Arkadaşlar ben 19 yaşındayım bi aşık oldum kız arkadaşım benden 2 yaş ufak aramızda cinsel ilişki bişey yok hem yaş olarak sıkıntı hem evlenmeden ikimizde karşıyız güzel bi söz söylüyorum ben romantiklik sevmiyorum hediye alıyorum 1 dakika mutlu oluyor sonra aynı güzel anlamlı bi video atıyorum sadece beğeniyor bana hiç güzel söz etmiyor hediye almıyor hediye beklemiyorum o benim en güzel hediyem ama bana 1 tane güzel söz söylemiyor beni mutlu edicek en küçük şey ama ben aşkım yerine aşk desem (aşkım) olarak düzeltiyor ne video atsa sadece onları izlememi istiyor işim yorucu bi meslek değil ama çalışma saati biraz uzun genede yoruluyorum ama gece uyumayıp onunla konuşmamı istiyor 14 Şubat için çok güzel bi hikaye paylaştım hikayeyi beğenmemiş bile onun aksine ben yerinde çok romantik yerinde sert biriyim bunuda biliyor bana sürekli romantiklik sevmiyorum ben böyleyim diyip duruyor ama bu romantiklik içimden geliyor karşı koyamıyorum ve bu durumdan rahatsı olduğumu bir kaç defa belirttim ne yapmalıyım?
Not:(Aynı onun gibi davrandım trip yiyorum bide onunla uğraşıyorum sonra)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer