- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayElini sıcak sudan soğuk suya sokmayan, her şeyin önüne hazır gelmesini bekleyen, azıcık zorlukla karşılaşınca "benim bu hayatta ne işim var!" diye sızlananlar. Kendilerini kraliyet ailesinden sanıp, her şeyin kendi etraflarında dönmesini beklerler. Bir çivi çakmaları gerekse, çekiç tutmayı bile bilmezler, ama arabaları cilalı, saçları jöleli olur. Kendi ütüsünü yapmayı bilmeyen, ama annesine veya sevgilisine "bu gömlek neden buruşuk?" diye soran tipler. Erkek görünümü olan yaratıklar
27 Yorumla- 11 ay
Bu nasıl bir tip ya iğrençmiş. ALlah sizi böylelerinden korusun
- 11 ay
Amin efenim amin 😂
- 11 ay
YAzıyı okurken içim daraldı öyle bir daraldı ki erkek mi anlayıorsun tripli venedik prensesi mi anlatıyorsun karıştı içim vallahi :dd
- 11 ay
Öyle bir soru sormuşsunuz ki cevaplarken benim de içim daraldı
- 11 ay
İçimizi daraltan prenses erkeklerden ALlah bizi korusun ya ne diyelim. Bu yüzden şimdi harketli bir şarkı dinlemek lazım. İçimizin daraltısının gitmesi gerek
- 11 ay
Siz dinleyin bu saatte müzik dinleme huyum yoktur 🤦
- 11 ay
Sizin yerinize de dinlerim
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Çoko prenses erkekler genelde özgüveni düşük ama kendini bir şey sanan, eleştiriye gelemeyen, en ufak sorunlarda trip atıp iletişim kurmak yerine köşesine çekilen tiplerdir. İlgi delisidirler ama karşısındakine aynı ilgiyi göstermezler. Kendi konfor alanlarından çıkmak istemezler ama senden sürekli fedakârlık beklerler. Bir de kendilerini aşırı özel sanıp, nazlarını çekmeni isterler. Yani koca adam olmuş ama hâlâ pamuklara sarılıp sarsılmak isteyen çocuk kafasında kalmış gibidir. Dik durmaz, duruş göstermez, naz yapar, küser… Sonra da erkeklik gurur meselesi diye dolaşır ortada.
12 Yorumla- 11 ay
Dogru analiz teskruler hocam
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayHer defa senin yazmanı bekleyen, tirip atan, küsen, acı biberi keyfiyen yemeyen 😂 (bir sorunu varsa yemesin midesinde tabi), kaşını alan (ortasından hafif belki ama karı gibi altılı üstü jilet gibi alan kesim de var 🤮), yeşilliklerin hepsinin ismini bilen hsnsjsj ironi tabi ki ama bilgisiz olması daha iyi 😅🤣
15 Yorumla- 11 ay
Hadi acı biberi midesi sakattır diyelim de sürekli trip atılmaz ya insan bıkar :dd
- 11 ay
Valla sjjsjs kendini hazırlıyosun ki şimdi trip atıcaksın gönlünü alıcak falan, bir bakıyorsun sen onun gönlünü alıyorsun ya ya baksana 🤣😅 sjsjsn
- 11 ay
Çok enterasan ya böylesi arkadaşım olamaz :d Bizim jenerasyonda yok çok şükür
- 11 ay
Bizde var da nolsun ben sizinkilerle takılıyorum sjwjsj. Sizinkiler de bizimkilerle takılıyor ssksnsj değişik
- 11 ay
O nasıl bir ilişki türü. Jenerasyon çatışması çıkması lazım kan ter gözyaşı olması lazım :dd
11 ayKendi fikirleri yokmuşcasına annesinin, babasının, kardeşinin, amcasının vs herhangi bir aile - akraba bireyinin sözünden çıkmamak prenses erkek sendorumun en büyük belirtisidir..
Sonrasında ise; trip atmak, ilk buluşmada kadına hesap ödetmek ve küsmek dişil enerjisi yüksek erkek özellikleridir bence..
17 Yorumla- 11 ay
Yaşadın mı? YAşamış gibi anlattın
- 11 ay
Hislerin çok kuvvetli 🥲 Çoğunu evet. Yanlış anlama. Çoğunu derken. Tek kişide 😂
- 11 ay
Tek kişi zaten çoğunun yaşatacağını yaşatmış. Bu nasıl bir zulümdür. Hz Yusufa bu kadar zulüm edilmedi.
Hislerimin g kuvveti var şu jetlerde olan kuvvet hemen anlarım şahin gözü var bende :d - 11 ay
Ah ah hiç sorma.. Düşün ki akşam birlikte dışarı çıktığımızda bile ararlardı napıyorsun, nerde kaldın 😂 babası ve dayısı... Ve onların kuklasıydı. Hem de beni ilgilendiren konularda bile
- 11 ay
10 yaşındaki çocuk bile ailesinden daha bağımsız davranır.. Çok çok ciddiyim..
- 11 ay
O ne be öyle bu adam pardon cocuk anne kuzusu da değil dayı ve baba kuzusuymuş. Bunu kısık ateşte kebap yapıp yiyorlsrdir. Sen bosglver kuzuyu. Erkek dediğin koç olur aslan olur 🤣 gunaydin
- 11 ay
Aynen öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Çoko prenses erkek deyince aklına gelen tek kelime: rahatlık! 😏 Kendisini olduğu gibi kabul eden, toplumun kalıplarına takılıp kalmadan istediğini yapan, içindeki çocuğu kaybetmeyen adamdan bahsediyorsun burada. Hayal gücü geniş, mizahı yüksek, özgüveni tam olur; başkaları ne der diye zerre düşünmeden enerjisiyle ortamı ısıtır. Hem eğlenceli hem iddialı, “ben buradayım” demekten çekinmeyen biri tam olarak! 🎀✨
Senin gibi biri için fazlasıyla renkli bir yaşam tarzı, sıkıcı kalıpları yıkıp geçen bir kafa lazım bu profile!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Trip atar, nazlanır, ana kuzusu da olabilirler
33 Yorumla- 11 ay
Kısacası pasif kalıyorlar diyebilir miyiz
- 11 ay
Daha net anlaşılıyor artık. Kırmızı karakter olmaktan uzak yeşil karakterin dibinin dibi gibi bir şey. ÇEKİLmez bu çile yapmayın bunu bile
Siz kadınlar ne söylerseniz söyleyin
Çokoprenses erkekler bitmez böylle. dd
Gizli Üye(25-29)11 ayŞeyyy bu dur aşkım bebeğim hayatım deyince evleneceğiz sanıp ayyy ben korkarım git ııııı kaka pis üfff deyip geri vitese takan erkek modeli 😂😂 Çoğunlukla filofobik olurlar sevgili olmaktan korkarlar halbuki eğleniyoruz icabında hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz 😂
19 Yorumla- 11 ay
Herkes önündeki ekmeği bitirsin 🤣
Cevap sahibi11 ayYa 😂😂
- 11 ay
Ye ye ye çıtır çıtır ye ye ye kıtır kıtır
www.youtube.com/watch
Cevap sahibi11 ayBereket versin
- 11 ay
Gerisini koyversin :d
Cevap sahibi11 ayBenim yemeyip bıraktığımı kim isterse yiyebilir sorun değil ama tadıp bıraktıysam b.. ok bulurlar döner beni bulur 😂😂
- 11 ay
Sen ne yiyon xd
Cevap sahibi11 ayKarı kız 😂😂 yiyor onlar ben veceteryanım et yemiyorum
- 11 ay
Tamam işte önündeki ekmeği yicen xd
11 ayallah kahretmesin ya benim böyle lubunya bi arkadasım var transım diyo da asla öyle degil yani bir cilveli bir cilveli yani dünyanın en cilveli kadınını bile sollar ayar oluyorum ya habire kendini en üste koyuyor her plan ona göre yapılsın istiyor deliriyorum
11 Yorumla- 11 ay
Uzak dur kurtul
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Etrafa kırıntıları dökülür hep. Çikolata kreması zaten az bişey olur içinde, kalan yanı hep kuru bisküvi.
13 Yorumla- 11 ay
Doğru tarif buydu işte 🤣😂
- 11 ay
Harbiden tanımlama cuk diye oturdu 🤣
11 ayGörseldir, erkeklerin trip atması neden garipseniyor anlamıyorum gayet normal sırf trip attı diye prenses olmuyorlar bence
12 Yorumla- 11 ay
Tribin tutumu davranışsal yaklaşımları felan değişik demek ki ondan diyorlardır
- 11 ay
Anladımm
11 ayEn önemli özelliği trip atarlar, küserler, alıngan olurlar.(bunlar fazlaysa tabi)
22 Yorumla- 11 ay
Abartılı seviyede oludğu için diyorsunuz anladım
- 11 ay
Evet
Sürekli trip atar ve nazlanır bu arada fotoğraf mükemmel 😅😅
21 Yorumla- 11 ay
DOğru fazla naz aşık değil kadın usandırır olacak az kaldı :d
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayResime patladım 😅 . çok var da şimdi hangisi diyeyim?
114 Yorumla- 11 ay
En önem arz edeni ve olanı söyle
- 11 ay
Haahaa 🤣
- 11 ay
Pauahahahhdhdgsfsggsgs
Efsane volkanik patladım gülmekten
Yapay zeka harika ya. Her şeyin özetini anında çıkartıyor
Video efs9 çok iyi anlatmış vaziyeti - 11 ay
Demiii 😅
- 11 ay
Böylelerinden uzak dur yoksa erkek fatmaya dönüşürken bulursun kendini xd
- 11 ay
Haha. bana kaliteli mallar lazim
- 11 ay
Sen benim bulduğuma evet de gerisine karışma xdxvxv
- 11 ay
Bana koca mi bulucan 😅
- 11 ay
Kriterlerine uygun arge yaparız xdd sonuçta ben uymuyorum baskasina kaldın 🤣😂
- 11 ay
Senin dudaklar Galatasaray oluşun yeter be yürüyen dudak 😎😅
- 11 ay
Ben sadece bu kadardan ibaret değilim bir okadar da görünmeyen buz dagim var 😉 onu da sayarsak 180 geceriz asiri hızdan radar ceza yazar 🤣
- 11 ay
Haha anladım onun öhömm 🤣 shhtt manyak Allah'ım ya
- 11 ay
🤣😂🤣
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evlerden uzak prensesler, trip. Hayattan soğuturlar insanı😀😂
133 Yorumla- 11 ay
Trip başka yok mu ya bu özelliği de mi kaptırdınız 🤣
- 11 ay
İğrenç hic sevmem trip mevzusunu
Benim bir deyimim vardır. Trip hareketlerini bir vagon halinde makinist edasıyla süren insanlardan nefret ederim - 11 ay
Vurdu mu masaya eli kırılsa da bağırmayacak🤣
- 11 ay
Kaslı olsun mu yoksa TÜrk kası göbek mi
- 11 ay
O yüzden aşkı bulamıyorsun zaten :d
- 11 ay
Hayır tam tersi muhteşem iyi de. KArakterli olanı bulman zaman alır. HAzine tarar gibi arayacaksın. Altın gibi kalbin var dedektörle arasam seni bulurum diyeceksin ki o zaman bulasın
- 11 ay
O seni bulduğu zaman sana harcadığı enerji ve emeğin karşılğını verir misin?
