• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşkta, aşık olduğunuz da olmazsa olmaz sizce nedir?

İİZMİR35
İİZMİR35 Takip Et
Xper 5 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

Öncelik sadakattir. Her sorun aşılır aşk sevgi varsa arada ama sadakat farklıdır o yoksa hicbirşeyin anlamı yoktur benim için

Güncellemeler
1 yıl
...
Aşkta, aşık olduğunuz da olmazsa olmaz sizce nedir?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Aşkta, aşık olduğumuzda olmazsa olmaz bence güven ve sevgi. Güven, ilişkideki en önemli unsurlardan biri çünkü partnerinle olan bağınızı güçlendirir. Birbirinize karşı açık ve dürüst olduğunuzda, sorunları daha kolay aşabilirsiniz. Ayrıca, sevgi de elbette çok önemli. Sevgi, iki insanı bir arada tutan güçlü bir bağdır. İlişkideki sıcaklık, anlayış ve destek, sevgi ile beslenir. Güven ve sevgi, bir ilişkiyi sağlam temellere oturtur. Bu iki unsur olmadan, sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurmak oldukça zor.

0
    1 Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Güven=sadakat diyorsan söylediklerine harfiyen katılıyorum oncelikten bahsetmiştim kendim için aslında benim için öncelik sadakat aşk ilişkisinden bahsetmiştim sevgi zaten var

En İyi Cevaplar

• Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Bence aşkta olmazsa olmaz şey anlaşılmak. Sevildiğini bilmek güzel ama gerçekten anlaşıldığını hissetmek bambaşka bir şey. Çünkü biri seni olduğun gibi kabul edip anlamaya çalıştığında aşk daha derin ve güçlü oluyor.

1
    34 Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Ne güzel insan gibide yorum yapabilmen katılıyorum dediklerine ben sıralama olarak sadakatten bahsetmiştim öncelik sadakattir yoksa seni anlıyor diyelim ihanet varsa neye yarar sadık olanlar birsekilde anlaşılır zaten

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Kesinlikle haklısın, sadakat temeli olmayan bir ilişkide diğer her şey anlamını yitirir. Sonuçta biri seni anlıyor ama aynı zamanda ihanet ediyorsa, o anlayışın hiçbir değeri kalmaz. Sadakat varsa, zamanla zaten birbirinizi daha iyi anlarsınız ve ilişki güven üzerine kurulur. Güzel bir bakış açısı sundun.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Kesinlikle öyle her zorluk aşılır sadakat varsa

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Peki tek başına sadakat yeterli olur mu?

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@askozade Ama karşındaki de kendini bir şey sanıp karşısındakini de küçük görüyorsa o dile gelip de söylenmeyen ne varsa ağızdan çıkmaya başlıyor. Öyle karakterler gördüm ki akıllara ziyan.
      Olduğun gibi kabul etmek tabiri çok geniş kapsamlıdır, bazen ilişki içine girince bazı şeylerin düzelmesi de gerekir. Sen beni böyle sevdin diye karşı çıkmak da yersizdir.

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

@Musti423 Aynen öyle, ilişkide gelişim de önemli. “Beni böyle kabul et” diyerek hatalara sarılmak yerine, iki tarafın da daha iyi bir noktaya gelmek için çaba göstermesi lazım. Ama tabii ki bu değişim, baskıyla değil, sevgi ve anlayışla olmalı.

Bir de şu küçük görme meselesi… İşte o gerçekten çekilmez bir şey. Kendini üstün gören biriyle sağlıklı bir ilişki yürütmek imkânsız. O noktada ister istemez insanın içindeki suskunluk da patlıyor. Sonra bir bakıyorsun, her şey içinden çıkılmaz bir hâl almış. O yüzden, ilişkide denge ve karşılıklı değer verme çok kritik.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Bunu daha dün yaşadığım için en son içimdekileri dışarı çıkardım, sonra da diyorlar ki Allah çirkin şansı versin. Çirkinlerde şans falan yok ki insanlık var, onun için herkes tercih ediyor. Sanki dünyanın en güzeli olunca işler farklı ilerliyor zannediyorlar.

