• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Prenses erkek özellikleri nelerdir?

Redamancy-4
Redamancy-4 Takip Et
FenomenMentor Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
87
Yapay Zekaya Sor
Selammm🤨
Örneğin hesabın yarıya bölünüp ödenmesi, trip atmaları gibi gibi…
Prenses erkek özelliklerine örnek verin desem bunlar neler olur olurdu?
#reda
Erkek Soruları Ödeme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Prenses erkek, ilgi ve özen görmeye alışkın, hatta bunu talep eden bir yapıya sahiptir. Kendini merkeze koyar ve her zaman öncelikli hissetmek ister. Biraz ihmal edildiğinde hemen surat asar, hafif bir gecikme yaşansa bile trip atabilir. Duygusal hassasiyeti yüksektir ve küçük şeyleri büyütme eğilimindedir. Övgü duymayı sever, hatta zaman zaman bunu alabilmek için naz yapar. Konfor alanına fazlasıyla bağlıdır, bu yüzden ufak zorluklara bile tahammülü azdır. Bir ilişkide partnerinden, adeta bir prense bakar gibi ilgi ve sabır göstermesini bekler.

6
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gerçekten artık kızların yüzünden de erkekler nasıl davranacağını şaşırdı erkek gibi davranıyorsun kaba odun diyorlar böyle anlayışlı davranıyorsun prenses gibi diyorlar vallahi ben şekilden şekile girmem olduğum gibi davranırım kabul eden eder etmeyen çeker gider kimse dünyaya birileriyle gelmedi ki birileriyle gitsin

24
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.

Kadın gibi giyiniyor ve Makyaj yapıyorsa prenses diyebiliriz.

2
    3 Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      1 yıl

Olay o değil😃

Yorumla
    • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
      վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
      1 yıl

Hee O zaman trip.
      Erkek adam tavrını net şekilde ortaya koyar.

Yorumla
    • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
      վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Trip atmak neden prenseslik oluyor 😂

5
    6 Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      1 yıl

Bide küsün

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Haklıysak küseriz şöyle düşüneceksin insan değer verdiğine küser

Yorumla
    • lino1025
      lino1025
      1 yıl

Canım, benim babam 65 yaşında ilkokula dahi gitmemiş. 10 yaşından beri ticaret yapıp çalışmış, 5 yaşındayken 7 kardeşiyle annelerini kaybedip onları döven bir babayla büyümüş, bu yaşa kadar kendi alın teriyle gelip eski zamanın askerlik şartlarını tamamlayıp sayısız iş yapıp kendi işini kurmuş evini arabasını alıp aile kurmuş, 4 çocuk büyütmüş biri. Hâlâ da çalışıyor. Ama benim babam trip atıyor. Ne oldu şimdi? Prenses mi? Trip atmak tamamen bir duruma alınmak ile alakalıdır. Emin ol alınıyorsa da bu iyidir, sana değer veriyor ki alınıp darılıyordur. Bu da her insan için çok normal bir davranıştır. Lütfen şaçma önyargılarınızı yıkın çünkü küçük hözüken siz oluyorsunuz.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      1 yıl

Trip atma TERKET
      ve bakasını bul demek istiyorlar..
      bundan sonra böyle ! Onlar hata arıza vs yaptıklarında TRİP YOK
      terkedip başka kadın bulacaksın ozaman anlayacaklar dünya kaç bucak..

Yorumla
    • GHOST_KILLER76
      GHOST_KILLER76
      11 ay

Onu bende anlamıyorum daha doğrusu benim anlamadığım trip atmak değil tirip saçma sapan hareketlerle karşındakine istediğin birşeye yaptırmak yani şöyle örnek olarak bir kız bir makyaj malzemesi ister erkek bunu almazsa kız tirip atar ne der ya aşkım sen beni sevmiyor musun neden benim isteklerimi görmezden geliyorsun bana bunu al banane sahte göz yaşı belki gibi gibi şeyler ile tirip atar tirip atmak budur ama aşağıda bı arkadaş haklı bir cümle kurmuş ne demiş arkadaşımız: haklıysak küseriz demiş bir erkeğin küsmesi tirip değildir bir erkek zaten saçma sapan tiriplere girmez girmemeli. biraz önceki cümlenin devamını yazan arkadas cümlenin devamında şunu demiş: şöyle düşüneceksin insan değer verdiğine küser yani. Ben bunu tam olarak katılmıyorum Yani bir erkek değer verip sevdiğine saçma sapan sebeplerden küsemez küsmemeli tabi saçma sapan nedenlere küsmek tabiri yine erkeklerin saçma sapan tirip atması demək bı erkek küsemez diye bişi yok küser ağa bir erkek duyğusuz bir varlık da değil önemli olan bir konuda küsmesi normaldir...

Yorumla
    • GHOST_KILLER76
      GHOST_KILLER76
      11 ay

Katılıyorum haklıysak küseriz küse biliriz ama saçma sapan kız tiriplerine girmek aşırı saçma ama katılmadığım bir nokta ve cümlenin sonu insan değer verdiğine küser diye bişi yok bence bu kiminle ne yazdığına bağlı tabiki değer verip sevdiğin bir insanla tartışma sonrası küsersin demek istediğini anlıyorum tanımadığın biri ile tartışma sonrası küsemezsin yani doğru bir nokta ama insan sevdiğine de saçma sapan şeyler nedenler yüzünden küsemez tirip atamaz demiyorum erkek adam tirip atmaz atamaz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

29

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

trip atarlar genellikle :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

@lino1025 yorumuna katiliyorum. Sosyal medyada biri ortaya bisey atar hemen onu bi kavram haline getirirler. Prenses erkek diye bir kavrammi var. Hakli olan ve kendinden biraz suphe duyan erkek bu tongaya cok cabuk duser, bu tongaya dusersede kizi kaybeder nedenini yazinin devaminda anlarsiniz. Redamancy kardesim sen erkegin sevmedigi bir hareketi yapip, erkeğin sana hakli olarak mesafe koydugunu gorunce utandirma yolu olarak "prenses erkek" diye utandirmaya calisiyorsun. Eger o erkek kendini geri cektikten sonra verdigi kararin arkasinda durur ve senin bu utandirmalarina gelmezse ona karsi çekimin articak, redamancy kardesim belki bunun farkindasin belkide degilsin. Preneses diye utandirma yaptigin erkek eger utanmayip aradaki koydugu mesafeyi korursa ona çekimin artar , nedeni ise şu"kararli ve kendinden suphe etmeyen ozguvenli erkek " sinyalini sana vermis olur. Redamancy gibi toxsic ve basit kizlari elde etmek kolay, elde tutmak zordur. Cunku bu tür kizlar , cevresinden yani sosyal medyadan boylesine kolay etkilenen kizlar yolunu bulamamis ve kafa karisikligi yasiyordur. Elde edildikten sonra d**kilip terkedilmeyi severler , buna ne kadar karşi olduklarini soyleselerde. Cunku toxsic ve yolunu bulamamistir. Maskulen bir ebeveyne sahip degildir.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@voiceeee size katılıyorum. Kendinizi toxsiclestirmeden hayatiniza devam ettiginiz icin tesekkur ediyorum. Bu dunyanin sizin gibi kizlara ihtiyaci var.

Yorumla
    • GHOST_KILLER76
      GHOST_KILLER76
      11 ay

kanka bence ebeveyni karıştırma tamam bazı konularda haklı olabilirsin belki hatta yukarıda dediklerinin çoğunda haklısın ve lakin ebeveyni olmayan bir çocuk yani ne diyebileceğimi bilmiyorum ya bu konu hakkında... ebeveyn olmayan bir çocuktan ne bekleyebilirsin ki bir başına büyümüş bir insandan yani o insan hep eksiktir bir şey öğretilmemiştir herşeyi kendi iyisi ve kötüsü ile təcrübə eder... Uzatma gerek yok bence dediğimi anladığını var sayıyorum

Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Prenses erkek, sünepe yani. Annesinin ah oğlum vah oğlum, aman yorulmasın üzülmesin diyerek yetiştirdiği tipler. İş yerinde tuvalet pis diye işi bırakan bir çocuk vardı. S.. madığım yerde çalışamam dedi. Sifon çek devam dimi mesela. Her şey bahane. Yedi yirmi dört pc oynardı eleman. Bizim ayda seksen bin kazandığımız sıralarda o sekiz bin kazanıyordu oyundan ve yetiyordu ona yani. Sevgilisiyle buluşmaya gitmiyordu, eve çağırıyodu kızı. Hani cinsellik falan da yok takılıyolar. Kız bunu en sonunda terk etti. Kızın peşinden bile koşmamış. Otobüse binip geçeceği yerde inmiş :D Tam bir prenses. Üst düzey bir pasif. Babası kaptan bunun. Akşamları denize bakamıyorum sence de çok korkunç değil mi falan diyodu. Bunu alıcan işte ağzına vericen muhallebiyi, arada kafasını falan okşıycan. Öyle yaşar ses etmez.

5
    7 Yorumla
    • gulba
      gulba
      1 yıl

Ay aynı eski sevgilim ya. Özel günümüzde ben iki buçuk saat süslenip gitmiştim kırk dk sonra tuvaletim geldi dışarıda girmeyi sevmiyorum dediği için geri döndük. Benimle buluşmaz oyun oynardı. Bir gün buluşacağız hafif yağmur çiseliyor ama o kadar az ki öyle diye pijamalarını giymiş ve buluşmayı iptal etti. On dk sonra yağmur bitince de yağmur bitti giyindim artık ben diye ayağına çağırdı. O sırada benim ulaşım aracım yok onun motosikleti var. Ayrıldım tamam dedi hayatına devam etti. Babası kaptan falan demeden aynı kişi sanacağım

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

@gulba 😄😄

Yorumla
    • StoacıŞenol
      StoacıŞenol
      1 yıl

Senin gibi adamlarada adam demiyorlar dostum. Anlattığın karakter rahat yetişmiş biri olabilir ama bir kadına ihtiyaç duymayıp peşinden koşmamak asıl alfalıktır. Hem sen adamın kadınla birşeyler yaşayıp yaşamadığını bilemezsin her tarrağımı anlatma kocakarı gibisin senin gibilerine prenses diyorlar sen yanlış anlamışsın konuyu. Gittipin her yerde insanların sana sır olatsk verdiği hayat hikayelerini anlatıyorsan sen adam değilsin bırsk erkekliği.

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

@StoacıŞenol Özelde görsen hazır ola geçersin. Boş yapma yol al. Biz kimsenin peşinden koşmadık çok şükür. Sen olayı anlayacak kapasitede değilsin.

Yorumla
    • StoacıŞenol
      StoacıŞenol
      1 yıl

Senin gibi klavye delikanlılarını çok gördük. Buralarda böyle konuşurlar insanların karısına kızına manitasına sulanırlar adamım diye geçinirler. Özel biri olan insan birinin arkasından sırlarını paylaşmaz sen özel biri olabilirsin tabi ama adam olamazsın kadınlıkta özel olma şansın var. Egosunu hadi ordan.

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

@StoacıŞenol si.. tr lan

Yorumla
    • StoacıŞenol
      StoacıŞenol
      1 yıl

Kalıbının adamı olmadığın sözlerinle belli oluyor. Kadınlarla beraber dedikoduya devam et prenses hanım. Dikkat et ama biri saplamasın sana benim sapladığım gibi.

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Aslında bahsedilen insan tipi, geleneksel masküleniteye karşı gelip ayrıca toksik feminenite yolunda gidenlerdir. Bu özelliklerin bazılarını şöyle sıralayabiliriz;

- Kendi ilgisiz olsa da şımartılmak ister.

- Özel hissettirilmeyi bekler, yoksa trip atar.

- Senden çok kendisini ve imajını önemser.

- Her şeye alınır insan gibi konuşamazsın.

- Kötü eleştiriyi kaldıramaz aşırı bir tepki verir.

- Sana pas vermez ama olta atmaya da devam eder.

- Kendini göstermeyi ve estetik paylaşımlar yapmayı sever.

- Küçük şeyleri bile dramatik tepkiler vererek büyütür, ilgi çekmeye çalışır.

2
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

"Prenses erkek" lafını kullanan kadınları ANINDA ve TAMAMEN HAYATINIZDAN SİLİN !
    Bu kadınlar ASLA düzalmezler , akıll hastası ilişki uzmanı tiplerin videolarını izleyip erkeklere hakaret eden kadınların doktora görünmeleri greklidir, bu psikolojik problemli insanları normal bir erkek tedavi edemez zaman kaybıdır ve birsürü arıza çıkartırlar saygısız sevgisiz bencil egolu narsist kadınlardır.

>>> "Prenses erkek" denilen HAKARET kelimesini duyduğunu kadından koşarak kaçın ve onu hayatınızdan SİLİN.

9
    0 Yorumla
  • lino1025
    lino1025 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Prenses erkek diyerek aşağılamaya çalıştığınız kişileri kadınsı şeyler yaptıkları için bu şekilde adlandırıyorsunuz ve aslında kendi cinsiyetinizi küçümseyerek aşağılıyorsunuz ne kadar farkındasınız bilmiyorum umarım siz ve yorumdakiler bu kafadan kısa sürede kurtulabilir

12
    8 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Toksik femineniteyi tüm kadınlara yakıştırmaya da gerek yok. Bahsedilen hareketler iki cinsiyette de itici.

Yorumla
    • lino1025
      lino1025
      1 yıl

@rekreasyonistt trip atmak itici mi değil mi ilgilenmiyorum. Sizi eleştirdiğim şey her insanın yapabileceği hâl ve hareketleri cinsiyete vurup erkekleri eleştireceksiniz diye kendinizi küçük düşürmeniz.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Sizi? Sen de kadınsın? Ben toksik feminen hareketlerden bahsediyorum, kadınlar veya erkekler diye ötekileştirmeden herkese ithaf ederek ve burada bir cinsiyeti kötüleyen biri varsa o sensin maalesef, ben değil.

Yorumla
    • lino1025
      lino1025
      1 yıl

@rekreasyonistt sizi olarak kastettiğim şeyi anlamamazlığa gelme lütfen, yukarıda belirtmiştim. Prenses erkek diyerek aşağılamaya çalışanlar. Birinin özelliğinden bahsetmek için kendi cinsiyetini ötekileştirip küçültmen gerekmiyor. Baskın olmayan erkek de, olgun olmayan erkek de, yetersiz de nasıl demek istiyorsan de ama kendi cinsiyetini neden katıyorsun? Toksik feminenlik ne? burada bir cinsiyeti kötülemişim? ben? Ne diyerek? Açıklar mısın. Lütfen bir şeyleri adlandırıp popüler kültürde takılıp sözünü ederken sorgulayıp 2 kere düşünün. Herkese bir yakıştırma bulacağız diye ucunu başka kesimlere (kendiniz dahil) değdiriyorsunuz farkında değilsiniz.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Hala "Siz" diyorsun, hem de bariz bir şekilde bahsettiğin o şeyi yapmıyor olduğum halde.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Sonuçta dediğin şeyi sen yapıyorsun. Bir cinsiyeti kötüleyenlere laf ederken, sen de bir cinsiyeti kötülüyorsun. Mantıktaki hatayı anlatabildim mi? Ve ben de insanlara diretilen cinsiyet rollerinden ve toksik feminen hareketlerden rahatsızım yani kadınları kötülediğin kısım harici dediklerine katılıyorum.

Yorumla
    • lino1025
      lino1025
      1 yıl

@rekreasyonistt pardon ben seni soru sahibi sandım adınız benziyormuş, kusuruma bakma. Ama ben yine nerede kendi cinsiyetimizi kötülediğimi anlamadım? Ben hareketlerin cinsiyeti olmadığını söyledim? Toksik feminen hareketleri de kadınlara dayatmadım nerede söylemişim öyle bir şey?

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Kabul edildi. Diyalog şimdi mantıklı geldi işte… Soruna gelirsek cevabını yukarıyı okursan anlayabilirsin zaten açıklamıştım, tabi benim sandığın kişi olmadığımı hesaba katarak okumalısın 🙃😂

Yorumla
  • voiceeee
    voiceeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 86%
    1 yıl

Prenses erkeklerin ozelliklerini bilmem ama maco, kaba, kiminle nasil konusmasi gerektigini bilmeyen erkeklerden daha iyi olduklari kesin. Kibar olmak, kotu bir soze alinmak, etrafindakilerle iyi gecinmek falan bunlar gayet normal seyler ancak erkekler yapinca herkes zorbalamaya basliyor. Neymis prensesmis, topmus falan...

8
    0 Yorumla
  • wiemiu
    wiemiu Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.

Nazını çekmemesi. İşin sonunda sen bir kadınsın ve bunun peşine gelen çoğumuzun değişemediği şeyler var. Bunlar sevince çocuklaşıp şımarmak gibi buna katlanamayan erkek premsesten daha öte bir tabire uygun. Buna katlanamayan yoluna baksın ilişki kurmasın.

2
    0 Yorumla
  • mervesse_
    mervesse_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hesap ödememek erkeği prenses yapmaz. İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli evet ama sonraki buluşmalarda ödeme zorunluluğu yoktur. Yediği, içtiği her şeyi erkeğe ödetmek saçmalıktır. Sonuçta bende para kazanıyorum ve kendi hesabımı ya da bütün hesabı ödeyebilirim. Bunu sürekli erkeğe dayatılamamalı çünkü erkeğin görevi. Bunu erkeğin görevi gören kadınlar çok komik duruyorlar.

5
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Kadınlar hesap ödeme konusunda çok tutarsız. Erkek ödemek istese ben güçlü kadınım sen benim hesabımı ödeyemezsin, ben kendi yediğimi kendim öderim diyorlar, tamam o zaman diyorsun ortak ödüyorsun bu sefer de hesabı ortak ödetti prenses erkek diyorlar. Gerçekten nereden tutsan elinde kalıyo.

2
    1 Yorumla
    • moonenurr
      moonenurr
      1 yıl

Her kadından kadına değişir düşünce sonuçta

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Prensese benzer erkek özellikleri genellikle nazik, saygılı, dikkatli ve liderlik özelliklerine sahip kişilerde görülür. Bu tip bir erkek, çevresindekilere değer verir, duygusal zekası yüksek olur ve empati kurma konusunda başarılıdır. Aynı zamanda güvenli, kararlı ve güçlü bir duruş sergileyebilir. Bu özellikler, kendine güvenen, sevgi dolu ve başkalarına da değer veren bir kişiliği yansıtır.

3
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

En belirgin özelliği trip açık ara ve gönül almayı becerememesi.

4
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Trip atmak

küsmek.

herşeyi kadından beklemek

naz yapmak

param yok demesi. hesabı kadına ödetmek.

engel atmak.

çözüm odaklı olmamak.

her sorunda, kavga da ilişkiyi bitirmek.

2
    0 Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 102%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.

Bence kadınlar o tarz erkeklere daha çok aşkla bakıyor, kopamıyor. Odun olan erkekleri adam etme hırsı var kadınların çoğunda. O yüzden kadın kendi isteğiyle öyle adamı seçiyor. Problem karşılıklı.

3
    0 Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Hesap ödememek;bunu anlamış değilim, bir kadınla buluşuyorsun o hesabı sen ödemelisin karlı taraf değil. Trip atmak, kendini naza çekmek, duygu sömürüsü yapmak, maddi taleplerde bulunmak gibi gibi.

2
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bir ilişkiye 2 prenses fazla! Küsen, alınan, devamlı kafasında senaryo yapıp suçlayan, nazlanan, takıntıları ve sanrıları olan erkekler duygusal değil özgüvensizdir..

0
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Davranış olarak, vakit geçirirken kadına dikkat etmemesi, Bencil olması, kadından çok şey beklemesi, vb

Fizik olarak, makyaj yapması, yüksek paça giymesi, fazla nazik hareketler yapması

1
    0 Yorumla
  • User_21
    User_21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Hesabin yarına bolunmesind ebir sıkıntı görmüyorum ha sürekli itici bir sekilde yapıyorsa sayiyorsa ornek bak sunu orada ben yaptim sana bununyaptim bilmem ne derse ben de sevmem

1
    0 Yorumla
  • L0veelatte
    L0veelatte Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    • Hesap ödememek.
    • Dar şeyler giymek.
    • Babet çorap giymek.
    • İçlik giymek.
    • Sevgilisinin erkek kankalarına müsaade etmesi.
    0
    0 Yorumla
  • BaLLROG34
    BaLLROG34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

"Örneğin hesabın yarıya bölünüp ödenmesi" Bunu Gerçekten mi söyledin yoksa örnek mi?

1
    4 Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      1 yıl

Ciddili düşünsene adam kendi yemeğe davet ediyor daha sonra diyor ki hesabı yarı yarıya ödeyeceğiz şunu düşünmüyor asla kendisi yiyecek olsa kız gider tek başına yer beni Çekmez demiyor sjkdk bir yemek parasını ödeyecek kadar da zaten parası yoksa bu erkek date e çıkmasın yani

Yorumla
    • BaLLROG34
      BaLLROG34
      1 yıl

Ne alakası var Biz Merkez ticaret bankasımıyız? Yurtdışında Kim ne yerse kendi öder Böyle bir şey birtek bizde Racon haline gelmiş
      Ne yerse ödesin karşı taraf ne olur ölür mü?

Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      1 yıl

Yo burada erkekler ödüyor tam tersine Türkiye’de artık kadınlar ödemeye başlamış ben de gidince şok oldum sjsjs

Yorumla
    • BaLLROG34
      BaLLROG34
      1 yıl

Valla Yabancı müşterime yemek ısmarladım bir kapımda yatmadığı kaldı Çok rahatsız oldu ben bu konuda katılmıyorum ama şöyle yönden bakıyorum Eğer bir Hatır işi içinde varsa kadın/erkek farketmezsizin ödenir onun haricinde kimse kusura bakmasın
      Beni Linçleyen de linçlesin ben böyleyim?

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/JjRD3932QL4

şu an bu aşamada zaten çoğu ahshs

0
    0 Yorumla
  • Regnanspiritus_
    Regnanspiritus_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Her şeye trip atmaları, zargana olmaları, kadınsı hareket ve konuşmalar üstüne kılsız tüysüz alınmış kaş ile gezende var :D

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Hesabı kadın öder yarı yarıya nedir şaka mı trip insan işi herkes atar prenses erkek yoktur prens vardır

0
    0 Yorumla
  • Pentesctasy
    Pentesctasy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Benden tek bir özellik;

Güç gerektiren hiç bir eylemde, aktivitede bulunmaması.

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Trip atar, kapris ve naz yapar bir de her ortamda artislik taslarlar.

1
    0 Yorumla
  • İİZMİR35
    İİZMİR35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Allahım yeni nesilin çoğu bu modda Tripkolik olurlar nazlı olurlar

0
    0 Yorumla
  • Haydajksmff
    Haydajksmff Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kız gibi yüklenirse bana 😂çokkk sinir oluyom

0
    0 Yorumla
  • a101kekspr
    a101kekspr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İlk adım atmamak mi desek napsak kdkd erkolar yiğidolarr erkek yaaa jdjd dediğimizlwr kdkkdkd

0
    0 Yorumla
  • Winstonn75
    Winstonn75 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Alınganlık yapan, trip atan, saçma emojiler kullanan diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Yazmadın, aramadın tripleri atabilendir

0
    0 Yorumla
  • marjane10
    marjane10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Madem prenses olmak istiyorsun o zaman prenses gibi davraannnn!!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yaptıkları hataları kabul etmemeleri üzerine de özür dileyim gönül alma yok bi ego tavan yani herşeyde her istediği olsun isteyen tipler

0
    0 Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.

İlk buluşmada kadının oturması için sandalyesini çekmeyen

0
    0 Yorumla
  • hayatsevinciniarayan
    hayatsevinciniarayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Adım atmayip mesajı o bekliyorsa, küsüp gönlünü almak çok uzun sürüyorsa, uzatan ve hep karşı tarafın alttan almasını bekliyorsa prensesler... fedakarlık nedir bilmezler

0
    0 Yorumla
  • birazcıkhuzurbe
    birazcıkhuzurbe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

bence kadınlar anlattığımız olayı ısrarla anlamadığında bizim boş ver neyse dememizi algılayamıyor uyanın trip değil o kadar kalın kafalısınız ki anlamayacağını farkettik hefesimiz kaçtı

2
    0 Yorumla
  • Selenselinist
    Selenselinist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

hencinslerimiz yüzünden olmadı mı sence? Eşitlik adı altında kadına şiddetin temeli oluştu sonuç prenses erkekler

1
    0 Yorumla
  • youlooktired
    youlooktired Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Trip atan
    Karşı tarafin ilk yazmasını bekleyen
    🚩🚩

1
    0 Yorumla
  • baharinkoo
    baharinkoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Engeleyen erkek trip atan erkek yazma deyince yazmayan erkek net prensestir

0
    1 Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      1 yıl

Konuşmak istemeyen insan yazma der demekki yazmamakta haklı

Yorumla
  • dandeli0n
    dandeli0n Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

sen yazmadın diye yazmadım...

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Hiç tanışmadım.

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Trip atması makyaj yapması

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Senin hayata rovasota atma zamanin gelmis.

0
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Kız gibi trip atarlar

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Güno yazarlar.

0
    0 Yorumla
  • Gunah_Perisi
    Gunah_Perisi Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Erkeklerden hiç anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • DenizinKızı0
    DenizinKızı0 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Trip atmaları, erkek olamamaları…

0
    0 Yorumla
  • juıpiter
    juıpiter Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Lütfen prenses erkekler uzak dursun

0
    0 Yorumla
  • neolsacaba
    neolsacaba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Günaydın mesajı bekleyen 😀

0
    1 Yorumla
    • yaraliiiii
      yaraliiiii
      1 yıl

yine nereye kayboldun :/ yarın x şehrine geliyorum :) :) sana yazayım dedim baktım yoksun yine :) @neolsacaba

Yorumla
  • Gelibolu58
    Gelibolu58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kimsenin nazını cekememek prenseslik olmuş.

0
    0 Yorumla
  • 44asi44
    44asi44 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Prenses erkekte nedir 😀

0
    0 Yorumla
  • Rojinn35
    Rojinn35 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Alıngan olması

1
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Hesap erkek öder

0
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Trip atan erkekler

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Trip atmak

0
    0 Yorumla
  • sultan081
    sultan081 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

Triplenmeleri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Prenses erkekler ADAMDIR

0
    0 Yorumla
  • duyguubdc
    duyguubdc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    1 yıl

trippp

0
    0 Yorumla
  • Akrostiş7
    Akrostiş7 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Cenk tosun

0
    0 Yorumla
  • Miniktalha
    Miniktalha Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Ben prenses miyim

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Prenses erkek özellikleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Prenses erkek özellikleri neler 😃? 67 cevap verildi
Çoko prenses erkek özellikleri nelerdir? 37 cevap verildi
”Prenses erkek” özellikleri neler? 5 cevap verildi
'Prenses erkek' özellikleri ve hareketleri nelerdir? 15 cevap verildi
Bir erkeği prenses gibi gösteren detaylar nelerdir? 77 cevap verildi
Prenses erkek davranışları nasıldır? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