AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Dünyada cehennemi yaşamak = Böyle bencil bir kadınla yaşamak
Allah kurtarsın kanser gibi kadına yakalanmışsın iliğini kemiğini yaşam enerjisini sömürür insanın böylesi çekilecek çile değil
Olur bunlar konuşularak aşılacak şeyler.. Anladığım kadarıyla son zamanlarda gerginlik yaşıyorsun. Aynı durumu yaşamış biri olarak söylemeliyim ki onunla konuş muhakkak. Ama her şeyi
Abartmıyorsun yol yakınken kurtar kendini… yoksa mahvolan sen olursun iyi düşün boşanmak kolay gözüksede zordur. Ama evlenmeden ayrılırsan daha kolay atlatırsın.
Aabii resmen bela geliyorum diyor, demedi deme.
Tıpkısının aynısından bizzat şahit olmuşluğum var. Verduklerini bi şekilde al, sonra arkana bakmadan kaç..
Abicim daha ne kadar yolunmayı bekliyorsun. Seni bankamatik olarak görüyor. Sevmiyor da. Ona yedirdiğin altınları hemen almaya bak da ayrıl bari😬😬 dicem de anlayana
Canım bence ayrıl bak daha ne kızlar var sen şimdi bununla evlenirsin onu istiyorum bunu istiyorum su ev işini sen yap bana yardımcı tut der bu daha olgunlaşmamış evlenme bununla bırak bu canım aç gözlüyü havalanmış herşeyi senden bekliyor bı kız sevince hiç bir şey istemiyor bak benim bı sevgilim vardı durumu çok iyiydi bı kere bana bunu alirmisin diyemedim utandım yanlış anlar dedim parasına kıyamadım o teklif etsin istedim hep
Bu kız. seni üzer gibi dostum. İnsan sevince hediye, jest yapmalı. Erkek kadın farketmez. Sizin ilişkide alma verme dengesi yok gibi. Bir daha düşün derim..
maddi durumunu bilmiyorum ama düğün masraflarına harcayacağın parayı altın yapmaya harcayabilirsin ha bu hemen olmaz tabiki zamanla birikim yapılması lazım düzgünce konus ilerleyen zamanlarda alırım vs. diye düzelmezse de ayrıl seni biraz cüzdanı gibi görüyor sanki
Bu kadından olmaz. Ayrıl ve takıları da geri iste.
Bütün altınları tak düğün istemiyorum ayağına ama senin en ufak bir şeyinle ilgilenmesin, bu kullanmaktır kusura bakma.
Her kız illa ki az da olsa altın sever ama seninki çok abartmıs. Durumun belli iken bu kadar zorlaması bana garip geldi ne bileyim biraz daha hoşgörülü olabilirdi diye düşünüyorum ya 🤷♀️
karşı koymadığın sürece seni sömürmeye devam edecek dostum. aklın varsa birazcık da olsa kendine saygın varsa kızla bağlantıyı kes bak ciddi söylüyorum burada en fazla zarara uğrayan sensin daha fazla uğramamak için ayrıl ondan. senin durumun belli bunu o da biliyor işleri kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor. AYRIL
Anne hakkı nedir pardon da yeni nesil başlık parası mı bu. Anlayışsız insanları hayatınızda barındırmayın.
Buna taşrada "süt hakkı" da derler. Kaynananın gelin hanımı bebekken emzirmiş olmasının maddi karşılığı... Yavrusuna verdiği sütün karşılığını istiyor, çünkü kızı artık "elin" kızı oluyor. Saçmalık işte...
Damadı da annesi emziriyor bu durumda o da elin oğlu oluyor ona da altın yapılsın😃
Erkek evlat evlenince el oğlu olmaz. Ataerkil kültürde evlenen kız, eşinin ailesine gelin gitmiş olur. Kocasının nüfusuna geçmiş olur, nüfus kütüğü değişir, o yüzden el kızı olur. Kızın "sahibi" değişiyor yani.
"Damat için de istensin" diyeceğini tahmin etmiştim... Ataerkil kültür, toplumun kılcal damarlarına kadar işlemiş durumda...
Bence tüm kızlar böyle olmalı. Erkekler böyle kızları hak ediyor xmkxxmx Ay sevgilime yazık aman kıyamam diyen kızlar hep üzülüyor
Ne altin aşkıymış arkadaş. Okurken bunaldım sen nasıl yaşıyorsun bu insanlarla? Kaç kurtul oğlum yazık
Tamamını okuyamadım. Kimsesiz olunca sevilmek istemissin ve ailen olsun istemissin ama sanki yanlis yerdesin.
Nasıl Bu kadar açık açık isteyebiliyorlar ki kız tarafı olarak o ne yapacak ikiniz evleniyorsunuz ya hani
Evleneceği kişiyi sürekli kredi veren bir banka gibi gören biriyle çok zor, aynısı kardeşimin başında var. İşiniz çok zor.
Seni sevmiyor seni kullanmak istiyor ayrıca hadi kendisini geçtim Annesine istedikleri ne ya tam varoşlar.
Olur ama konforuna düşkün birisidir ve senin buna yetecek maddi ya da manevi gücün yoksa ayrılmanız ikiniz açınızdan en doğru karar olacaktır
Ahhh canım arkadaşım, umarım ayrılmışsındır.
Yalnız kalacağım diye korkma inan bana daha iyisini bulursun. Etraf kız kaynıyor
Altınları alıp kaçmasın dikkat et. Bizde evlendik herşeyi ortak yaptık ve ben bir şey istemedim. Bence onu biraz sorgula içinde bu normal değil
Ayrıl arkadaş bu seni yer bitirir seni köle yapmış kaaçççç kurtul bunlar yüzünden insanlar evlenmiyor yaa
Abartmiyorsun haklısın, bence ayrilmalisin böyle bencillik olmaz altinlari geri alip ayril böyle sevgi olmazzz
Okurken sinirlendim. Sen nasıl görmüyorsun seni sevmediğini ve kullandığını? Allah akıl fikir versin yok demek ki akıl..
Hayır olmaz eş anlayışlı olmalıdır iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanında olmalı destek olmalıdır
Hepsini okuyamadım. Sana anlayışsız davranan seni sevmiyordur ya biraz anlayış lütfen ana babam yokmuş yani gene iyi yapmışsın
Birde tavır yapıyor. Okudum hepsini. İçim sıkıldı ya 😄 ortak bir seyker yapamamanız kötü yani o saat alınsa nolur alınmasa nolur yavas yavas alınır dgunden sonra zaten
ooohhhhhhhh iyi yapmis siz erkekler boyle kizlari bas taci edersiniz asla vazgecemezsiniz tam tersi olanin da cop kadar kiymeti olmaz.
Maddiyatta beni üzüyor dediğin kadınla zor abi. Olmaz yani. Hele çocuk, illa evlenirsen 3 4 sene yapma.
Maddiyatta zorlayan derken kastettiğin şey nedir?
Her buluşmanızda bir çeyrek altın mı aldırıyor sana?
Acilen ayrılmalısın! Okurken sinir krizi geçirdim bu toksikliğe nasıl katlanıyorsun! Ben olsam muhattabı kesmiştim.
İtilaf Devletleri mi yaptı anlaşmayı? Sevr anlaşması gibi. Ayrıl gitsin. Evlilik hayatı paylaşmak demek. Paranı sömürmek değil
Ne anne hakkı bir de bu çıkmış. Böyle bir adet yok bizde. Iyice zor evlenmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Senin beynin eş olur diyorsa "bu ticaretten" ben ticaret diye tabir ettim olur kardeşim. Allah kolaylık versin.
ben bedavaya gitmişim ya :D şaka maka olmaz tabikide ev geçindireceksin sen anlayışlı olacakken anlayışsız olmak ne
Ayrıl hiçbir şey için geç değil kendini kurtar bundan
Oh olsun en küçük ilgiden bile mutlu olan kızlara hiçbir halt yapmazsınız bunların peşinden koşturursunuz
Kardes verdiklerinin hepsini geri al bankaya koy kıza yol ver
Sen haklısın biraz uzak dur bununla hayatın cehennem olur
Bilmiyorum ama, ben olsam onun yapabildiği kadar mutlu olurdum
Ne biçim kişileei seviyorsunuz. Ya onlar çakal ya da biz enayiyiz.
kıral ailecek seni aralarına almışlar kullanıyorlar. ne kadar sevsende ayrıl...
Hayır asla olmaz fuzuli masraf yapan cinsiyet ayrımı yapmaksızın o insandan olmaz, olamaz
Yol yakınken dön bir kere taviz başladı mı hep isterler
Olmaz. İnsan sevdiğini ekonomik alan dahil her yerde gözetir kıyamaz
Olmaz hiç bir şekilde onunla tüm bağlarını kopartmalosın. İlk zorlukta seni terk eder
Senin annen olmadiğı halde karşı taraf kendi annesi için altın mı istiyor? Üzücü
Anne hakkı diyə bir şey mi var? Çok saçma. İnsan evət mehir istəmeli ama suyunu çıkarmamak lazım.
Keşke eşin olsaydı ama maalesef o da aldığın altınlar gibi vitrinde bekleyen malmış!
Varken feda ederim parayı ona da yok u da bilmeli
abartmıyorsun
anne hakkı nedır yahu?
neden herseyın oıdemeısnı sen yapıyorsun
Yok artık daha neler erkekler genelde böyle kızlara takılı kalır böylelerinin değeri yüksek olur el üstünde tutulurlar yani erkeklere böyleleri yaraniyo
aklın varsa ayrıl senin için hayırlısı olur
Çok zor olacak belki ama ayrıl bundan 2 seneye sıkıntıdan kel kalır 5 seneye sıkıntıdan ölürsün
Peki sen bu kadar çabalayıp tüm yükü sırtlıyor iken bahsi geçen kız ne yapıyor? Çalışıyor mu? 🤔
Ayrılmak için yeterli bir sebep bence, anlayış yok bencillik diz boyu
Çok büyük ihtimalle dolandırıcı bir çeteye denk gelmişsin haberin olsun.
Resmen saçmalık bu nedir ya insan halden anlamalı bıray ya
Allah aşkına sen ne anlatıyorsun!
Bi saniye düşünmen hata.
Kardeşim olmaz bu kızdan OLMAZ!
Kesinlikle olmaz. Buna verecek başka bir cevap yok erkenden kurtul gitsin
Herkes gerşeyden önce anlayış insaflı olarak yola çıkmalı diyebilirim. 😊