60 b gbi bir şey fiziğime güveniyorum cilvemide katarsam evlendiğimde bunu onunla kapatabilir miyim eşim memnun kalır mı boyum 175 58 kiloyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnceden ben de bu konuda çok özgüvensizlik yaşıyordum ama artık umrumda değil benim göğüslerim küçük ve ben bununla mutluyum beni begenecek olan böyle beğensin hiç kimseyle uğraşamam kimseyi memnun edemem Sen de bu anlayış içine girsen iyi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılFiziğine güveniyor olman harika, ki eğer evleneceksen o erkek seni küçük göğüslerle de kabul etmeli diye düşünüyorum, yani onlarla da tatmin olmanın/etmenin yolları var. Neyse. Cilve yapmayı seviyorsan, seni yansıtıyorsa tabi ki yapabilirsin. Sadece zorunda olduğun için yapma. Çabuk bıkarsın, bıktığın zaman da o adama hissettirirsin, karakter çatışmasından dolayı tatsızlık olur. "Seni böyle tanımamıştım" ile başlayan tatsızlıklardan bahsediyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Yemin ederim uzun zamandır düzgün bir cevap yazan erkek görmemiştim teşekkürler ✋
- 1 yıl
@kadin_meselesi Rica ederim, açıkçası çok düşündüm nasıl yazarsam ofansif olmaz diye ama iyi iş çıkarmışım :D Ki düzgün yazmak da gerekiyor, bunlar hassas konular.
- 1 yıl
Aynen öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canııım, zaten fiziğin harika görünüyor ve özgüvenle duruyorsun, bu bile başlı başına cezbedici bir şey! ❤️ Göğüs boyutu değil, o ilişkideki enerji, sıcaklık ve sevgidir asıl önemli olan. Cilvenle, tarzınla, sevginle o kadar etkilersin ki, hiçbir şey eksik gibi bile hissettirmezsin. Eşin seni sen olduğun için sevecek.💃✨ Sen hep kendine güven ve ışığını kaybetme! 🦋
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkapatırsınız
00 Yorumla
1 yılbak sana bişi diyim bunu unutma, o memeleri ne kadar emdirirsen o kadar büyürler, bunu asla unutma bu bir gerçek,
04 Yorumla- 1 yıl
Konuştu kardeşim
- 1 yıl
Bu bilgi bu siteye falza git parti falan kur sen
- 1 yıl
@kadin_meselesi bak ben 2-3 tane ufak memeli kadın tanıdım, hatta dümdüzdü, bunlar evlendi bişiler oldu ve o memeler büyüdü, anlyıro musun
- 1 yıl
Sende hemen bu kanıya vardın ya Allah aşkına işin gücün mü yoksa bir kadını memesi bir çok sebepten büyür hormon doğum çocuk emzirme kanser vs bide gelmişsin şunu yap diye aklı veriyorsun
1 yılEvet başka yerlerin iyiyse zaten onlarıda kullanabilirsin bence
04 Yorumla
Soran1 yılErkekler kendileri yamuk yumukken biz bir şey demiyoruz illa Her tarafımız dört dörtlük mü olmak zorunda
- 1 yıl
Tabi ki bunda haklısın ondan dedim küçük göğüs olması seni diğer kadınlardan geri tutmuyor yani bence daha farklı belki daha iyi özellerin olduğu için göğüs görmezden gelinir aklına gelmez
Soran1 yılFizigime güveniyorum cilveme güveniyorum isteğime güveniyorum temiz bakımlı kadınım fantezilere açığım bu onu mutlu edemez mi
- 1 yıl
İşte bak onu dedim şu sayıdığın özelliklerle uçurursun bakım ve fantezi zaten başlı başına olması gereken
Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Her gün 1 bardak çiya tohumlu su tüket doğal olarak büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl60b diye bir şey nasıl olabilir 20cm falanmı üst gövden erkek olduğun o kadar belli olmuş ki
111 Yorumla
Soran1 yılSana kanıtlamam 1dk mi almaz yok işte göğüslerim hala hala
- 1 yıl
kanıtla sorana
Cevap sahibi1 yılSorun ordamı sence ordan belli zaten kız olmadığın 60 ve b iki farklı şeyler göğüs çerenin atmış olabilmesi için maksimum 22-3 cm gövde enin olmalı bebek değilsen bu mümkün değil. Hadi o gerçek diyelim cupın byse de göğüs çevrenle göğüs dolulupun arasında 10cm var semek olur öyle bi gövde için bu büyük sayılcak bir meme olur. Yani salladığın rakamlardan hee şey belli oluyor canım.
- 1 yıl
katılıyorum sana sallıyo. iyi yakaladın
Cevap sahibi1 yıl@GereksizYorumlar ya erkekler kız profili açıyo
Soran1 yılböyle bi yalan niye atayım delimisn sen gel ataym sana ya senden mi korkcam hatta görüntülü konuşalım her şeye de sen erkeksin saçmalığını yazmayın
- 1 yıl
ben görmek falan istemiyorum tamam mı...
