Maddiyatta zorlayan kızdan eş olur mu?

7 aydır nişanlıyız anam babam yok. Benden 100 gr bilezik istediler bide anne hakkı 120 gr. Ben 80 gramını yapıp verdim. altın yüzük alyans pırlanta hepsini de yaptım. Durumumdan dolayı sevdiğim kız da düğünden vazgeçti. Bu yaz evlenmek istiyoruz ve şuana kadar 300 bin tl harcadım ve eksik olan 1 bilezik altın kolye. altın küpe eksik. ev eşyası vs daha almadık. Ben nişanlıma yaza evlenmek istiyoruz ama görüyorsun yaza kadar hazirana kadar yani 250 bin tl daha biriktirebilmiş olurum. Sence daha fazla altın almasak mi? Sana bitane altın kolye alsam zincirli ortasında ata cumhuriyeti olan yani 50 bin tl lik kolye alsam da diğer bileziği iptal etsek küpeyi de alsam ve biz gelinlik ev esyasina odaklansak dedim. oda bana kalan son bileziği altın kolyeyi ve altın küpeyi olursa altın saatti de yapalım ondan sonra ev eşyası bakalım bak düğün de istemiyorum senden dedi. Bende ona ozaman yaza kadar nasıl evlenecegiz daha 500 bin tl daha vermemiz gerekiyor sırf daha çok altın almak için zaten sana 80 gr altın. 50 binlik altın kolye ve küpe alacağım yetmez mi dediğim de. hayır ben son bileziği de istiyorum dedi. dün iş yerinden toplu şekilde maaş dışında 13 bin tl pirim aldı ama sevgililer gününde hediye beklemem normalde ama 1 çikolata bile almaması üzücü geldi. sizce abartıyor muyum. bugün dışarıda iken çok kavga ettik hem düğün masrafları hem genel manada. Her kararı o veriyor. diyorum şurada yemek yiyelim hayır o ben sevmiyorum diyor iyide diyorum ben seviyorum uzun zamandır yemedim özledim gel beraber oturalım sen yeme sonra senin istediğin yere gidelim hayır diyor. gel diyor pantolon bakalım diyorum benim ihtiyacım yok halim ds yok gitmek istemiyorum sırf onun istediğini red ediyorum diye tavır alıyor. Sizce benmi abartıyoru

Maddiyatta zorlayan kızdan eş olur mu?