredir de arkadaşız çocukluktan neredeyse. böyle olunca hesap ödese bile gönül rahatlığıyla alamıyorum istediğimi, al diyor ama. acaba düşüncesiz mi? çalışıyor bu arada yeni işe girdi zaten bu rahatsız ediyor beni yani hadi önceden çalışmıyordu şimdi benden çok maaşı var
Yani çalışmazken tamam ama bence şu an rahatlıkla alışveriş yapabilirsin ya
Yani 3 senede az değil azda olsa tanışmışsındır ki ciddi düşünüyor musunuz
üstü kapalı söylediğimde de bozulup tartışıyor
evet evlilik lafı geçiyor ailelerle de tanıştık görüşüyoruz
Bence ciddiye binmeli neyi bekliyoruz yoksa ciddi değilmisiin ya de durumu kötüyse tamam hani ama durumu iyiyse neden bekleyesinki
bir de ben ailemde o şekilde büyüdüm babam asla cimri bir insan değildir ne anneme karşı ne başkalarına garip geliyor o yüzden
Yani ailenden birde öyle gördüğün için elbette garip gelir bu olay ama o kişiyle bir ömür geçireceksin dikkat etmekte fayda var bana 2 sene önce evlen deseler hemen evlenirdim ama şimdi yok diyorum çünkü her huyuna bakıyorum
kendini garantiye almak istiyormuş evlenmeden önce 🙄
Nasıl bir garanti
maddi anlamda ev araba falan alabilmek istiyor ama bu devirde kim birkaç senede alabiliyor bu mantıkla bizim 50 de falan evlenmemiz lazım
Biraz öyle görünüyor o kafayla giderse bir şey sahibi olamaz yani ya
Hesabı kim ödeyecek diye düşünüyorsa buradakiler gibi işte sana tespit
:(((((((
İşinize gelince kadın erkek eşit işinize gelmeyince hesabı erkek ödesin.
nerden biliyorsun benim ödemediğimi züürt herif popkek almaktan acizsiniz yaylan
boş konuşuyorsun
sana popkek bile fazla :D
@yaralıdavsan tamam tavşan sana yicek başka bir şey var
ne gibi
Sanırım cidden cimri beraber olduğunuz kişi belli
off :((
Soru mu bu cimri ötesi ıyy
:((((
Kızım kahve içerken tatlı almak istediğinde onu da başka zaman alırız diyormuş sen hâlâ cimri mi diye soruyosun yemin ederim midem bulandı cimri bile değil pintilik bu
seneler önce daha kötüydü bir de ben bunun yüzüne söylemiştim o zamanlar benim de dilimin kemiği yoktu hala sen bana seneler önce cimri demiştin diye lafını yapıyor olma o zaman
Bütün cimrilerin zoruna giden tek şeydir zaten kendilerine cimri denmesi daha bir tane cimriliğini kabul eden cimri görmedim. Seninki de dilinin kemiği olmamak değil olanı söylemişsin cimri olmasa kendine çeki düzen verirdi sen de yıllardır bu pintiyi çekiyosun piyasada erkek yokmuş gibi kızım adam lokmalarını saymaya başlamış seninki nasıl bi yokluk
Maddi sıkıntıları olabilir
olmadığını biliyorum beraber bankaya gittik ama kendi o kafada sürekli
Acaba psikolejik sorunları falan mı var acaba ya da evliliğe karşı maddi korku
sürekli yatırım peşinde eline geçen tüm parayı yatırıyor sonra param yok diyor buna karşı değilim ama kendini bu kadar zor sokmaya da gerek yok bence
Sana aldığı hediyelerden vs
ya hediyenin boyutuna bakmıyorum aslında sevdiğim için beni düşünüp çiçek koparsa bile mutlu olurum
Ya benim bi arkadaşım vardı ikimizinde aynı dönemde sevg olmuştu ben pahalı hediye alıyorum onunda durumu iyiydi kıza 10 liralık kolye almış adam onu bile çok görüyodu halbuki sağı solu para
yani doğru söylüyorsun ben bazen ona daha yüksek maliyette alıyorum hatta