- 11 ay
Olur ama platonik aşk olur. AŞkın bilimsel adlandırmaları var. Onlardan biri olur ama iki kisinin birisi olmamış olur
- 11 ay
Duygusal karakterde bir insansın: Sevilmeyi sevmekten daha çok seviyorsun: SEvildikçe ilgi ve duyusal bütün veriler sana doğru aktığını hissettidğinde oksitosin ve dopamin hormonların coşuyor olmalı. Bu da mutluluk ve huzur demek. Sevilmek ve değer görmek güzeldir. Değer görmek ve değer vermek arasındaki fark artınca o ilişki biter. Lakin değerler eşit ve uzun ise tadından yenmez bir incikli mincikli mantılı yemek olur :)
- 11 ay
Kendi burcumun kadın versiyonusun :) Seni gayet iyi anlıyorum :)
- 11 ay
Sürekli bilmek iyidir :)
- 11 ay
Uykum geliyor yine :dd
- 11 ay
Uyudum bile xdx onuncu rüyada uyandim
- 11 ay
Sensin uykucu akşam oldu halen uyuyorsun xd sc
Yarış yapalım kim kazanacak görürüz xd - 11 ay
Sabah şafak operasyonunda yatarsan geç kalkarsın bende eskiden öyle yapıyordum :d
- 11 ay
12 gibi genelde uyuyorum
- 11 ay
Sinem senin günü ters çevirdiğin için erken gibi geliyor sana :dd
Gizli Üye(18-24)11 ayPrenses demeyelim de ayıp olmasın Tripcan 😂
28 Yorumla- 11 ay
Tripcan mı diyorsunuz öylelerine vay be değişik durum. dd
Cevap sahibi11 ayDiyorum valla ben 😅
- 11 ay
Allah sabır versin kanka darısı başından gitsin böylesinin :d
Cevap sahibi11 ayLa havle 😂
- 11 ay
Le havre diye takım var :d
Cevap sahibi11 ayBak bak takımlara da hakim 😅
- 11 ay
:d dd işim bu
Cevap sahibi11 ayNöööö
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. İş yerindeki arkadaşlarına ağzına geleni söyleyip kendilerine lan dense ağlarlar ezikler
10 Yorumla
11 aySiz hala burada mısınız? soru sahibine soruyorum bunu
25 Yorumla- 11 ay
Şimdilik evet
- 11 ay
Çok önceden gördüğüm birisiniz o yüzden yanlış anlamayın
- 11 ay
8 yıldır buradayım. Bazen olmuyorum ama aylarca girmiyorum siteye. Ne kadar zaman önce görmüştünüz. Aktif kullanım yaptığım zaman görmüş olabilirsiniz
- 11 ay
Oldu baya takipleştik bi ara
- 11 ay
Önceden Osmancık baldo pirinci mjydin şimdi oba makarnaya mı dönüştün 🤣😂 günaydın
11 ayKadın erkek ilişkisinde kadın rolünü erkek oynar. Trip atar küser
11 Yorumla- 11 ay
Sıkıcı durum
11 ayOlum o fotoğraf ne ya kahkaha attım, harbi prenses öğ hahdhadhha
13 Yorumla- 11 ay
Çok kötü ya :dd
- 11 ay
Sakallı prenses ya hahdahhsa
- 11 ay
Pahuhha
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayBol çikolatalı olması😂
11 Yorumla- 11 ay
Sen bu büyük sırrı çözdün xdvdv
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayYorumlardan faydalanmaya geldim. 😃
12 Yorumla- 11 ay
Ahahah 🤣
- 11 ay
😁😁😁
11 ayHiç bilmiyorum çünkü görmedim öyle erkek
11 Yorumla- 11 ay
Sakin görme erkeklerden bıkarsın
- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
11 ayDuygusal erkekler bence
11 Yorumla- 11 ay
Duygusallar o kadar değil ya başka özellik lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı.
11 ayTrip atarlar yani kız gibi küserler 😂
120 Yorumla- 11 ay
Yapma be var mı böylesi ya benim jenerasyonu yoktu nereden türedi bunlar xdd
Bunların genetigiyle oynanmış 🤣 - 11 ay
Evet yaa hakkaten doğru dedin bak acaba kim oynadı genetikleriyle 🤣
- 11 ay
Bununla alakalı soru sordumda soruyu yanlış alanda etiketliyor site düzelince kişilik karaktere geçince cevaplarsın :dd
Siz oynadınız siz bela oldunuz :dd - 11 ay
Düzelince tabii ki cevaplarım da yani ben oynamadım yok hayır bana mı dedin siz bela oldunuz diye 😅
- 11 ay
Ahahah yok nikinden hemen bir sos yapayım dedim sana demedim. Yapanlar için dedim. Bazıları erkeklerin değişmesini istedi erkeklerde galiba bunu her zamanki gibi yanlış anladı sonuç çokoprens erkek yerine çokoprenses erkekler türedi
- 11 ay
Anladım evet yani çokoprenses erkekler türedi doğru
- 11 ay
Allah sizi kurtarsın ne diyim :D
- 11 ay
Şükür beni çokoprensesler bulmuyor rahatım 😀
- 11 ay
İyi iyi güzel. Başına bela olmasınlar. Takıntılı da olur böylesi kafayı yersin.
- 11 ay
Zaten birkaç gündür yani sinirimi bozanlar oldu da neyse daha doğrusu sapıklık yapanlar oldu bana maalesef olmasalar iyiydi de yapacak bir şey yok artık
- 11 ay
Sil engel at kurtulursun. Bunların çözümü basit. Sanalda çok basit. Reelde ise şikayette bulunursun kurtulursun
- 11 ay
Sorduğum soru ve anketlere önce sorduğum soruyla alakalı yorum yazıp sonradan alakasız yorum yaptıkları için silmiyorum yani engellediğim de oluyor da tabii ki bıktım artık yaa olmaz ki böyle
- 11 ay
Alakasız yorumlar sana karşı olan yorumlar olmaya başlar. Muhtemelen sana yanlıyor olabilirler o yüzden yapıyor olabilirsin. İletişimi farklı yöne çeviriyor olabilirler. Engelle geç de sayısı fazla ise sıkıntı büyük sıkılırsın ya
- 11 ay
Yeterince sıkıldım zaten 1 günde birkaç kişinin sapıklık yaptığı bile oluyordu yaa yok artık bu kadar da olmazz normal bir soruya yazıyorum yani erkek üye sormuş gizli olarak bana yavşıyor sonra yaa şurdan konuşalım yorumdan konuşamayalım diyor yorumdan da mesela şey diyor birisi memleket meseleleri konuşacağım diyor ama yazdığıma pişman oluyorum çünkü çok farklı konuşuyor dediği dediğini tutmuyor yani
- 11 ay
Özelini kapat gitsin rahat edersin. Çok düşünme buradakileri. Salla geç. SAlla gitsin aklındaki o salıncağı
- 11 ay
Zaten kapalı yani adam akıllı yorumdan yazdıkları gibi düzgün konuşurlar zannediyorum yazıyorum işte yani yok hata bende zaten niye yazıyorsam dimi dediğiyle yaptıkları bir değil zaten onların çok düşünmem kafaya takmam ama neredeyse tüm abazalar da beni buluyor
- 11 ay
Erkeklerin beyni tekdüzedir. O da seks soks işleri. O yüzden konuşmalar bir yerden sonra sinkaflı ve karanlık gizemli yollara kadar gider. Gidiyorsa engeli basıcan. Uğraşma bunlarla takıl kafana göre eğlenmene bak
- 11 ay
Engellemekten de bıktım yani ama sinirimi bozan olursa abazalık yapan yine engellerim zaten eğlenmeme bakarım evet
- 11 ay
Yani duruma göre şerbet dök işte. Bazen asbest dök. Bazen kimyon dök. Bazen karabiber üfle yap bir şeyler
- 11 ay
Şerbet, asbest, kimyon, karabiber? üfle mi? hiçbir şey anlamadım nasıl yani?
11 ayTrip atar nazlı olur küser
11 Yorumla- 11 ay
Çekilmez
11 aySorsan herkes erkekte hepsi de popondan korkuyor
10 Yorumla
11 ayNe zamanlara geldi dünyanın hali
10 Yorumla
11 ayReal de hiç karşılaşmadım şuana kadar
10 Yorumlaeşini sevdiğini zor işlerde çalıştıran.
10 Yorumla
11 ayİkkleri vardır ama yoktur işlevlerini kullanmazlar
10 Yorumla
11 aypuhshahag çok güldüm yaa
21 Yorumla- 11 ay
Allah daha çok güldürsün
Gizli Üye(30-35)11 ayEkonomiden şikayet ederler her fırsatta 😅
10 Yorumla
11 ayalıngan olur
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 aySek kahve içemez
10 Yorumla
11 ayTrip atması
10 YorumlaTrip atan, ağlak gibi konuşan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayGaaaavvvvvt erkekler
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği