Giyimi, arkadaşları, zevkleri, halı saha veya maç izlemesi, alkol kullanımı gibi şeyler. Sizin en çok tahammül edemeyip karıştığınız neler var?

Giyimi, arkadaşları, zevkleri, halı saha veya maç izlemesi, alkol kullanımı gibi şeyler. Sizin en çok tahammül edemeyip karıştığınız neler var?

Hemen hemen hiç birşeyi. Arkadaşlarıyla da buluşabilir, oyunda oynayabilir, eğer öncesinde varsa kız arkadaşıyla arkadaşta kalabilir ve benimle görüntülü konuştuğu sürece parkta veya evde bir bira tüketebilir. Tek bir şartla yeterince bana güven ve ilgi vermek zorunda. Diğer türlü huzursuzluğumla huzursuz ederim. Haber versin bana ne yapıyorsa zaten darlamam. Bazı uygulamalardan nefret ediyorum snap tarzı onları silmesi gerek onun dışında rahat bir insanım. Beni üzmeden tüm sosyal hayatını yaşayabilir. Bu benim içinde geçerli.
Ben en çok sigarasına karışırım.. Hatta sigarasından bile kıskanırım.. 🥳 Karşı cins diyemem çünkü karşı cinse karşı mesafeli zaten bu yüzden bunu söylememe bile gerek yok.. 😅
Canımın içi 🫶
😍🫠
Teşekkür ederim canım.. 🫠
Hiçbir şeyine karışmam. Kimse çocuk değil karakteri yerine oturmuşsa ne yapması gerektiğini bilir yoksa karışmadan şutlarım
Sevgilimin en çok kişisel sınırlarına ve özgürlüğüne karışmam. İnsanların kendi alanlarına ve tercihlerine saygı göstermek, sağlıklı bir ilişki için çok önemli. Tabii, herhangi bir konuda onu düşündüğümde ya da endişe ettiğimde konuşabilirim ama bu da sadece onun iyiliği için olur. Karışmak yerine daha çok açık iletişim kurarak anlamaya çalışırım.
Cevap
2Cevap
Kız arkadaşı olamaz, kızlarla çok dolu mekanlara tek başına ben olmadan gidemez. Bu konuda cidden çok titiz davranırım.
Ne güzel 😊
Kanına, canına, zihnine, kalbinin ritmine, nefesine..
Olsaydı herşeyine karışırdım sanırım ama elbette rahatsız olacak boyutta değil
Sevgilim yok olsaydı sigara alkol içmesine karışırdım
Karışmam çok üstüne gitmem, bunalabilir diye düşünürüm. Kırmadan, bağırmadan üzmeden konuşurum
Hiçbir şeyine karışmam sadece beni rahatsı eden tek şey karı kız mevzusudur
Muhatap olduğu insanlara
istediğim konulara
konuştuğu kişilere çevresine
Arkadaş ve uyku saati
arkadasları kız arkadasi olamaz benim manitamin
Sevgilim yok
giyimi ortamı vs
Fark etdim hiç bir ṣeyine karıṣmıyor muṣum
Hiçbir şeyine
Kız arkadaş ve alkol
Kızlarla samimi olmadan olmaz mı mesela