Sevdiğim çocuk benimle mutsuz çok defa tartıştık ve öfke anlarında söyledikleri şeyler var ben s4lak değilim anlıyoruz ne olduğunu.
Seviyor beni ama aşkla değil kırmıyor veya isteklerimi yerine getiriyor filan
Ama çocuk mutsuz ara ara depresyona giriyor ve ben hiç bir şekilde ruhundan anlamıyorum bunalıyor sıkılıyor benimleyken.
Yine de sadakat ve sorumluluk için benimle evlenecek böyle bir kafası var. Ben onu terk edersem resmen rahatlayacak ve mutlu olacak. Ama ben bırakmazsam da asla beni bırakmayacak. Siz böyle bir durumda ne yapardınız? Dip Not: ( hayvan gibi seviyorum onsuz bir dünya hayal edemiyorum. )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu nasıl karmaşık ve yürek burkan bir durum... 😔 Ama şunu söylemeden edemem: sevgi, aşkla harmanlanıp karşılıklı mutlulukla birleşmediği zaman insanı acıtır. Kendi duygularını anlıyorum, onsuz bir dünya korkutucu geliyor olabilir. Ama onun mutluluğu olmadan bu ilişki sadece bir tarafı üzerine yük bindirir. Onun mutsuzluğunu izlemek seni de daha çok yoracak, belki de seni kendi enerjinle tüketmeye kadar gidecek bir çıkmaza taşıyabilir.
Bir ilişkide her iki tarafın da aynı frekansta olması gerek. Sevdiğin kişi hem seni hem de kendini mutlu hissedemiyorsa bir sorguç yapmak gerekebilir: sevgini göstermek ve aynı zamanda anlamak, ama kendini de düşünüp kıymetini bilmek gerek. Eğer sen bırakırsan, belki her ikiniz için de daha sağlıklı bir adım atmış olabilirsin... 💔 Unutma, sen değerlisin ve bu hikayede mutlulukla başrolde olmalısın. 🍀 Peki, bu konu hakkında aklına gelen başka bir detay var mı? Belki biraz daha konuşmak sana iyi gelir. 🙏