Eskiden hep bana guzel seyler soylerdi hissederdim sevgisini. Simdi hissedemyorum. sanki okul bitecek bana uygun degilsin deyip bir anda baska kizla evlenecekmis gibi hissediyorum cok uzuluyorum. O kadar kotu bir duygu ki o benim su hayattaki en yakinimdi ama o da yok artik. Kendimi nasil toparlayacagim bilmiyorum tam 7 aydir bunalimdayim ve ona gore hicbir sorun yok :(
Cevabın nedir?
+1 yılSana olan sevgisi son zerrelerinde bence ve fazla zarar görmeden sende alışmaya başlamalısın seven adam bunu yapmaz gözünden sakınır sevdiğini aklı başkasında bedenininde senin yanında işi yok bence önüne geleceğine bakmalısn
081 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ben de oyle dusunmustum Kac kere denedim ayrilmayi yapamiyorum cok kotu bir durum :(
- +1 yıl
Doğrudur yapmak kolay değil ama bunu karşındaki ne kadar hakediyo sence buna hakkı var mı hiç düşündün mü hiç bir zaman kalan kaybetmez giden kaybeder ve giden elbet pişman olur üzme kendini ayakta kalarak Onsuz da yapabileceğini göstermelisin ona
Soran+1 yılHaklisin ama ben o kadar gucu nerden bulcam :(
- +1 yıl
Ailenden seni seven diğer arkadaşlarından sevgini hakedene verme li sin
Soran+1 yılHepsi o kadr cok hakediyo ki ama o hakediyo mu bilmyorum ama o da ayrilmyo benden o da dyo seni sevyorm falan dye ozledm dyo ama bn hissedemyorm :( sanrm bende sorun var uzerine de cok dusmyorum aslinda napcami bilmyorm :(
- +1 yıl
HakeTSE bence şu an senle olurdu bak arkadaşım bir insan kalbinden hisseder evet bu beni Seviyo özlüyo der ama bu kalpte olmuyorsa o doğru bir ilişki değildir yani seni sevenlerin yanında ol senin kıymetini bilmeyip senin üzen nbiri bence zaman kaybı ve mutsuzluktan ibaret önüne bakmalısn
Soran+1 yılAma biz 2 bucuk yildr cikiyoruz ve cevremdeki herkes biliyor onu benim onu birakmam gerektigi soylyorsnzz nasil birakmaliyim ne demeliyim sizce?
- +1 yıl
Nemi demelisn beni haketmi yosun HakeTSEn bana bu sözü söyletmez Din sen kendi iyiliğin geleceğin için bunu yapmalısınız seni bu ilişki geriye götürür ya hakeden biri olsa zaten şu an burada bunu dile getirmez din geleceğindeki kapıları aç hayata tek bir pencereden bakma görebildiğin bütün pencerelerden bak senin geleceğin daha önemli ilerde evleneceksin bir eşin çocuklarn olacak o bu kişi olsa yanında olurdu ki bu bence senin çocuğunun babası olmayı haket miyo bence bu benim şahsi görüşüm ve sna yardımcı fikirler sunuyorum sen doğru yolu bulcaksın
Soran+1 yılCok tesekkur edrim yardimlarin icin gercekten soylediklerin mantikli. Ama nasil kurtlcagmi bu isten nasil canim yanmadan siyrilacagimi bilmyorum. Hicbi arkadas edinemedim zaten ailem yuzunden kactim baska sehire anlycagin cok yalniz ve cok caresizimm. Surekli agliyorum. Ben cok neseli biriydimm beni bu hale soktu bir kurtaranim da yok. Resmen ellerinde eriyip bitiyorum :(
- +1 yıl
Inan durumuna çok üzüldüm yardımcı olmak isterim sana ama yanlış anlaşılmaktan korkarım ben allah sana yardımcı olacaktır yalnızım deme sakın kalbini ferah tut iiyi şeyler düşün İyi şeyler olsun yıkılma çabala hayata yenilmë sen hayatı yen sende bu güç var bundan eminim
Soran+1 yılSen cok iyi bir insansin cok tesekkur ederim bana desteklerin icinn seni biraz once takip ettim bu arada :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim beni iyi bir insan olarak gördüğün için bir sıkıntın dert ortağın olarak ben burdayım istediğin zaman başımı şişirebilirsin sende çok iyi birisin ve doğru yolu bulCağın dan eminm seni iyi yerlerde yüzün gülerek görmek isterim
Soran+1 yılBnde sana mesaj atmak isterm ama atmyorummm :D
- +1 yıl
nasıl yani atmıyo musun atamıyomusun
Soran+1 yılYok atamiyorumm. Xp2 seviyesinde olmam lazimmis ama sni takip ettimm ordan bulamazmisin benii :/
- +1 yıl
Malesef bende mesaj atamıyorum Xp yükselince atarım ama konuşmak isterm yani tabiki kim önce yükselirse o atsn ozmn olurmu veya konuşmak istersen sıkıntın olduğunda sorulDada konuşabiliriz bir dost kazanmak isterm
Soran+1 yılSenin gibi dostlara gercekten cok ihtiyacim vr bu aralarr. Sen kac yasndasin
- +1 yıl
Ben 20 yaşındayım sen kaç yaşındasn dostluğun yaşı yoktur bnce önemli olan dost kalabilmek anlaşabilmek dost kazandığım için mutluym
Soran+1 yılBen 22 :) haklisinn tabikii yas onemli degil sadece merak ettm unv okuyo musun
- +1 yıl
Şöyle diyim açıktan yazılım bu sene ama normaldede hazırlanıyorum yani ama benim durumum çok farklı yani ben yılmadım düştüm ama önemli olan düştüğün yerden kalkmasını bilmektir (bu arada seni takip ettim Xp yükselince oradan mesaj atabilirsin istersn)
Soran+1 yılNasil dustun anlamadim. Yilmayisin cok iyi bence tebrik ederim senii
- +1 yıl
Biraz uzun mesele diyelim darbe yedim kısacası bu arada teşekkür ederim sen okuyomu sn neler yapıyorsun (bu arada düştüğüm durumu msjda anlatrm )
Soran+1 yılAhahha parantezde yazyo sanki kimse gormyoms gbii yerm seni yaa :D bn unv okyorm yarn onemli bir sinavm var ama calisamadm bu konu yuzunden :(
- +1 yıl
Hadi ya buna üzüldüm işte ama herşeyi unutp çalş man gerekiyo ben engel olmiyim brz çalş sınava istersn unut sil herşeyi seni iyi yapacak mutlu edecek şeyleri kafanda yer et olurmu dost buldum üzülmeni asla istemem iyi yerlerde ggörmek bni mutlu eder desteği im hep arkanda unutma bunı
Soran+1 yılCanimm benim bir tanesinn senin gibiler hic eksik olmasin insallah senn de bir sorunun olrsa konusalm olur muu bni fcde bulabilirsnn sen facen var mı
- +1 yıl
Şey bide ayrıca özel bişeyim yok sadece uzun meseleler burada yazmak uzun sürer bir gün msjda knşur Sak orda yazarm yani uzun uzun knşrz
Soran+1 yılTamamm peki o zmn konusurz yinee geldikcee kendine ck iyi bakk Allh razi olsn sendenn
- +1 yıl
Malsf facem yok ama açabilirim yani senin gbi dostu kaybetmek istemem asla bu arada senden de allah razı olsun beni dostun olarak kabul ettiğin için sna iyi çalışmalar ben buralardayım knşmak istersn bu sorudan yazabilirsin
Soran+1 yıltamam ben simdi biraz ders calsym konsrz yine bir ara kendne ck iyi bakkk moralim duzeldi birazck sayende :)
- +1 yıl
