Beyler bır erkek olarak taktik verın Allah aşkına.. ben onu bır konudan dolayı terkettım 2 gun sonra gerı döndum ama benı kabul etmedi soğumuş benden ılıskımız yalama olmuş , sana karşı duygum kalmadı falan dedı vhatsaptan da numaramı sılmıs.. benı çok severdı delı gibi aşıktı bana sımdı onu nasıl döndürürüm bılmıyorum kendısı boğa burcu. lutfen yardım edın beyler 4 gündür kendımı gerı cektım yazmıyorum aramıyorum kafasını dınlesın dıye , dayanamıyorum onsuzlga
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Hıc tepki verme senin olan sana gelir. Kendini üzme düşünme onu. Kim bilir belkide simdide baskalariyla konusuyordur ama sen bunlari haketmiyorsun. Senin degerini anlamayana yol ver.
Ha yok ben illa geri istiyorum diyorsan zaten geri donmussun felan yani o kabul etmemis. Sen en iyisi güzel bir blöf yap. Erkekler bana yaziyor ben cevap vericem de bu saatten sonrada bana yazma yazmayacaksan de. Seven hemen döner engel olur buna. Ama saglikli bir yol degil.
Ben öyle çocuksu şeyler yapamam yok. zaten gerı cektım kendımı yazmıyorum aramıyorum bıraz kafasını dınlesın dıye. ama hayret edıyorum nasıl dayanıyor bensızlıye dıye. cunku çok bağlıydık bırbırımıze :(
Seni anlıyorum bu zor bir sürec umarim siniri gecer gecmez sana döner hemen afdiler.
Bı dönse affetse keşke ama üstüne düşersem daha çok kaçar benden dıye uzak duruyorum
Seven kaçmaz yanıyorsun. Git mesaj at seni çok özluyorum de bizden ilişkimizden cok mu önemliydi kırılmamız de o zaman. Seven erkek kaçmaz aksine daha çok sahiplenir sevildigi için senide üzmez. Üzgün oldugunu kurildigini belirtmelisin. Hala sana dönmüyorsa sevgisi bitliştir demekki
Bu dedıklerının daha fazlasını telefonda soyledım hatta ağladım neler neler dedım ama sevgım bıttı dıyor ben sımdı böyle konuşan adama nası dıyım goruselım dıye
Kalbim kirildi be. O zaman hiç muhattap olma. Bile isteye seni kirmiş sana kötü davranmış. Yaptigin sey cok mu kötüydü bilemem ama şu an yaptigin şey en dogrusu hiç elleme muhattap olma. Senin olan sana geri döner. Dönmüyorsada başkalari vardir hayatinda çünkü seven aşik olan aldatmaktan haric her seyi affedebilir.
Bana kötü davranmadı telefonda güzel konuştu ama ben kırıldım çünkü benden soğuduğumu duygularının bıttıgını soyledı benı en çok bu yaraladı ….. vhatsaptan numaramı sılmıstı o benım bende dün sıldım.4 gündür ne arıyorum ne soruyorum ondan bır adım gelsın ıstıyorum ama çok umutsuzum :(
Aşkta gurur olmaz yerinde olsam son 1 kez daha şansımı denerdim illa gelmiyorsa zorlamazdim. Kimseye zorla guzellik yaptirilmiyor. Kendisi hint kumasi degil illa senin degerini inceligini anlayan birisi cikacaktir karsina seni yari yolda birakmayan birisi. Sevgi yemek degildir bitip tükenecek. Ayrilmak icin sebep ariyormus onada erişmiş ayrilmiş. Bence sucu kendinde degil karsida aramalisin ama son bir kez yokla istersen. Senden ve senin huzurundan önemli degil.
Bırkez daha kapısını tıklarsam hem havalanmış hemde kendıme saygım Bıtecek.. bunu yapamam.. ıstıyorumkı yokluğumda benı ozlesın o benım kıymetımu anlasın :(
O zaman simdiki gibi kal ama kendini üzme onu dusunmemeye calis cunku hayat standartlarini ve kendini alcatma. Elbette özleyip gelecektir.
Kendısu boga burcu aşkından ölsede gururundan tek kelıme yazmaz bana
Burclara inanmam hicbir gercekligi yok. Askindan ölse yazar alsine aşik degilse yazmaz.
Olan bana oldu aşkından ölup geberen benım ıste
seviştiyseniz dönmez artık
Ne alaka bunla
çok alakalı. henüz çok yeniyseniz ve kısa sürede de çalkantılar olduysa sizden olmayacağını düşünüp gelmez
Sevısmek ne alaka onu anlamadım
Erkeklerin çoğu hevesini alınca keşfedeceği bişey kalmayınca saygılarını yitirirler , gitsende önemsemezler. sıradan biri olursun onun için
Benım bıldıgım daha çok bağlanırlar dıye bılıyordum ama yanılıyormusum demekkı
yanılıyorsun. aksine sen bağlanırsın onun bağ zayıflar
Doğrudur.. ama bütün bu olanların bununla alakası yok çünkü Bız aşkımıza tam gaz devam ettım
3 ayda sevgiliyle ayrıl barış mı olurmuş , kavga mı olurmuş.