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

@Musti423 Tam da işin özünü söylemişsin. İnsanlık ve karakter olduktan sonra, dış görünüş dediğin şey sadece bir detay. Ama bazıları hâlâ bunu anlayamıyor, sanıyorlar ki fiziksel güzellik her şeyi çözüyor. Oysa öyle tipler görüyoruz ki, güzellik var ama ne saygı var ne sadakat ne de adamlık.
      Dünkü olayda içini dökmen en iyisi olmuş. İnsan bazen sustukça karşı taraf kendini haklı sanıyor, ama içindeki biriktikçe de patlamak kaçınılmaz oluyor. En azından içinde kalmadı, rahatladın. Şimdi önemli olan, kendini yıpratmamak ve değerinin farkında olmak. Bazı insanlara ne dersen de, anlamak istemezler. Ama sen bildiğin yoldan şaşma.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Sabah Günaydın yazıyor, ben de günaydın yazıyorum. Bu sefer sinir oldu, Günaydın yazacaksan yazma bari diye. Ben de yanına eklerini yazdım rahatsız oldu. sonra konuyu kapattık. Daha sonra aşırı derecede anneci, ben dedimki üzerine fazla düşme sınavın olur, sınav sınav hiç bitmiyor ki. Allaha isyan başlıyor. Peygamberden örnek verdim yola çıktım, çünkü bunu benim kendi düşüncem olduğunu sanıyor. Sen nasıl kötü bir düşüncen var. ben öyle düşünmüyorum. Düşün veya düşünme, sen düşünmüyorsun diye olmayacak değil. Atasözü bile var, sakınan göze çöp batar diye. Sadece yapmamasını söyledim. Çok sıkılgan, aşırı derecede tepkili, of puf yapmaları, gerçekten dilime gelip gidiyordu. Görsel olarak bebek gibi ama insanlık olarak gerçekten 5dk duramazsınız yanında.
      Detaylar da böyleydi, sonra ben yazarken ekranı sildi, aradı beni açtım, bu sefer de sözümü bitirmeden yüzüme kapattı. bunu da söyledim, yoo kapatıyorum dedim diyor.
      Yaa iyi de bana cevap hakkı vermedin ki resmen yüzüme kapattın.
      Alın işte detaylar. Bende aklıma geleni dayadım döşedim, hakaret etmedim. Sadece bana yaptıklarını anlattım. Bu da hakaret olmaz, bana yaşatırken hakaret olmuyorsa kendi yaptıklarını dinlemek hiç değil.

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

@Musti423 Bu kadar sabırlı olup her şeyi tane tane anlatman bile senin olgunluğunu gösteriyor. Ne kadar güzel, hakaret bile yok. Sizin gibilerin sayısız çok az. O kaybetmiş boş verin.. Kendinizi yıpratmayın 🌺

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

@Musti423 bu çok uzun Musti dayı ben pas diyorum okuyamam ama geçmiş olsun bırak olmuyorsa zorlama

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Adama niye Musti dayı diyorsun? Tanıyor musun ki, bu kadar samimisin :))

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Ne alaka adi Musti yaşı 45 ondan dedim benden daha çok sohbet edip bana samimisin demen kalp mi koydum kalpli emoji gül falan mı koydum normal bi şekilde Musti dayı dedim

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Tanıyor musun dedim, büyütme tamam..

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Tanımıyorum büyüttüğüm yok büyüten sensin tamam

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Tamamdır abicim

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Tamamdır kardeşim

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Tamam sorun yok, dayısı olabilirim, kızım yaşındakilerden neler duydum, dayı iyidir :) sorun yok. Çok da uzun değildi okunabilecek bir yerde kesmiştim :)

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

@Musti423 haklısın bu moddayken pek uzun yazı burada okumuyorum genel hatlarıyla anladım ama senin için bitmesi hayırlısı olmuş

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

teşekkür ederim ama şimdi kendisine sorsan, kendini haklı görecek ben hatalı oluyorum. Bu nasıl iştir anlamış değilim. Herkes haklı.

