Veziri,piyonu kendi zevkime göre şekillendireceğim. Uzun zamandır yapıyım diyorum ama malzemesini neyden yapsam karar veremedim .Önerileriniz benim için kıymetli :)
Herkese teşekkür.
Herkese teşekkür.
Vay canına O.o Neden uğraşıyorsun böyle? Çok zahmetli ? çok satranç oynarmısın? Bir ara oynuyordum .Ama cidden satın alamyı neden denemedin ? Ağaçtan yapılır heralde malzemesi de bu olmalı !
Cevabı yeni gördüm =( Özel olsun,saklayım istiyorum. Ağaç seçenekler arasındaydı fakat taş iyi bir fikir gibi geldi . Taşları ayarlayım hemen yapmaya başlayacağım .Çizimlerim tamam . Satranç oynamayı severim ,bir dönem sıkılır ama yeniden başlarım hiç değişmez :)
Çok iyi Harika olur böyle özenilip yapılınca daha değerli olur :) Peki merak ettim isanslı oyuncu musun
Hobi için oynuyorum öyle stres altında oyun mu oynanır :D baskıya gelemem ben .
Özel olacağı kesin de göze de hoş görünse iyi olur :/ güncelleme yapacağım mutlaka
opalden yapabilme sansin varsa on numara
Baktım da süpermiş bu .Hakkaten 10 numara fiyatı sıkıntılı sanırım =(
Sah i opal veziri kehribar piyonlari mese agaci kaleleri oltu tasindan yapabilirsin atlarida camdan olabilir maliyeti degerinden cok dusuk olacagina eminim :) boyle bir set bulsam kesinlikle paha bicilemez olurdu :)
Kesinlikle .O kadar çok taş kelimesini kullandın ki bayıldım sana :D:D Taş koleksiyonum var ama uygun değil, kristal olanlardan benimkiler isimlerini de bilmem. Cevap için teşekkürler bunun peşine düşeceğim kararımı verdim.
kristal varsa vezir icin bence cok uygun atlari kehribar yaparsin alt tabanida camdan :) simdiden kolay gelsin eger erken biterse burada paylasmani beklerim :D bu arada tesekkurler :))
Kristal varda bayağı doğal bunlar uygun hale getirilemezler .Keşke hazır elimde varken onlarla yapılabilseydi. Taşları buluyum hemen başlarım yapmaya :)
o degilde benimde boyle birseylerle ugrasma istegim olustu birden nereden getirdin aklima gece gece heyecanlandim bir anda :)))
Kendimi şımartıyorum ben :)) Severim özel zımbırtıları . Sende yap dünyada sadece 2 tane olsun :D
olur mu olur :D birde yetenek olsa :D sah yapacagim diye yonttukca yontarim opali hicbirsey kalmaz elimde :D yetenek ozelligi eklenmemis bana :D teoride kalmayi tercih ediyorum :)
link böyle bişey yap
Cevap
14Cevap
döküm ile yapılabilir ver sparişi atelyede dökü getireyim sana taşları :D sinirlenince birinin kafaya atarsın demir döküm yaparım iyi kafa yarar :D
hmmm iyi satranç oynar mısın :) yanlışlıkla arkadaşlığı sildim ayrıca :)
Çok iddialı değilim ama severim :)
Olur :)
Çikolatadan yap. Ve tek oyunluk olsun, her hamle sonra yedigin taşı yersin:) ve özel birisiyle oyna güzel bir jest ve hediye olur
Fikir aslında özel birisi içindi ilk çıktığında ama çok beğendiğimden kendime yapıcam :D Tek sefere uğraşmam o kadar emek kalıcı olmalı..
Ben çikolatadan yapicam ve tek oyunluk olacak. Özel birisi için o kadar emeği gözümü kırpmadan feda ederim
Yok. O, o kadar emeği bir çırpıda yerken iyi hissetmeyebilir ve fenalık geçirebilirim
Bitter ve beyaz çikolatadan yaparım ve uzun soluklu bir oyun olsun derim:)
Yanına da viski o.O Afiyet olsun :))
Bon apettite:)
Cam, ahşap... Çok uğraştırır, uğraşmayı seviyosun sanırım.
herbir taşı farklı malzemeden yap bence. dokununca da hissedilsin taşların farkı
Tahta haricin de başka bir şeyden yapma imkanın varsa camdan :) ya da demirden yap.
nasıl yapacaksın ? :/
İstedikten sonra her şey yapılır.)
yapılır yapılır da merak ettim şekilleri nasıl yapacaksın yapa bilirsen cam güzel olur mesela baktığında içinde rengarenk gök kuşağı gibi renklerin olduğu birazda simle süsler isen iyi bir şey çıkar diye düşünüyorum
Kararımı verdim taştan yapacağım :)
daha sağlam :D yap resmini ekle ;)
marangoz malzemeleri var mıkullanailiyormusun
Evet :) yalnız küçük aletler bunlar baya teknolojik lazerli falan .Odun yontmaya birebir .
soruda eski :) yapmaya başladın mı
Marangozdan al gitsin işte sunta falan :D
ahşap oyma hoş olur diye düşünüyorum
yardim.ediyim.sen tek yapamazsin
öncelikle herkese günaydınlar :D
Cam ya da ahşap
Mumdan olsun
meşe
ağaçı
İyi fikir :))İçine de şarap .Deviren yudumlar::D
tahtadan yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?