Sevgilimden ayrılmam gerekiyor ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle 5 aylık bir ilişkimiz var. Birbirimizi gerçekten çok değer veriyor ve seviyoruz. Fakat zaman içinde bana ciddi gözüken bazı sorunlarımız vardı. O benden devamlı tüm erkekleri instagramdan çıkartmamı isterdi. Bende çıkarırdım. Bana göre önemli değildi o erkekler. Ancak ben ondan aynı şeyi istediğimde defalarca söylememe rağmen kendisi kızları hiçbir şekilde çıkartmıyordu. Sebep olarakta ben Instagrama hiç girmiyorum diyordu. Bu dediği doğruydu evet günde en fazla 30 dk giriyor genelde ama yinede ben bunu kabul edemiyordum. Yinede sorun etmemeye çalışarak ona güvenmeyi tercih edip boş veriyordum. Fakat geçenlerde tesadüfen onun instagramdan takip ettiği bir kızla daha öncesinde cinsel şeyler yaşadığını öğrendim. Hatta bunun gibi bazı kızlarında hala instagramında ekli olduğunu öğrendim. Onları çıkartman gerekmez miydi sonuçta ciddi bir ilişkimiz var dediğimde o kızların hepsi 4-5 yıl önceden kalan insanlar onlarla bu süre içerisinde hiçbir konuşmuşluğum olmadı demişti. Sevgilim yalan söyleyen bir insan değil doğru söylediğine emindim ama yine de bu dediğinin mantıklı olmadığını söyleyip hepsini çıkartmasını istedim. Ama o ısrarla aynı açıklamayı yapıp durdu ve çıkarmadı. Bundan ötürü ayrılmam gerektiğini düşünüyorum ama ben veda etme konusunda çok başarısızım. Üstelik beni sevdiğinden ve değer verdiğinden de eminim. Ki bende onu gerçekten çok seviyorum. Şimdilik olayı boşvermişim gibi davranıyorum ama bu yaptığını kabul edebileceğimi sanmıyorum. Nasıl ayrılabilirim ya da sizce ayrılmalı mıyım bu konuda fikir verin lütfen.

Sevgilimden ayrılmam gerekiyor ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum?