Selammm🤨 Örneğin hesabın yarıya bölünüp ödenmesi, trip atmaları gibi gibi… Prenses erkek özelliklerine örnek verin desem bunlar neler olur olurdu? #reda
Prenses erkek, ilgi ve özen görmeye alışkın, hatta bunu talep eden bir yapıya sahiptir. Kendini merkeze koyar ve her zaman öncelikli hissetmek ister. Biraz ihmal edildiğinde hemen surat asar, hafif bir gecikme yaşansa bile trip atabilir. Duygusal hassasiyeti yüksektir ve küçük şeyleri büyütme eğilimindedir. Övgü duymayı sever, hatta zaman zaman bunu alabilmek için naz yapar. Konfor alanına fazlasıyla bağlıdır, bu yüzden ufak zorluklara bile tahammülü azdır. Bir ilişkide partnerinden, adeta bir prense bakar gibi ilgi ve sabır göstermesini bekler.
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gerçekten artık kızların yüzünden de erkekler nasıl davranacağını şaşırdı erkek gibi davranıyorsun kaba odun diyorlar böyle anlayışlı davranıyorsun prenses gibi diyorlar vallahi ben şekilden şekile girmem olduğum gibi davranırım kabul eden eder etmeyen çeker gider kimse dünyaya birileriyle gelmedi ki birileriyle gitsin
Canım, benim babam 65 yaşında ilkokula dahi gitmemiş. 10 yaşından beri ticaret yapıp çalışmış, 5 yaşındayken 7 kardeşiyle annelerini kaybedip onları döven bir babayla büyümüş, bu yaşa kadar kendi alın teriyle gelip eski zamanın askerlik şartlarını tamamlayıp sayısız iş yapıp kendi işini kurmuş evini arabasını alıp aile kurmuş, 4 çocuk büyütmüş biri. Hâlâ da çalışıyor. Ama benim babam trip atıyor. Ne oldu şimdi? Prenses mi? Trip atmak tamamen bir duruma alınmak ile alakalıdır. Emin ol alınıyorsa da bu iyidir, sana değer veriyor ki alınıp darılıyordur. Bu da her insan için çok normal bir davranıştır. Lütfen şaçma önyargılarınızı yıkın çünkü küçük hözüken siz oluyorsunuz.
Trip atma TERKET ve bakasını bul demek istiyorlar.. bundan sonra böyle ! Onlar hata arıza vs yaptıklarında TRİP YOK terkedip başka kadın bulacaksın ozaman anlayacaklar dünya kaç bucak..
Onu bende anlamıyorum daha doğrusu benim anlamadığım trip atmak değil tirip saçma sapan hareketlerle karşındakine istediğin birşeye yaptırmak yani şöyle örnek olarak bir kız bir makyaj malzemesi ister erkek bunu almazsa kız tirip atar ne der ya aşkım sen beni sevmiyor musun neden benim isteklerimi görmezden geliyorsun bana bunu al banane sahte göz yaşı belki gibi gibi şeyler ile tirip atar tirip atmak budur ama aşağıda bı arkadaş haklı bir cümle kurmuş ne demiş arkadaşımız: haklıysak küseriz demiş bir erkeğin küsmesi tirip değildir bir erkek zaten saçma sapan tiriplere girmez girmemeli. biraz önceki cümlenin devamını yazan arkadas cümlenin devamında şunu demiş: şöyle düşüneceksin insan değer verdiğine küser yani. Ben bunu tam olarak katılmıyorum Yani bir erkek değer verip sevdiğine saçma sapan sebeplerden küsemez küsmemeli tabi saçma sapan nedenlere küsmek tabiri yine erkeklerin saçma sapan tirip atması demək bı erkek küsemez diye bişi yok küser ağa bir erkek duyğusuz bir varlık da değil önemli olan bir konuda küsmesi normaldir...
