Bunu daha öncesinde de söyledi ama ciddiye almadim baya baya ciddiymiş sevgiliyken etek boyuma bile karisan adam yurtdisina tasininca böyle düşünmeye başladı , beş senedir tanisiyoruz ve sonunda onu engellemek zorunda kaldim
Eski sevgilimle gelecek planlarım hakkında konuşurken başaramazsam ne olacak diye konuşurken bana ofc acarsin dedi?
Adamın derdi belli. Snei cinsel olarak arzuluyo. Biraz da sapkın düşünceli olduğu için, ağzı da gevçek muhtemelen. İnsana sevdiği kıza onlyfans aç diyosa. güzel kardeşim var zaten onda.
Belki sen şahsa daha öncesinden nude attıysan, kendisi de güzel kardeşim olduğundan herkesin görmesini de istiyor.
Ama profile de bakınca, aynen vücudun güzel.
Ama adamın derdi sen değilsin, seni de bu arada değersiz gördüğünü de söyleyebiliriz.
0
7 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Güzel kardşeim yazan yerlerde aslında Gawhat yazıyor
Derdi ben değilim ona özel fotoğraf ya da video göndermedim ya da yakınlaşmadık , tek derdi bunu kendisi benimle yaşayamasa bile beni uzaktan izlemek..
canım degilim onu ondan iyi tanıyorum, ona defalarca onu hayatımda istemediğimi söyledim ama kendini sürekli hayatıma müdahil etmeye çalıştı ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık sonra istemedim o da beni kaybedeceğini anlayınca son arzularından falan bahsetti sanırım
En sonda da pisleşti, sen de engelleyerek tekmeyi attın. İyi o zaman ne snein ona karşı sevgin kaldı, ne de onun kafasında sana karşı kutupta söyleyemediği cümle kaldı.
O beni eskide bırakmadı onu terk eden bendim, ilişkimizin altıncı aylarında beni o kadar kısıtlamaya calısıyordu ki sevsem de ayrılmak istedim ağladı zırladı bileklerini kesti koluna jiletle adımı yazıp kendimi öldürürüm herkes seni sorumlu tutar vicdan azabından yaşatmam diye tehdit etti beni
Bıraksaydın ne b*k yerse yeseydi kendini kesecek kadar sa*laksa kimse seni bundan sorumlu tutamaz seninde vicdan azabı çekeceğin bir durum olmazdı madem öyle giyinmen ona uymuyor o zaman sevgili olmayacaktı.
Sence o dediğinin önde gideni olsam iki üç senedir sevgili olduğum adama yanaşmaya calismaz miydim? AHAHSAŞDHAŞSHAŞDHAPH
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimle gelecek planlarım hakkında konuşurken başaramazsam ne olacak diye konuşurken bana ofc acarsin dedi?