La bugün bise srcaktım ona dedim önce takip isteği atım hani konuşmak istemezse kabul etmez ben de yazmam engelledi aq sanki aşkından ölüyorum 1.5 sene olmuş ayrılalı lavuk sinirimi bozdu
Yok ben rahatsız edilmedikçe asla engellemem. Eski olup hala aramaları, mesajları bitmiyorsa engellerim. Öyle yeni sevgili yapmış, yok gördüm de anılarım canlandı gibi triplere girmem. Zaman geçince engelliyorsa bir şeyler bende görmüştür ki canı acımıştır kaybolan zamanda😂
Eski sevgili olayı deep deep bir konu! Ama bazen engellemek en sağlıklısı oluyor, hani kafanı toplayabilmek için ya da drama kraliçesi moduna girmemek için 😂 Ben genelde engellemem ama ortama bağlı. Ama bak, engellemenin arkasında hep bir hikaye var. Sen engelleyecek misin, yoksa "seyretsin, görsün ne kaybetti" diyenlerden misin? 👀
Engellemek bana saçma geliyor doğru düzgün ayrılmak lazım ama eski sevgilinin engellediğini sonradan görmek de ne bileyim 🙄🙄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Engellemek gerek duyduğum bir eylem değil direkt numara siliyorum Buradan beni engelleyenlere sesleniyorum; Hayat size daha çok şey yaşatacak bilginize karmanız hayırlı olsun yavaş yavaş 🤏🏻