Aşk İlişkileri Satranç oyniycaktım uygulama bana koca bulmuş wtf? dream_walkerr Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor satranç uygulaması bir şeyler deniyor 1 numaralı bekar demek 🤔 Satranç oyniycaktım uygulama bana koca bulmuş wtf? Cevapla Uygulama Soruları Numara Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hahaha güzelmiş. İnsanlar artık bunun için neler yapıyorlar Vala emek var 😂 0 0 Yorumla
gizembenim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı bildirim bana da geldi, bu uygulama ile fıttırdıysa 1 1 Yorumla dream_walkerr 1 yıl uygulama bir şeyler deniyor Yorumla
OzkannK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 1 numaralı bekar sljeodhrodheodhrldurldhlrbr satrançın 1 numarası bekar 0 4 Yorumla dream_walkerr 1 yıl yok direkt 1 numaralı bekar 2 3 4 numaralar da var demekki Yorumla OzkannK 1 yıl Kehekdheofhrofhrodhr şey di mi merhaba ben 3 numaralı bekar skehxoheodheody3odueorh Yorumla dream_walkerr 1 yıl niye 2 diil Yorumla OzkannK 1 yıl 2 numaralı bekar olmak için elimden geleni yapıyorum!!! Yorumla
NunaversuN Takip Et Xper 1 Yaş: 19 11 ay @dream_walkerr iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Sana sorcaktım ama bu seferde xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadim. Tek kelime bişey soracağım, mesaj atar mısın müsait olunca 0 0 Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Yaşayan en büyük incel olmalı bu adam 0 2 Yorumla dream_walkerr 1 yıl yaşamıyo ki bot 😔 Yorumla Onlysohbet 1 yıl Satrançta can vermiş gjfjfkfj Yorumla
KᴇɴᴅɪɴᴇMᴜɴʜᴀꜱıʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben 3 numara istiyorum diye talep et djdjek 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hangi uygulama bu 15+30 atalım bir oyun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bune la xkskzmdz 0 2 Yorumla dream_walkerr 1 yıl uygulama sapıtmış püağwlwllwwllwkaö Yorumla Cevap sahibi 1 yıl knka bi sorsana 1numero bekar kız var mı dzkskslscx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hahaha güzelmiş. İnsanlar artık bunun için neler yapıyorlar Vala emek var 😂
Aynı bildirim bana da geldi, bu uygulama ile fıttırdıysa
uygulama bir şeyler deniyor
1 numaralı bekar sljeodhrodheodhrldurldhlrbr satrançın 1 numarası bekar
yok direkt 1 numaralı bekar 2 3 4 numaralar da var demekki
Kehekdheofhrofhrodhr şey di mi merhaba ben 3 numaralı bekar skehxoheodheody3odueorh
niye 2 diil
2 numaralı bekar olmak için elimden geleni yapıyorum!!!
@dream_walkerr iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Sana sorcaktım ama bu seferde xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadim. Tek kelime bişey soracağım, mesaj atar mısın müsait olunca
Yaşayan en büyük incel olmalı bu adam
yaşamıyo ki bot 😔
Satrançta can vermiş gjfjfkfj
Ben 3 numara istiyorum diye talep et djdjek
Çok sever misin oynamayı
Hangi uygulama bu 15+30 atalım bir oyun
35 yaşında çıkmasın
mantıklı :)
bune la xkskzmdz
uygulama sapıtmış püağwlwllwwllwkaö
knka bi sorsana 1numero bekar kız var mı dzkskslscx