SEVGİLİME KARŞI ESKİSİ GİBİ DEĞİL GİBİYİM?

merhaba arkadaşlar iki yılık bi sevgilim var son 3 aydır hersey çok dağıldı ilişkimiz çok zarar görüp yıprandı sevgilimle yaz ayında çok güzel vakit geçirip eğleniyorduk resmen o günleri sevgilimle mutlu oldugım günleri özlüyorum sevgilim 3 hafta önce ilk defa dudağımdan öptü tarifi olmayan çok güzel bi duygu biraz oturup düşündüm acaba artık eskisi gibi ona karşı duygularım yokmu diye kendimi sorgulamayı çok severim ama sevgilime çok çok kırgınım haklı sebeplerden dolayı şu an oda çok yorgun üstüne gitmek istemiyorum ama kendimi değişik hissediyorum hafta içi pazartesi salı okul çıkışıma geldi geçtiğimiz hafta eve beraber yürüdük beni evime bıraktı onun yanında hersey günlük gülistanlık ona karşı kendime asla engel olamıyorum gözlerine bakınca herseyi unutuyorum onun yanında acaba ben bu çocuğu seviyormuyum diye düşünmüyorum bile ama kendimi değişik hissediyorum yanımdan gittiğinde sebebi ne olabilir son zamanlar çok ilgisiz telefondan konuşamıyoruz 3 gün önce gece 2 saat konustuk resmen özlemişim onunla öyle sohbet etmeyi şansımıza salı günü yanıma gelirken telefonu düşmüş motordan kırılmış servise gitti kendimi çok boşlukta hissediyorum tamda ergenlik zamanı acaba ondanmı diye düşünüyorum maddiyata asla bakmazdım ama şu aralar oda kafama takılıyor çok durumu çok iyi değil çok düşükte değil orta gelirli bi ailenin çocuğu babası çok küçükken bırakıp gitmiş annesi tek başına 3 çocuk büyütmüş ne hisetiğimi bilmiyorum arkadaşlar tam olarak pazar günü buluşcaktık sevgilim çok hasta şu yeni çıkan salgına yakalanmış sürekli uyuyor bugün okuldayken konuşurken pazar günü gel dedim eve gelince pazar günü buluşmasakmı acaba dedim eskisi gibi hevesim yok önceden yanına giderken çok süslenip özenle giderdim en son yanına giderken makyaj yapmadım bile kıyafetim çok güzeldi saçlarımı düzleştirmiştim ama makyaj yapmadım kendimi sorgulamayı severim en ufak detaya takılırım sizce ona karşı neden böyle kırgınlıktan dolayı olabilirmi
SEVGİLİME KARŞI ESKİSİ GİBİ DEĞİL GİBİYİM?