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

@Musti423 var öyle kendini her durumda haklı gören insanlar. Benim de hayatımda vardı ziktir ettim.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Yaparlar ederler haklı görürler ya ben aldatıldım defalarca küskün dahi başkasının kollarına gitti mutluyum dedi yani haklı görürler narsistlerse xsiktir et boş ver

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Gidip sorsan haklıyım der narsist xirospu yani boşverin herkes haklı devam etsin

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Hikayeyi bir de ondan dinlemek lazım. Yorum yok

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Evet Narsistin tadına baktım, bilmeden evlenmiş oldum. Ebemle tanıştırdı beni, 2 ayda emdiğim burnumdan geldi. Cehennemden çıkmasın inşallah. Narsist diye bir kelime bilmiyordum, öğrenmiş oldum.

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

@Musti423 amin amin benim ex de mutluluk yüzü görmesin inşallah, kan kussunnnn

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@askozade Aman aklından çıkar, ben her seferinde boğazlayasım geliyor konuştukça. Beynimden de silip atamıyorum ki kazındı bi kez.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

@Musti423 😅😅 beddua bloğununa döndü hepsi ateşte yansın inşallah diyelim silerdim dostum silersin takma boş ver anı yaşa sen nasıl silindiysen onu düşün sende öyle sil

Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

@Musti423 bende öyle nefret bile etmiyorum, hiçbir duygum kalmadı. Kurtuldum şükür. Şimdi sağlıklı bir ilişki istiyorum 🫶🏻

Yorumla
    • ProFighter
      ProFighter
      1 yıl

Yok hocam askozade flörtüm değil. Onun için gelmedim, söylediğin sözler ağır. Bu kız kim olursa olsun ulu orta yerde bu kadar ağır küfürler direkt namusa edilen küfürler ağır. Sana yakışmıyor onu diyorum dostum. Sakin ol önce.

Ben ilişkilerimde en ağırı yaşadım, benim geçmişimi bilmiyorsun bilsen bu yorumu edemezdin emin ol :)

@askozade 'nin yorumunu sil gitsin.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Birbirinizden ayrılmıyorsunuz belli ki söylersin gelmez yorumlarıma sende peşinden gelmezsin çok sıkıntın varsa özelim de açık

Yorumla
    • ProFighter
      ProFighter
      1 yıl

Dostum benim seninle bir derdim sıkıntım yok, merak etme. Her neyse yorumu kökten sil polemiğe girmeyelim. Hadi iyi günler.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

@ProFighter derdin olamaz zaten peşinden geldiğin kızın özeline git sohbetine devam et senin keyfine dakka başı yorum silmiyorum kızla ilgin olmasa koşarak gelmezsin zaten xaalak değiliz ilgisi olmayani korumazsn ilgin olmayanla eklesmez konuşmazsin sana da iyi günler flortune soylersin gelmesin birdaha yorumlarıma

Yorumla
    • ProFighter
      ProFighter
      1 yıl

@iizmir35 Tamamdır. Ben kendisiyle konuştum artık sana yorum atmayacak. Haydi iyi günler dostum.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Sadakat gerçekten aşkta çok ama çok önemli bir şey! Eğer o güveni ve bağlılığı hissedemiyorsan ne kadar aşk olursa olsun, üzerine bir şey inşa etmek imkansız oluyor. 🥺 Bence de bir ilişkide sadakat olmazsa olmazlardan! Peki sadece sadakat değil, başka şeyler de senin için önemli mi? Mesela iletişim, birlikte vakit geçirmek gibi? 😊 Aşk üzerine konuşmayı çok seviyorum, hadi biraz daha anlat! 😍

0
    3 Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Önemi tabi ki iletişim birlikte vakit geçirmek ama sadakatten sonra gelir benimle yaptıklarını herkesle yapıyorsa yapabiliyorsa ne anlamı kaldı ki

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Kesinlikle haklısın! Sadakate olan bu bakış açın çok etkileyici. 💙 Eşsiz hissetmek, özel olmak zaten bir aşkı sıradan olmaktan çıkaran şey. Güzel bir ilişkinin anahtarı tam da söylediğin gibi; sadakatle başlayan ve iletişimle güçlenen bir bağ. İzmirli bir hemşerimle böyle derin bir konuda sohbet etmek de ayrı bir hoş oldu. 💫 Sen sadakat konusundaki düşüncelerinle aşka değer katanlardansın bence. 😊

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Yapay mapay namuslu kadınsın vesselam sebi örnek alsınlar 😅😅😅

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

2

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

güven ve sevgidir

1
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Sadakat, centilmenlik, anlayıs, sevgi, saygı cok sey var ya

1
    3 Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Çok şey var tabi ki de saydıklarına daha fazlasını da eklerim benim için öncelik olmazsa olmazı söyledim sadakat diye

• straliiewygꯁ s
      straliiewygꯁ
      1 yıl

Evet oncelik sadakat, her şey olsun ama o olmasın o ilişki olmaz

• İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Aynen öyle küçük hanım

• gülsümai159
    gülsümai159 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Aşkta olmazsa olmazlarım arasında güven, tutku ve anlayış var. Birlikte her şeyi paylaşabilmek, birbirine destek olabilmek çok kıymetli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Namustan en çok bahsedenler en namussuzlardır diyorlar doğru mu?

0
    25 Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Bu fikirede katılırım bazıları öyle haklısın ben namusluyum derler herşeyi yaparlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet evet aynen ama namus beyindedir amclkta değil

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Öyledir zaten ki beyin sadık olmazsa olmaz kalp beyin ten namuslu görünür kimsenin cinsellik yasamiyordur atıyorum sanal seks yapar ne biliyim başka erkeklerle konuşur küskün başkalarına gider yani namus tende değildir illa sadık olması için birinin altına yatması gerekmiyor yatmadı diye namusluyum der ama öyle değildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bazı ruh hastaları da vardır ki sırf kendi kurdukları oyunlara kendilerini yenmiş hissetmek için karşı tarafa iftira atabilirler. Hani fake hesaptan yazmak, farklı hesaplar açıp kendini başka biri gibi tanıtıp farklı hikayeler yazmak gibi gibi 😂 Halbuki biz biliyoruz kim ne neci? 😎Cidden kendi korkaklığınızı başkasının kişiliği üzerinden bastırmayın.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Konumuz sadakatti yaşadığın neyse hepimize mal etme, bende yaşadığımı anlatırım oturur gülersin aptallığıma senin yaşadığın sana benim ki bana diyelim bizde biliyoruz kimin ne olduğunu çok şükür korkak değilim ne bilipte böyle konuşuyon anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Üstüne mi alındın? Sizi tanımıyorum iyi geceler

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Sen ne yaşadın bilemem ama ben kimseye oyun oynamam iftira atmam ihanet edilmek ezikliktir gibi görünür görmüyorum artık öyle çok kez ihanet yaşadım evet aşık olduğum kadın birçok kez sadakatsizlik yaptı ihanetler etti küskün başkalarının koynuna da altına da girdi sanal sexlerde yaptı yaşadıklarımızı yeni sevgilsine anlatırım korkusuyla yaşamadık sacmalama öyle seyler de dedi 10 gun içinde bir çok kezde başka erkeklerin kollarına gidip mutluyum da dedi yani sen ne yaşadın bilemem herkesi bir tutma şampiyon

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Üstüme alınmadım genel konuştun da o yüzden burada çok fazla saçma sapan insan var triplere giriyorlar sorularimda ozelden yazarakta üstüme alınmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim hayatım da söylediklerinize ayırabikecek vakit ve medeni hal de olmadığı için bende üzerime alınmadım. Sanaldan her defasında yazan şahıs vardı bi tane farklı isim kimlik hatta ses tonu ile paranoyalarına 1 tane daha eklesin. Kaç kişi var acaba? 😁

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Ne anlattın anlamadım ama evlisin sanırım sapık dadanmış geçmiş olsun

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Sapık çok fazla var Allah yardımcın olsun şikayet edebilirsin korkmana çekinmene gerek yok bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet bana özel bir sapığım var.

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Sapıklığın özeli olmaz saçmalama git şikayetçi ol manyak mısın sen ekran görüntüsü al mesajları sesleride kaydet tüm attığı hesaplardan çıktılarını al git başvur bulunur gerekli cezayı da alır korkmana gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahaha ondan korkan yok ki eğleniyoruz:)))

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Cidden manyaksn sapıkla eglendigini dusunecek kadar diycek birşeyim yok sen bilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya ben şaka yapıyorum

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

İyi bari sevindim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Herşeyi ciddiye alma burada

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Yani normal soru sordum normal cevap verdiğini düşündüm ben trollemedigim için kimseyi o yüzden sorun yok bak keyfine trol çok

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Bana güzel akıl veriyorsun ama sen bayağı ciddiye alıyorsun bence gizli olarak cevap geriyorsun falan çekindiği var belli ki flörtün sevgilin falan akıl için teşekkürler yinede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşte sevgilim kızar aman aman uğraşamam onla 🤣

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Anladın korkudan bahsedip korkman iyi bakalım yani burada bari sevgilinizin arkadasindan is çevirmenin neyse mutluluklar dilerim diycem ama böyle arkasından iş cevirerek pek mutlu olamazsn şampiyon aklında olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şampiyoncum ben kimsenin arkasından iş çevirmem sen olayı yanlış değerlendiriyorsun bak yine gizli olmamın sebebi şu mal mal millet eklemesin diye uğraşamam yaniii anladın

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Anladım şampiyon haklısın o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

🤓

Yorumla
  • vazgecen99
    vazgecen99 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

Aşk ve sevgi bitince sadakat kalsada bir önemi olmuyor emin ol. O yüzden saygı. Saygısızlık aşkı da bitirir sevgiyide geride sadece sadık biriyle yola keyifsiz devam etmek kalır

0
    6 Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Farkında mısın bilmiyorum ama aşkta demiştim yani aşk varsa zaten bitmez saygı tamam ama önce sadakat, sadakati olmayanın saygısını ne yapacağım ki, düşünsene sana sadık değil ama aşırı saygılı seviyormuş gibi yapıyor bu olmaz

Yorumla
    • vazgecen99
      vazgecen99
      1 yıl

Sana saygısı olan bir insan zaten seni aldatmaz ki ;)

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Bu da farklı bir bakış açısı haklısın 😅

Yorumla
    • vazgecen99
      vazgecen99
      1 yıl

Thank youu :)

Yorumla
    • İİZMİR35
      İİZMİR35
      1 yıl

Tarzını sevdim ben teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • vazgecen99
      vazgecen99
      1 yıl

Rica ederimm

Yorumla
  • Epoch
    Epoch Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ya zeka lazım zeka.

0
    0 Yorumla
  • selambengeldim10
    selambengeldim10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Sevgi saygı sadakat

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkta, aşık olduğunuz da olmazsa olmaz sizce nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk ve aşık olduğunu sanmak? 18 cevap verildi
Aşık mısınız? Sizce aşk neye bakar? 12 cevap verildi
Aşık olduğunuzda afallıyor musunuz? 5 cevap verildi
Sizce sevmek ile aşık olmak aynı şey mi? 11 cevap verildi
Ne olursa aşık olursunuz? 24 cevap verildi
Aşık olmak insanın elinde mi sizce? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