Güncellemeler
1 yıl
“Tab ularım
Güncellemeler
1 yıl
Eskiden förtleştiğini bildiğim biri hala duruyor mesela ama şu an başkasıyla eskileri temizlememiş yani beni direkt jdmjdmzjx
Arkadaş ortamında tanıştık o adım attı muhabbet ettik falan aylarca sağlam düzgün bi ilişki kurabiliriz gibiydi ritabulaeım yoktur ama bir şey de yaşamadık yani Sonra birden uzaklaştı ve daha sonra ilişki istemediği için uzaklaştığını söyledi bana ben de anlayışlı davrandım konu kapandı Arada beğeniyordum fotoğraflarını yıllar geçmiş zaten bi şey de yaşamadık 3 sene geçmiş şimdi takipten çıktı sizce hayatında biri mi var yoksa hiç iletişimimiz kalmasın diye mi zaten konuşmuyoruz yıllar olmuş sjsmdjdm neyin tribi bu şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yenisi vardır, belki kız takipçi çıkar dedi veya o ciddi ilişki olduğu için flörtleri çıkarıyor
Bana hayatına biri almak istemediğini söyledi ama hani takılalım da demedi yani sadece birini istemediğini söyleyip uzaklaştı şimdi ciddi ilişki yapası mı tuttu
Bence öyle canım, eskilere bay bay yapmış
Biri dediği seni almak istememiş, yoksa takılmak isteyen hatun ile fb falan her türlü takılırsın
İşte ben onunla takılmak istemiyordum sağlıklı düzgün yaklaşmıştım ki o da bana öyle yaklaştı sonra takılamayacağını anlayınca gitti herhalde
E çok normal, duygu yoksa, vermiyorsan neden zaman harcasın
Duygu vardı işteee bir şeyler de yaşardım yani ondan değil de iletişimi kesti
Onda yokmuş, üzmeden gitmiş
Ona karşı duygunu kullansa daha mı iyiydi
Hayır yani gitmesi okay de duygu nasıl yoktu ya vardı djdkdjdj belki şu an genciz diye takılmak istediği için benden uzaklaştı olamaz mı
Ya giden gitmiş yavrum, gece gece yeme kendini, belki şimdi başka hatun ile sevgililer günü kutladı, şu an sarılıp uyuyor
:((( sussss sjndndnsnd
Özele gelsene
Rakiplerinde baya düşüş varsa biri vardır. Aynıysa öylesine çıkartmıştır
Yo sadece beni çıkarmış galiba sjdmsmsö
abla asıl seninki nasıl bir sorun, 3 yıl önce diyorsun; adam seni unutmustur bile ne tribi
Üzdün sjsmsjsmsj
heyecanlandırabilirim de :)
Ben senin ablan yaşındayım oğlum dur şimdi dertliyimd kdj
aradaki 7 yılı x2'yle geçeriz rahatta kalsana. bu yaşta ne derdi, zaman küçük erkeklerle eğlenip onları kullanma zamanı değil mi. al tepe tepe kullan beni iste açık çek. ;)
Biri var ve bunu senin görmeni istememiş belli ki
Haydaaa benim görmemi istememiş şeklinde düşünmemiştim teşekkürlerr :)
Benim flörtleştigim çocukta birden silmişti beni sonra öğrendim ki görmemi istememiş engel olurum diye söylemek istedimm 🌸
Engel olurum diye djdjdjjdjd ya bir şey yapmazdım ki o kadar ciddileşmemişti :(
Demek ki şu an ciddi düşündüğü biri var temizlik yapıyor ya insanın aklına her şey geliyor üzülme sen değerlisin 🌸
🌸 🥲
Başkasıyla olduğu içindir
:(((
Boş boş üzülmeyin
Ömür boyu listesinde mi olman gerekiyodu ahahaha
Hayır da yani sevgili olmadık bişi yaşamadık sıfır yani eski sevgili olsak anlarım
Unutmuştur seni
Unuttuysa girip aratıp çıkarmazsın yani kalır öyle djdmsjdn neyse tamam :(
Hayatında biri var
:((((
Gerek kalmamistir