Katılıyorum haklıysak küseriz küse biliriz ama saçma sapan kız tiriplerine girmek aşırı saçma ama katılmadığım bir nokta ve cümlenin sonu insan değer verdiğine küser diye bişi yok bence bu kiminle ne yazdığına bağlı tabiki değer verip sevdiğin bir insanla tartışma sonrası küsersin demek istediğini anlıyorum tanımadığın biri ile tartışma sonrası küsemezsin yani doğru bir nokta ama insan sevdiğine de saçma sapan şeyler nedenler yüzünden küsemez tirip atamaz demiyorum erkek adam tirip atmaz atamaz
@lino1025 yorumuna katiliyorum. Sosyal medyada biri ortaya bisey atar hemen onu bi kavram haline getirirler. Prenses erkek diye bir kavrammi var. Hakli olan ve kendinden biraz suphe duyan erkek bu tongaya cok cabuk duser, bu tongaya dusersede kizi kaybeder nedenini yazinin devaminda anlarsiniz. Redamancy kardesim sen erkegin sevmedigi bir hareketi yapip, erkeğin sana hakli olarak mesafe koydugunu gorunce utandirma yolu olarak "prenses erkek" diye utandirmaya calisiyorsun. Eger o erkek kendini geri cektikten sonra verdigi kararin arkasinda durur ve senin bu utandirmalarina gelmezse ona karsi çekimin articak, redamancy kardesim belki bunun farkindasin belkide degilsin. Preneses diye utandirma yaptigin erkek eger utanmayip aradaki koydugu mesafeyi korursa ona çekimin artar , nedeni ise şu"kararli ve kendinden suphe etmeyen ozguvenli erkek " sinyalini sana vermis olur. Redamancy gibi toxsic ve basit kizlari elde etmek kolay, elde tutmak zordur. Cunku bu tür kizlar , cevresinden yani sosyal medyadan boylesine kolay etkilenen kizlar yolunu bulamamis ve kafa karisikligi yasiyordur. Elde edildikten sonra d**kilip terkedilmeyi severler , buna ne kadar karşi olduklarini soyleselerde. Cunku toxsic ve yolunu bulamamistir. Maskulen bir ebeveyne sahip degildir.
3
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
@voiceeee size katılıyorum. Kendinizi toxsiclestirmeden hayatiniza devam ettiginiz icin tesekkur ediyorum. Bu dunyanin sizin gibi kizlara ihtiyaci var.
kanka bence ebeveyni karıştırma tamam bazı konularda haklı olabilirsin belki hatta yukarıda dediklerinin çoğunda haklısın ve lakin ebeveyni olmayan bir çocuk yani ne diyebileceğimi bilmiyorum ya bu konu hakkında... ebeveyn olmayan bir çocuktan ne bekleyebilirsin ki bir başına büyümüş bir insandan yani o insan hep eksiktir bir şey öğretilmemiştir herşeyi kendi iyisi ve kötüsü ile təcrübə eder... Uzatma gerek yok bence dediğimi anladığını var sayıyorum
Prenses erkek, sünepe yani. Annesinin ah oğlum vah oğlum, aman yorulmasın üzülmesin diyerek yetiştirdiği tipler. İş yerinde tuvalet pis diye işi bırakan bir çocuk vardı. S.. madığım yerde çalışamam dedi. Sifon çek devam dimi mesela. Her şey bahane. Yedi yirmi dört pc oynardı eleman. Bizim ayda seksen bin kazandığımız sıralarda o sekiz bin kazanıyordu oyundan ve yetiyordu ona yani. Sevgilisiyle buluşmaya gitmiyordu, eve çağırıyodu kızı. Hani cinsellik falan da yok takılıyolar. Kız bunu en sonunda terk etti. Kızın peşinden bile koşmamış. Otobüse binip geçeceği yerde inmiş :D Tam bir prenses. Üst düzey bir pasif. Babası kaptan bunun. Akşamları denize bakamıyorum sence de çok korkunç değil mi falan diyodu. Bunu alıcan işte ağzına vericen muhallebiyi, arada kafasını falan okşıycan. Öyle yaşar ses etmez.
Ay aynı eski sevgilim ya. Özel günümüzde ben iki buçuk saat süslenip gitmiştim kırk dk sonra tuvaletim geldi dışarıda girmeyi sevmiyorum dediği için geri döndük. Benimle buluşmaz oyun oynardı. Bir gün buluşacağız hafif yağmur çiseliyor ama o kadar az ki öyle diye pijamalarını giymiş ve buluşmayı iptal etti. On dk sonra yağmur bitince de yağmur bitti giyindim artık ben diye ayağına çağırdı. O sırada benim ulaşım aracım yok onun motosikleti var. Ayrıldım tamam dedi hayatına devam etti. Babası kaptan falan demeden aynı kişi sanacağım
Senin gibi adamlarada adam demiyorlar dostum. Anlattığın karakter rahat yetişmiş biri olabilir ama bir kadına ihtiyaç duymayıp peşinden koşmamak asıl alfalıktır. Hem sen adamın kadınla birşeyler yaşayıp yaşamadığını bilemezsin her tarrağımı anlatma kocakarı gibisin senin gibilerine prenses diyorlar sen yanlış anlamışsın konuyu. Gittipin her yerde insanların sana sır olatsk verdiği hayat hikayelerini anlatıyorsan sen adam değilsin bırsk erkekliği.
