Arada bir yoklayıp kafa karıştırmasın diye engelliyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arada bir yoklayıp kafa karıştırmasın diye engelliyor musunuz?
Kesinlikle engellenmeli sonra yeni sevgilisiyle boy boy foto atarsa sadece sen üzülürsün daha fazla yıpranmak istemiyorsan kökten at hayatından..
Kesinlikle engel at geçende bana aynısını yaptı... Sonra gidip kimi istiyorlarsa ona yazıyorlar hep.. Bize gelince yoklama yapıolar.. Bana yazdı cvb verdim geri soğuk soğuk yazdı cvb yazmamı istemedi ama yazan oydu yazdığıma bile pişman oldum
Bitmiş gitmiş bir ilişkide ne rahatsız edilmeyi ne de etmeyi doğru bulurum. Bugüne dek engelleme gibi bir şey asla yapmadım. Dünya hali, bir gün bir kaybı, hastalığı olur, yardıma ihtiyaç duyabilir ve sana ulaşmak isteyebilir insanlar.
Cevap
25Cevap
Bura hariç bir yerden engellemedim.
nasıl ayrıldığına göre değişir
Rahatsiz ediyorsa engellenmeli kesinlikle ara sira yaziyorsa ben engellerim
Engellerseniz engel listenizde o kişiyi kayıt etmiş olmuyor musunuz? Her şeyini silmek ve unutmak daha olmadı numara değiştirmek daha kalıcı ve kesin değil mi.
Ayrıldıktan sonra seni aramıyorsa engellemene gerekyok numarani silersin surekli arayıp rahatsız ederse engelleyebilirsin.
Engellemeye gerek duymam. Engelleme alışkanlığım hiç yoktur. Rahatsız eden olursa bile anlık engel atarım o unutunca tekrar kaldırırım.
Sınırları bilen ve rahatsız etmeyen biriyse engellenmemeli ya engelleme bana çok çocukça geliyor.
Kafana göre sanki eski sevgilinin cok umrunda olan bi konu
Canımı sıkıyorsa engellerim
Sadece silmem yetiyor.
Ayrıldıktan sonra engellemenin ne gereği var herkes kendi yoluna gider
Zararsız bir birliktelik ve anlaşılır ayrılık söz konusu ise engellemeye gerek yok.
Adı üstünde eski sevgili geçmiş geçmişte kalmış ve artık bitmiştir benim için bu yüzden elleşmem
İletişim tamamen bittiyse engellemeye gerek yok herkes kendi yoluna bakar.
Yani sorunlu bir tip değilse engel atmak çağdışı bir iş bence
Engellenmeli. bu bi kiyafet degil cikar tekrar digerini giy. gozun hala arkadaysa yenisine gitme, yenisine de yazik
Engellenmeli evet
ya aslında nasıl ayrıldığınıza bağlı daha çok
Huyuna göre engellerim
Ben engellemem gereksiz bişey
Hayır niye engelleyesin
Adı üstünde ESKİ
Rahatsız etmediği sürece engellemem
Rahatsız ediyorsa engellenir
Engellemek defteri kapatmaktır, doğru olanıdır.
Ben engellemedim o engelledi.
Hayır yazsa da bişi değişmez
Engelliyorum yine buluyor
😂😂
Nasıl ayrıldığımıza bağlı
Üstüne beton bile dökülür acımak yok...
Evet
Gerek yok engelleme lazim. olur zarf atar bakarsin
Eskiye göre değişir bu karaktere göre
Engellememeli eskilerin hatrina
Hayır
kesinlikle hemen