Uzak mesafeli sevgilimle geçmişim hakkında konuştuk. Anlattıktan sonra, genişsin rahatsın dedi. Ne yapabilirim?

Anlatırken kekelemedim, yalan söylediğimi düşünsün istemedim. Cıplak doğruyu anlattım. Onunda eski sevgilileri vardı. Anlattıktan sonra genişsin, bana bunları nasıl anlatırsın rahat rahat dedi. Normal ama dedim. Güveni çok zedelendi. Sen zevk için beni aldatır normal algılarsın kendin için dedi. Böyle bişey yapmam yapmadımda. Uzakayım sonuçta diyor. Güvenini nasıl sağlayabilirim bilmiyorum. Haklı evet. Haklısınla özür dilemeklede olmuyor. Geleceğimizi sorguluyor. Genişsin rahatsın diyor. Bu konudan rahatsız, haklı. Çaresizim, ne yaparım gönlünü nasıl alırım bilmiyorum. Uzağız güven çok önemli. Nasıl güvenini kazanırım bilmiyorum.

Uzak mesafe ilişki
Güven
Geçmiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Onunda sevgilileri vardı, benimde haberim var. Temas ettiklerinden falan. Ben söylerken gerildim sadece cekinmedim, ama kekelemedim söyledim. Rahat söyledim diye genişlik var dedi. Zihniyetin bu diyor. Yanlış anlamayın şikayet etmiyorum burada. Durumun ne kadar ciddi olduğunu belirtiyorum. Dedim ki “oda o zaman sevgilimdi, istedim öpüştük ama o anlamda birlikte olmadık” burada “nasıl rahatsın” dedi. Bende “5 sene önce, ve eski sevgiliydi. Normal yani, sende yaşadın” dedim. Sonra çok sinirlendi.
Uzak mesafeli sevgilimle geçmişim hakkında konuştuk. Anlattıktan sonra, genişsin rahatsın dedi. Ne yapabilirim?