Senin gibi klavye delikanlılarını çok gördük. Buralarda böyle konuşurlar insanların karısına kızına manitasına sulanırlar adamım diye geçinirler. Özel biri olan insan birinin arkasından sırlarını paylaşmaz sen özel biri olabilirsin tabi ama adam olamazsın kadınlıkta özel olma şansın var. Egosunu hadi ordan.
Kalıbının adamı olmadığın sözlerinle belli oluyor. Kadınlarla beraber dedikoduya devam et prenses hanım. Dikkat et ama biri saplamasın sana benim sapladığım gibi.
Aslında bahsedilen insan tipi, geleneksel masküleniteye karşı gelip ayrıca toksik feminenite yolunda gidenlerdir. Bu özelliklerin bazılarını şöyle sıralayabiliriz;
- Kendi ilgisiz olsa da şımartılmak ister.
- Özel hissettirilmeyi bekler, yoksa trip atar.
- Senden çok kendisini ve imajını önemser.
- Her şeye alınır insan gibi konuşamazsın.
- Kötü eleştiriyi kaldıramaz aşırı bir tepki verir.
- Sana pas vermez ama olta atmaya da devam eder.
- Kendini göstermeyi ve estetik paylaşımlar yapmayı sever.
- Küçük şeyleri bile dramatik tepkiler vererek büyütür, ilgi çekmeye çalışır.
"Prenses erkek" lafını kullanan kadınları ANINDA ve TAMAMEN HAYATINIZDAN SİLİN ! Bu kadınlar ASLA düzalmezler , akıll hastası ilişki uzmanı tiplerin videolarını izleyip erkeklere hakaret eden kadınların doktora görünmeleri greklidir, bu psikolojik problemli insanları normal bir erkek tedavi edemez zaman kaybıdır ve birsürü arıza çıkartırlar saygısız sevgisiz bencil egolu narsist kadınlardır.
>>> "Prenses erkek" denilen HAKARET kelimesini duyduğunu kadından koşarak kaçın ve onu hayatınızdan SİLİN.
Prenses erkek diyerek aşağılamaya çalıştığınız kişileri kadınsı şeyler yaptıkları için bu şekilde adlandırıyorsunuz ve aslında kendi cinsiyetinizi küçümseyerek aşağılıyorsunuz ne kadar farkındasınız bilmiyorum umarım siz ve yorumdakiler bu kafadan kısa sürede kurtulabilir
@rekreasyonistt trip atmak itici mi değil mi ilgilenmiyorum. Sizi eleştirdiğim şey her insanın yapabileceği hâl ve hareketleri cinsiyete vurup erkekleri eleştireceksiniz diye kendinizi küçük düşürmeniz.
Sizi? Sen de kadınsın? Ben toksik feminen hareketlerden bahsediyorum, kadınlar veya erkekler diye ötekileştirmeden herkese ithaf ederek ve burada bir cinsiyeti kötüleyen biri varsa o sensin maalesef, ben değil.
@rekreasyonistt sizi olarak kastettiğim şeyi anlamamazlığa gelme lütfen, yukarıda belirtmiştim. Prenses erkek diyerek aşağılamaya çalışanlar. Birinin özelliğinden bahsetmek için kendi cinsiyetini ötekileştirip küçültmen gerekmiyor. Baskın olmayan erkek de, olgun olmayan erkek de, yetersiz de nasıl demek istiyorsan de ama kendi cinsiyetini neden katıyorsun? Toksik feminenlik ne? burada bir cinsiyeti kötülemişim? ben? Ne diyerek? Açıklar mısın. Lütfen bir şeyleri adlandırıp popüler kültürde takılıp sözünü ederken sorgulayıp 2 kere düşünün. Herkese bir yakıştırma bulacağız diye ucunu başka kesimlere (kendiniz dahil) değdiriyorsunuz farkında değilsiniz.
Sonuçta dediğin şeyi sen yapıyorsun. Bir cinsiyeti kötüleyenlere laf ederken, sen de bir cinsiyeti kötülüyorsun. Mantıktaki hatayı anlatabildim mi? Ve ben de insanlara diretilen cinsiyet rollerinden ve toksik feminen hareketlerden rahatsızım yani kadınları kötülediğin kısım harici dediklerine katılıyorum.
@rekreasyonistt pardon ben seni soru sahibi sandım adınız benziyormuş, kusuruma bakma. Ama ben yine nerede kendi cinsiyetimizi kötülediğimi anlamadım? Ben hareketlerin cinsiyeti olmadığını söyledim? Toksik feminen hareketleri de kadınlara dayatmadım nerede söylemişim öyle bir şey?
Kabul edildi. Diyalog şimdi mantıklı geldi işte… Soruna gelirsek cevabını yukarıyı okursan anlayabilirsin zaten açıklamıştım, tabi benim sandığın kişi olmadığımı hesaba katarak okumalısın 🙃😂
Prenses erkeklerin ozelliklerini bilmem ama maco, kaba, kiminle nasil konusmasi gerektigini bilmeyen erkeklerden daha iyi olduklari kesin. Kibar olmak, kotu bir soze alinmak, etrafindakilerle iyi gecinmek falan bunlar gayet normal seyler ancak erkekler yapinca herkes zorbalamaya basliyor. Neymis prensesmis, topmus falan...
Nazını çekmemesi. İşin sonunda sen bir kadınsın ve bunun peşine gelen çoğumuzun değişemediği şeyler var. Bunlar sevince çocuklaşıp şımarmak gibi buna katlanamayan erkek premsesten daha öte bir tabire uygun. Buna katlanamayan yoluna baksın ilişki kurmasın.
Hesap ödememek erkeği prenses yapmaz. İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli evet ama sonraki buluşmalarda ödeme zorunluluğu yoktur. Yediği, içtiği her şeyi erkeğe ödetmek saçmalıktır. Sonuçta bende para kazanıyorum ve kendi hesabımı ya da bütün hesabı ödeyebilirim. Bunu sürekli erkeğe dayatılamamalı çünkü erkeğin görevi. Bunu erkeğin görevi gören kadınlar çok komik duruyorlar.
Kadınlar hesap ödeme konusunda çok tutarsız. Erkek ödemek istese ben güçlü kadınım sen benim hesabımı ödeyemezsin, ben kendi yediğimi kendim öderim diyorlar, tamam o zaman diyorsun ortak ödüyorsun bu sefer de hesabı ortak ödetti prenses erkek diyorlar. Gerçekten nereden tutsan elinde kalıyo.
Prensese benzer erkek özellikleri genellikle nazik, saygılı, dikkatli ve liderlik özelliklerine sahip kişilerde görülür. Bu tip bir erkek, çevresindekilere değer verir, duygusal zekası yüksek olur ve empati kurma konusunda başarılıdır. Aynı zamanda güvenli, kararlı ve güçlü bir duruş sergileyebilir. Bu özellikler, kendine güvenen, sevgi dolu ve başkalarına da değer veren bir kişiliği yansıtır.
Bence kadınlar o tarz erkeklere daha çok aşkla bakıyor, kopamıyor. Odun olan erkekleri adam etme hırsı var kadınların çoğunda. O yüzden kadın kendi isteğiyle öyle adamı seçiyor. Problem karşılıklı.
Hesap ödememek;bunu anlamış değilim, bir kadınla buluşuyorsun o hesabı sen ödemelisin karlı taraf değil. Trip atmak, kendini naza çekmek, duygu sömürüsü yapmak, maddi taleplerde bulunmak gibi gibi.
Bir ilişkiye 2 prenses fazla! Küsen, alınan, devamlı kafasında senaryo yapıp suçlayan, nazlanan, takıntıları ve sanrıları olan erkekler duygusal değil özgüvensizdir..
Hesabin yarına bolunmesind ebir sıkıntı görmüyorum ha sürekli itici bir sekilde yapıyorsa sayiyorsa ornek bak sunu orada ben yaptim sana bununyaptim bilmem ne derse ben de sevmem
Ciddili düşünsene adam kendi yemeğe davet ediyor daha sonra diyor ki hesabı yarı yarıya ödeyeceğiz şunu düşünmüyor asla kendisi yiyecek olsa kız gider tek başına yer beni Çekmez demiyor sjkdk bir yemek parasını ödeyecek kadar da zaten parası yoksa bu erkek date e çıkmasın yani
Ne alakası var Biz Merkez ticaret bankasımıyız? Yurtdışında Kim ne yerse kendi öder Böyle bir şey birtek bizde Racon haline gelmiş Ne yerse ödesin karşı taraf ne olur ölür mü?
Valla Yabancı müşterime yemek ısmarladım bir kapımda yatmadığı kaldı Çok rahatsız oldu ben bu konuda katılmıyorum ama şöyle yönden bakıyorum Eğer bir Hatır işi içinde varsa kadın/erkek farketmezsizin ödenir onun haricinde kimse kusura bakmasın Beni Linçleyen de linçlesin ben böyleyim?
Adım atmayip mesajı o bekliyorsa, küsüp gönlünü almak çok uzun sürüyorsa, uzatan ve hep karşı tarafın alttan almasını bekliyorsa prensesler... fedakarlık nedir bilmezler
bence kadınlar anlattığımız olayı ısrarla anlamadığında bizim boş ver neyse dememizi algılayamıyor uyanın trip değil o kadar kalın kafalısınız ki anlamayacağını farkettik hefesimiz kaçtı