Soran1 yılSana demedim zaten kıza söyledim keşke böyle bir sorunum olmasada demesem dalga geçmekten başka bir sey yaptığınız yok
Cevap sahibi1 yılYa atman falan değil 60b diye bir şey olamaz matematiksel olarak. Olsa da çubuğa balon takmak gibi olur memelerin küçük gözükmez. Sallarken iyi arıştırman lazım.
Soran1 yılNapaym o kdr küçük ki bedenini bile bilmiyorum nasıl bilicem der misin
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim bi yaz anlatıyım
Gizli Üye(36-45)1 yılSen öyle mükemmel bir fiziğe sahipsin ki emin böyle bir kızla bazı şeyleri yaşamak kurulan en özel hayale erişmek kadar özel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuyduğum en küçük Gögüs şaşırdım... Cilve tutku... olur neden olmasın
03 Yorumla
Soran1 yılFizigime güveniyorum cilveme güveniyorum isteğime güveniyorum temiz bakımlı kadınım fantezilere açığım bu onu mutlu edemez mi
Cevap sahibi1 yılGögüsler Hiç Olmasa Ne Olur. Saydığın her şey Mevcutsa Enfes Nitelikler. Mutlu Edder tabiki.
Pasip olmama fanteziler açık cilveli sınırsız...
Soran1 yılEvet hergun mini etek çoraplı hallerimle onu karşılarım mesela güzelce yemeğini önüne koyar sonra bi guzel severim
Gizli Üye(36-45)1 yılTabiki büyütme bu olayı herkes büyük göğüs sevmez zaten
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayallerimin kadınısın 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılEmin ol küçük gögüs daha seksi dediğin gibi fiziğin varsa off yeme de yanında yat
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım oda böyle düşünür
Cevap sahibi1 yılHemde nasıl
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten bazı erkekler küçük göğüs seviyor öyle bir erkek denk gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılevlilikle göğsün ilgisi ne bacım sen ne kadar ondan memnun kalıcan onu düşün önce
00 Yorumla
1 yılBeğenmiyorsa seni hadi ordan gitsin yaa boş ver adam olan buna bakmaz
00 YorumlaSeni gerçekten seven.. seni olduğun gibi kabul etmiştir.. Kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDerde bak çay demle nasıl insanlar var hayatta ya dert ettikleri şeylere bak
20 Yorumla
1 yılevlenmeye neden meraklı herkes aaa
04 Yorumla
Soran1 yılNiye evlenmeyelim
- 1 yıl
askım daha gencsin hayatını yaşa
Soran1 yılKiz ne hayati surunuyoruz😃birini sevip onunla yasamak daha guzel olur emin ol
- 1 yıl
yani dogru haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılmemelerin bayagı kücük ucları belırgınmı
010 Yorumla
Soran1 yılBiraz evet az da olsa şişlik var
- 1 yıl
hmm anladım takılma bi estetık operasyonla halledilebilir cok faya takarsa esin
Soran1 yılEstetik olmak istemiyorum çirkin duruyor neyse öyle kalsın her şey o değil
- 1 yıl
tabiki degil ama tabi cilveyle biraz kapatabılırsın ama iri gögüs seviyosa ısın zor
Soran1 yılBen bunu paylaştım onunla sorun etmedi
- 1 yıl
ozaman sıkıntı yok uclarını emer hersey gögüslerden ibarette degil ayrıca
Soran1 yılUmarım öyledir
- 1 yıl
gögüs sadece oksamak emmek icin ucları varsa emer okadar gerisin en önemlisi vajinadır zaten
Soran1 yılYani vajina olmadıktan sonra meme bir şeye yaramaz ki
- 1 yıl
elbette yaramaz
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yıl60 b göğüs ilk defa duydum 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılUfak göğüsler gibisi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
1 yılbelki göğüsün küçük değil sadece zayıfsın
00 Yorumla Gayet iyisin ne alaka şimdi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBoy ve kilon cok iyi
Endise etme yani00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAz kilo alsan zamanla biyur
00 Yorumla
1 yılgörünce kalır sen salla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. O boyun yeter bence ama çocuk yapınca büyür gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsilikon parası biriktirmek çok mu zor
017 Yorumla
Soran1 yılSilikon yaptırmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılaaaaaaaaaaa olmaz öyle
Soran1 yılOlur olur meme değil her şey
Cevap sahibi1 yılkoca bulamzasın
ananla yaşarsın ömür boyu
Soran1 yıl😂😂alemsiniz valla meme o kdr önemli faktör olsaydı memesi olan o kdr kadın aldatilip bırakılmazdi
Cevap sahibi1 yılvalla koca aslanın artık midesinde
Soran1 yıl30 40 yaşına gelmiş memesi kocaman olup bekar kadın tanıyorm hani onlarda annesinin yaninda
Cevap sahibi1 yıldost oalrak uyardım
çalış 2-3 yıl meme yaptır kendine
Soran1 yılOldu başka emrin sırf bi erkeği memnun edecem diye evliliği mi ertelicem üstüne onun için para biriktircem
Cevap sahibi1 yılbaşka şansın mı var
Soran1 yılEvet kabul eden biri var ztn hatta gösterdim böyle dedim sorun yok dedi
Cevap sahibi1 yılgösterdin ama elletmedin değil mi:DDDDDD
Soran1 yılTabii ki de elletmedim saçmalama uzak mesafiyiz ki zaten çıplak göstermedim
Cevap sahibi1 yılskip bırakacak işte uzaktan he demiş
Soran1 yılHerkesi kendiniz gibi karaktersiz falan mı sanıyorsunuz acaba sende karakterin k'si yok zaten herkesi kendinizde boş beleş bir insan sanma git istediğin gibi 100 beden bir kadın al kendine İnşallah o da seni memnun etmez kalırsın b** gibi ortada
Soran1 yılYa bir kes sesini ya of çok konuştun ha
- 1 yıl
Kes lan erkek
Gizli Üye(25-29)1 yılOrantısız bir fiziğin var
01 Yorumla
Soran1 yılOrantısız?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHer türlü kapatırsın anlatmana göre fizigin var
02 Yorumla
Soran1 yılEvet güveniyorum
- 1 yıl
Ozaman sıkıntı yapma cilven boyun posun varmış erkegini hazza cıkartırsan gerisi boş
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında çok çözümü var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılNe alaka
14 Yorumla
Soran1 yılEksikliğini hissetmesini istemiyorum çünkü
- 1 yıl
Ya abaetma neyin varki eksiklik olaun
Soran1 yılGüzelim göğüslerim yok denecek kde küçük
- 1 yıl
Bence vardır yok deme
1 yılÇok zor
08 Yorumla
Soran1 yılZor olan ne?