sizinki aşk falan değil. en azından onun için yok öyle bişey
Bana bır konuda yalan soyledı benımde guvenım zedelendı bıde gecmısıyle ılgılı bısı ogrendım oda canımı sıktı. mantıgım ve kalbîm arasında gıt gel yasadım
erken görmüşsün işte. canını sıkan , mantığına uymayan şeyler var. üsteleme
Kalbıme söz gecıremıyorumkı
aceele etme. biraz zaman tanı kendine. 3 aylık ilişki kolay atlatılır. hep böyle acı çekeceksin diye düşünme. geçecek
Köpek gibi pusman olsun bana gerı dönsun bensız yapamasın ıstıyorum :(
o imkansız. sanmıyorum
İnan benı çok severdi bana çok bağlıydı.. hayret edıyorum nası dayanıyor bensızlıye :(
Erkekler öyle görünür. kanmayın hemen. 3 ayda bu kadar emin düşüncelerin olması da garip. sen kandırılmak isteyenlerdensin sanırım. yüksek faiz vereceğim diyip kandıranlar gibi hayaller kurdurmuş sana. insan olmayacağını bile bile kandırılmak ister
Doğru olma ıhtımalıde var ama :( dusukte olsa.. YouTube de 30 gun kuralı dıye bırsey varmış..30 gun arama sormayı kesın sessızlıge burunun eğer dönerse sızındır yazıyor
:) yok öyle bişey. herkes aynı robot değil.
canı sevişmek isterse de yazar. sonra gene gider.
insan ilişkilerinde kesin sınırlar kurallar yoktur
Yazarsa bana , ne niyetle döndugunu nası anlıycam pekı
o sadece dediğim şey için döner sana. duygusal bağ his olsa yalvar yakar bırakmazdı , yalan söylemezdi.
gece yarısı yazarsa sevişmek için gelmiştir :)
Duygusal bag olsa 4 gündür yazardı ulaşırdı bana:(
evet dediğim gibi. lütfen kendini kandırma
Kısacası bu adam senı sevmıyor mu dıyorsun
evet öyle diyorum.
İlk sen niye terk ettin peki
Güven problemi yaşıyordum gecmısten , ılıskıme yansıttım..3 aylık sevgılıydık ve Bırkac kere gel gıt yasadım. oda yoruldu artık benım gıt gellerımden.. ama onu ne kadar sevdıgımı çok iyi biliyor.. oda benı çok sevıyordu :(
ozaman eleman haklı yani
Haklı ama en son aradığımda pusman olduğumu ve aynı hatayı yapmıycagmı defalarca soyledım, ağlandım sızlandım ama dusuncem dedı. bıde bana karşı bırsey hıssetmedıgını soyledı ama ınanmadım..2 günde bu kadar soguması mümkün değil
iki günde soğumak tabii ki mümkün değil ama şunu düşünüyordur gelecekle ilgili yine defaatle sürekli aynı şeyleri yaşayacağını biliyorsa kendisini geri çekmekte bence biraz haklı
Ben sonuna kadar hak veriyorum ona ama bana son bır şans verse görecekti bendeki degısımi:( ınsan sevdıgıne kıyar mı o kadar ağladım yalvardım
yani insan sevdiğine kıyamaz sevdiğimiz insanlar bizim için zaaflarımız siz bence bir buluşun sevişin her şeyi düzelir
Benı sevmedıgını benden soğuduğunu söyleyen bır adamla nası buluşayım söyler misin bu kadar onursuzmuyum
İyi de olayları buraya getiren sensin farkındasın değil mi
Evet ama elımden gelenı yaptım telefon ettım yalvardım yakardım senı çok ozledım dedım bana son şans ver dedım ınan neler neler dedım
Daha ne yapayım bu saatten sonra
kanka yani yanlış anlama ama bu işler telefonda çözülmez belki yanyana gelseniz bitecek mevzular telefonda daha da buyur o yüzden benim naçizane fikrim gideceksin yanına mesafe değilse yan yana görüşeceksiniz
Gurur yapıyorum.. yanına gıttıgım zaman derse bana senı sevmiyorum ıstemıyorum üzülme falan teselli ederse daha çok mahvolurum
O zaman olayı komple kapatırsın daha da ümitlenmezsin
Çok kırgınım ona , o kadar gozyasıma üzüntüme kıydı bıde aılesıne soylemıs ayrıldığımızı.
aslında çok da uzun bir dönem değilmiş yani ailesine ne ara söylemiş ki
Ben onu terkettım 2 gun sonra döndum dedımya , o 2 günlük zaman dılımınde soylemıs ıste
Az önce onu aradım 1 2 Saat görüşelim mı yuzyuze konuşuruz dedım bır sürü bahane sıraladı bana. bende tamam pekı dedım kapadım :( çok üzgünüm gelmıyor ıste demekkı bıtmıs
tamam artık demekki gerçekten bitmiş
Çok üzgünüm 😢
konuşmak sohbet etmek istersen takip atabilirsin ya da mesaj
Çok acı çekıyorum:(
konuşmak istersen yazabilirsin
DM den yazar mısın bırsey konuşmak ıstıyorum
Ne yaptın o önemli
Güven problemi yaşıyordum gecmısten , ılıskıme yansıttım..3 aylık sevgılıydık ve Bırkac kere gel gıt yasadım. oda yoruldu artık benım gıt gellerımden.. ama onu ne kadar sevdıgımı çok iyi biliyor.. oda benı çok sevıyordu :(
Bekliceksin
4 gündür ne arıyorum ne yazıyorum bekliyorum daha ne kadar bekleyeceğim blmyorm:(
:(
Özelden yazar mısın bırsey sormak istiyorum