Moralini düzeltebildy sem ne mutlu bana amacıma ulaşmşm demektir sende kendine çok iyi bak iyi çalışmalar
- +1 yıl
Nasılsn bakalım
- +1 yıl
Iyi geceler güzel insan iyi bir güne başlaman dileğiyle
Soran+1 yılHic iyi bir gune uyanmadim kendmi cok kotu hissediyorum yine :(
- +1 yıl
Hadi yau noldu neyin var anlatmak istermisin
Soran+1 yılGece uyuyamadimm hic :( hep onun yuzunden o geldi aklima eski gunlerimiz geldi. O yuzden ck uzulyorm. Icime birseyler otryo midemi agrto artikk duşun :(
- +1 yıl
Hadi ya keşke mesaj at saydın knşmak iyi gelebilirdi sna beklemiş tim seni. anılar kolay kolay unutulmaz ama bu anılar sna acı veriyorsa hayatını etkiliyorsa kendine zarar vermiş oluyosn ki kendne zarar verecek kadar değerli birimi bunı hakediyo mu bu da tartışılır tabiki
- +1 yıl
Şey bir sakıncası yoksa eğer benim senin gbi bir dostum olan sır ortğm kız vardı onun kullanamadığı facesi varmş istersn bir sakıncası yoksa eğer oradan knşabiliriz
Soran+1 yılOlur peki
- +1 yıl
Daha adımızı bilmiyoruz :) bu arada benm adım hasan face ni ver ekliyim
- +1 yıl
Bugün nslsın
Soran+1 yılYarin bolumuzn en zor snavi var. Dunkunu biraz biliyordm yaptm ama bunu hic bilmyorm ve calismak da istemyorm beni aramadi bugn hic :( kotym yani midem yine agriyo eger bugn aramazsa uyuyamam :(
- +1 yıl
Ben ne desem boş ve yanlış olur ama seni silmiş gibi duruyo ve bence üzülcek bir durum bile kalmamış ortada sen şu an kendine zarar veriyorsun sadece değmiyecek biri için tabi senin hayatın karışmak haddim değil sadece zarar görmeni istemem ben gerçekleri görmemek te biraz ısrarcısın
Soran+1 yılKolay degil ki gecmisi atmak benim icin birtek o vardi cnku yapayalnz kaldim bosluktayim :(
- +1 yıl
Yapayalnız değilsin ailen arkadaşların seni sevenlerin var o HakeTSE ztn yanında olurdu ama demekki haket Memiş yani haketmeyn biri içinde kendine zarar vermek çok mantıksız geliyo bna
Soran+1 yılHaklisin keske elimde olsa var ya 1 dk durmam kurtulsam su illetten yanima yaklastirmam :(
- +1 yıl
Aslnda varya sen sevin më lisin seni sevmeyen biriyle değilsin yani duyguların la oynayan biride yok hayata güzel bak hiç bişey kaybetmedin aksine kazandın yani hayata geniş bak dikine bakma sadece
- +1 yıl
Yanlız kalmcksn eğer istersen başını belası olblrm iyi gününde sevdiklerinle olabilirsn kötü gününde hep senin leYM
Soran+1 yılTesekkur ederjm. O bana annem kadar iyi oldugun icin seninleyim demisti :( demekki iyiligim yetmiyo
- +1 yıl
Sen dha fazla ne verebilirsin ki haddinden fazla değer insanları değiştirebilir yani sen kendine zarar vermeyi yer etmişsn bir insan unutmaya bilir bir insan kendine zarar vermeyi bırakabilir ama bu sözümü iyi düşün derm sevgini hak edenlere ver sevgi kutsal bişeydir öyle değersiz bşy değil inan suratını Astğna bile değmez
Soran+1 yılPeki onu unutmalimiyim :( dun paketim bitmisti paket yapmayacagim dedim. O da yap benm dk biter boyle dedi. Hatta şu an bitmek uzere falan dedi Ben de o zaman bu son konusmamiz demistim. Snra kapattik. Acaba o yuzden mi aramiyor. Mesaj da atmyordum ona. Cnku eskisi gbi guzel seyler konusmadgmz icin iskence cekiyordm guzel birseyler yazmasini beklerken. Bende mesajlasmayalim dedim. O da msjlaslm dedi ama ben cevap yazmadm son msjna :( cok mu gurur yapyorum
- +1 yıl
Yo normal şeyler yaptığın ama şuna var bir insan seviyosa iki eli kanDada olsa ona ulaşmaya çalşr yani bir dk knşma dan edemez dakika falan asla soRN olmaz bitmeden yapar biraz o çaba göstersn bnce sende kendine zarar vermeyi brak bnce ilerde unutunca bu kişiyi dicek sin ki bnce ya bn ne aptal mışm sadece kendime zarar vermişim diyeceksin sen bu kişiyi elbet unutcksn ha şmdi ha bir yıl snra sadece kendine zarar verme süren artar zaman geçtikçe yani şahsi düşüncem böle yami benim çnkü bu kişiyle bir geleceğin yok
Soran+1 yıltamam :(
- +1 yıl
Bak ben sürekli yanlızm ama şikayet etmem takarm kulaklığı çıkar koşarm spor yaparım başka şeylerle ilgilenmek lazm bazı şeyleri unutmak için çnkü ( ben bana kendim için lazımım ) bu lafı kendn için söyle ve neyse ben artk rahatsız etmiyim seni kendinle kal brz
Soran+1 yılTesekkur edrrim :( erkeklerden nefret ediyorum
- +1 yıl
Ön yargılı olma bir insan yüzünden hayatında ki doğru kişiyi aramalsn bnce seni mutlu edecek yanımda huzur bulacağın ve sonum diyeceğin kişiyi gerisi boş çünlü
- +1 yıl
Ha bu arada ismini öğrenim en azından
Soran+1 yılIsmim hazal
- +1 yıl
Bnde hasan seni azda olsa tanıdığıma çok sevindim
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Sen nerelisin nerde yaşıyosn
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
Hmm pki arada mesaj ata bilirmiyim halini hatrını öğrenmek için çnkü değer verdiğm birisn
Soran+1 yılBiliyo musun şu an kendimi inanilmaz guclu hissettim o kimm yaa arayacammi bir de ben onu nah ararimm kim o yaa kim kim ki ben bu kadr taktim onu gorur oo pesimden koscak asla armyacm hala midem cok kotu hala aci cekiyorum ama bu guc iyi ki geldi aklim badima geldi ders de calismazsam calismayayaim ilk defa boyle hissediyorum. Ben ne kadr iyi neseli bir kizim neden onun yuzunden etrafmdakileri uzcem yaa kim o kim kendini ne saniyor? Dimiii oh beee
- +1 yıl
Çok şükür işte sen bugun doğru yolu bulduğuna kendine zarar vermeyi vazgeçtpine çok sevindim doğru yoldasn
- +1 yıl
GülüşünÜ eksik etme yüzünden bu ona en büyük mesaj olacaktır neşeni asla yitirme
Soran+1 yılBu yolda bana yardimci oldugun icin saol Allah senden razi olsunn Allah bana yardim etti şukurler olsun onaa 🙏🙏🙏🙏 çok sukur Rabbim sen benim gibi olanlara yardim et insallah. Kimseyi kimseden ustun hissetirme guzel Allahim 💕
- +1 yıl
Amin inş allah senden de razı olsn biliyomsn uzun zaman snra çok mutlu oldum
Soran+1 yılInsallah daha da mutlu olursunn. Bende mutlu olmak istiyorum artik ama kimseye ama kimseye guvenmcem ailem kime guvenirse ona guvencem. Anne baba en iyisini bilir cunkuu
- +1 yıl
Seni iyi yerde doğru kişilerle görmek beni mutlu eder bir insan yüzünden ön yargılı olma ders almış ol doğru insanları bul bence ki artk bu kararından snra mutlu olacağ na eminm inan senin adına çok sevndim