- 1 yıl
Cilve ile kapatman
Soran1 yılHer erkek meme ile memnun olsaydı bu kdr boşanma olmazdı
Soran1 yılya da eşlerini aldatmazlardi
- 1 yıl
Farklı sebeplerde var tabi
- 1 yıl
Ne alaka anlamadım ki
Soran1 yılYani diyorum ki cinsel ilişkiden veya bir evlilikte meme önemli bir faktör değil benim silikon takmak 1 günümü almaz ama sizin gbi zihniyetler ne yapsalar bir ömür böyle asalak kalacaksiniz
- 1 yıl
Değil zaten Ama senin söylediğin şey memenin küçük olmasını cilveyle kapatmak ikisi ayrı olmaz yani yoksa meme olmazsa olmaz çok önemli demiyorum
1 yılmemesizim desene direk 60b ne mk
012 Yorumla
Soran1 yılSanane sana mı kaldı derdi beyinsiz
- 1 yıl
tabi bana kaldı yanlislikla asik olurum evleniriz filan
Soran1 yılKısa erkekten hoşlanmıyorum
- 1 yıl
seyim kisa ya boyum değil
Soran1 yılVah vah
- 1 yıl
Senin memeye fazla ama
Soran1 yılAy hoşt Sen benim yanımdan geçemezsin 1.76 boyumuz var 58 kilo çok şükür manken gibi Memik de biraz küçük Olsun ne olacak
- 1 yıl
1.76 boy ne olm sen erkek dogacakmisin son dakka kiz olmuşun
Soran1 yılEee odur aslanım
- 1 yıl
Sacinda kivircik mi bari
Soran1 yılHayır dalgalı
- 1 yıl
neyse evlenip doğurunca memen büyür biraz cok umitsizlige kapilma
1 yılYok gibi biseymis be
04 Yorumla
Soran1 yılEvet böyle diye sevilmeye evlenmeye layık değil miyim
- 1 yıl
Saçmalama meme için mi evleniyor insanlar
Soran1 yılEe neden böyle bir şey dedin o zaman
- 1 yıl
Aşık olduktan sonra gozum görmez sadece sayıya takıldım
1 yılİstek ve cilve her şeyden önemli
06 Yorumla- 1 yıl
Kadın isterse erkeğini kölesi yapar
Soran1 yılBaya istekli biriyimdir esimi her anlamda memnun etmeye çalışırım
- 1 yıl
Sorun yok o zaman kaç yaşındasın sevgilin var mı
Soran1 yıl26ym evet var
- 1 yıl
Denedin mi sevgilinde
Soran1 yılNeyi? Cinsel ilişkiyi doğru bulmuyoruz hayır
Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. Dik olsun yeter
10 Yorumla
1 yılEvet kapata bilir
10 Yorumla
1 yılöyle meme olmaz yanlşın var
00 YorumlaDümdüz mğiü
00 YorumlaKapatırsın
00 Yorumla
1 yılEvettt
00 Yorumlaönemli olan cup boyutu zaten
00 Yorumlakalmazsa canım yansn
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Gizli Üye(18-24)1 yılBaya güzel bence tomurcuk limon gibisin
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDediklerin doğru ise bi erkek daha ne ister ki
Soran1 yılDoğru zaten isterse hergun yaparım onunla istekleym çünkü bi erkeği seversem kucağından inmek istemem
Cevap sahibi1 yılYaş kaç senin
Soran1 yıl26ym
Cevap sahibi1 yılYasinda muhteşem tan sevmelik birisin
Gizli Üye(25-29)1 yılZayifmisin
00 YorumlaKıyamam
01 Yorumla
Soran1 yılNe var
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi