Sevgiliniz var mi? Varsa kiskanir misiniz? Ve ne gibi seyler de?
*(sacma soru canım sıkıldı :-D)
*(sacma soru canım sıkıldı :-D)
Sevgilim çok açık giyinmeyi sevmezdi çünkü Yay burcu Sevgilisi yani ben vardım. İzin vermem özellikle açık giyinmesine. Hafif toplu çoğu erkeğin bakacağı fizikte bir kız olduğu için kıyafetine dışarıya çıkarken kesinlikle ama kesinlikle karışırdım. Kimlerle gezdiğine ve kimlerle konuşacağı konusunda kıskanırdım. Arkadaşları (erkekler), dışarıya çıkma saati, dışarıda kaç saat duracağına kadar karışırdım. Karıştım karıştım. Sonunda ona değil kendime yaptım. Fazla kıskanmayacakmışsın meğer. Kızı kaybettim 1.5 haftadır konuşmuyoruz ve deli gibi özledim fazla kıskançlık çocuk işidir fazla ilgi de. Asla bağlanmayın, telefona sevdiğiniz için hapsetmeyin kendinizi. Kaybeden siz olursunuz. Her zaman bunu öğrendim
giymine karışmam süsüne karışmam çünki en güzeli benim olmalı sadece eski okul toplantıları arkadaş toplantılarını sevmiyorum ama bunu ona belli etmem
İstisnasız her şeyden kıskanabilecek kadar psikopat ruhluyum. Uçan kuştan, otlayan inekten, sıçan köpekten.. Kendimden bile kıskanırım. Bu yüzden de sevgilim olmuyo olduğunda da 1 haftadan fazla sürmez hiç.
kızlarla konuşması, özellikle her kızla değilde uzun süreli arkadaş olarak konuştuğu kızlardan daha çok kıskanırım ama anlık konuştuğu kızlar dahi olsa sinir krizine girerim.
Cevap
28Cevap
Ben çok kıskanırım ama belli etmem işimi çok gizli yaparım hatta eski sevgilim çok ilgisizsin kıskanmıyosun bile dedi ama ben başa kızla konusmayı bırak sokakta yalnız ya da kankalarıyla yürüdüğü zaman içim içimi yer
Bilmiyorum ya aşırı kıskanç olduğum için herşeyden kıskanabilirdim. O da bunu bildiği için sürekli kıskandırıyor :)
Herşeyde çok kıskanıyorum gerçekten. Özellikle kızlarla muhabbet edip gülüşmesi çıldırtır yani sinirden ağlayabilirim hiçbirşeyde trip atmam ama kıskandığımda -kıskandırdığında- yüzüne bakmam :ddd
ben kıskanırım. benden habersiz bir erkekle tanışmıcak en çok buna kızıyorumdur herhalde.
Olmayacağı için düşünmedim, şu son zamanlarda olanlar çoğaldı olmayanlarda istemiyor saplığa devam
Erkek dediğin otu boku kıskanır.
İçinde erkek olan her türlü meseleyi :D
Kiskanirim kizenleriyle bile konusurken kiskaniyodum :)
hiç kız arkadaşım olmadı olsa her şeyden herkesten kıskanırdım onu.
THE END...
Sevgilim olsa her konuda kıskanırım farketmez, aşırı kıskancım maalesef..
Gelinlik diyecek diye kıskanırım ya ben çok severim gelinliği niye kadınlar giyiyor ki onu !! :/
Kıskandırmaya çalşması itici gelir hoşuma gitmez. Zaten gerktiği zaman hissettirm doğal durumlarda sahiplendğmi kıskandğmı illaki :)
Kizlar herseyden kiskaniyormus. Yani gnl olarak bktiginda bnde kiskanirim ama belli etmem :)
Benden baska birisiyle konuşmasını erkek kız fark etmez :)
Kısa giyinmesin, erkeklerle konuşmasın ne b*k yiyorsa yesin ^^
Olsa kiskanirim. Erkrk arkadaslarindan, calisiyorsa is ortamindan, say say bitmez aslinda kisacasi hrseyden
Bende bu kıskançlık varken annesinden bile kıskanırım.
Kıskanmam, ama bu da sorun oluyor kadınlar için, saçma sapan triplere giriyorlar genelde
Profildeki sensen aşırı derecede güzelsin. Çok beğendim.
Yok ama olsa erkeklerde samimi olmasına çıldırırdım herhalde :D
Her şeyden kıskanırım, kıskansın da isterim
Yok, olsa idi yanına asla kız yaklaştırmazdım.
Erkek arkadaşlarından kıskanırım.
Her yönden kıskanırım valla o derece :D
benim dışımdaki herşeyden
sevgilim olsun da hiçbirşeyden kıskanmam
yok der xperımı alırım kanks
Herşeyden kıskanıyorum
Al işte bir yalnız daha :)
sen olsaydın kara çarşafı takardım :P
Uçan kuştan kıskanırım
şu an yok olunca bakarız
Sevgilim var her konuda kıskanyorum
Kizlarla olan samimiyetini kiskanirim