Soran+1 yılAma biliyo musin kime deger verdiysem hep bana boyle yapti sanirim bende sorunn. s
- +1 yıl
Sorun sende değil senin verdiğin değerin kıymetini bilmeyen karakter siz lerde bence kıymetini bilenlere değer vereceksin artk anladn kendine o güzel canına zarar vermek yok artk anlıyomsn bni artk üzülmek yok mutlu olmak var
Soran+1 yılInsallah bu his kaybolup gitmez cok korkuyorum gucsuz olcam dyee :(
- +1 yıl
Asla sakın bak bu ümidini yitirme lütfen sen şu an yıkıldığın yerden kafanı kaldırdın şmdi elini yere vurup doğrulma zamanı sende bu güç var bunu görüyorum sende sen çok güçlü birisin çok güçlü bir kalbin var asla yılma
Soran+1 yıltamam bunu yapmayacagim artik sevgim degil gururum aklim hakim bana yoksa coktan aramistim. Hala hayaller kuruyordum saf gibi secen insan hic boyle olur mu yaaa Allah askina baska insan mi yok yaa Allahimin verdigi guzel kalbi gozleri neden uzeyim dimii. Artik beni kaybetti.. gercekten kaybetti sanirim.
- +1 yıl
Işte senden duymak istedğm şeyler sende bu güç var allah sana o gzl gözleri ağla üzül dye vermedi güçlü ol ayakta kal ben inanıyorum sana çok iyi yerlere geleceksin doğru kişiyi de bulcaksın artk üzülmek yok anladn mı asla bak mutlu olmak yüzünden o gülüşünü asla eksik etmiceksn kendn için yapcan bunları bni çok mutlu ettn sevindirdin
Soran+1 yılSaol iyi ki varsin
- +1 yıl
Rica ederm hepte yanındaydm bunu unutma olurmu sende iyiki varsın şmdi nslsn bakalm
Soran+1 yılSimdi iyiyim cok şukür Rabbime. Ders calismadim ama olsun bu dertten kurtuldum Allah yuzume baktii insallah hic gecmez bu hislerimm simde kendime guzel bir uyku cekcem
- +1 yıl
Nasılsn bakalım halin hatRN nasıl iyidir umarım
Soran+1 yılIyi gibiyimm de hala aramadi yaa kafayi yicemmm ama bnde aramcam mutlaka aryacakk mutlakaaa bn olmycam arayan arasam da birsey sorp kapatcam sen nasilsin
Soran+1 yılNapyosuunn
En İyi Cevaplar
Sana karşı hisleri düzelmiyorsa , yapacak bir şey yok. İlişkiler 2 taraflı yürür. Senin çabanla olacak değil bu. Kısa yoldan ayrıl.
00 Yorumla
Yemin ediyorum durumumuz tamamen aynı çabalamayı da bıraktım ben
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ne zamandir boylesin peki :(
Soran+1 yılBiz 2 bucuk senedir sevgiliyiz basta hersey o kadar guzeldi ki. Ben herseyimi onla planlamistm o da benle ama anra cok degisti beni yalniz birakmaya basladi artik ondan nefret ediyorumm ama ayrilamiyorum da :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Akışına bırak yoksa kaybedersin. Azıcık degisiklik istiyor olabilir. Ilişkiyi o nasıl istiyorsa öyle yürütsün
00 Yorumlailiskide bir kere sogukluk yasandiysa sonunda sen uzulecegine o uzulsun ayril. blki akli basina gelirr erkkler umursamaz kaybednce anlarr..
00 Yorumla
+1 yılSoğumuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim sence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim artik benden çok uzaklaşti. Gunde sadece 1 defa konusuyoruz onda da günümüzü anlatıyoruz. Arkadaş gibi. duzelsin istiyorum ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım