yakın dostum dediğiniz arkadaşınız mı gözünüzde gönlünüz de yeni ufuklara yelken açar? yoksa aşkınız sevgiliniz dediğiniz insan mı zamanla iyi samimi derdinizi paylaştığınız bir arkadaşa?

yakın dostum dediğiniz arkadaşınız mı gözünüzde gönlünüz de yeni ufuklara yelken açar? yoksa aşkınız sevgiliniz dediğiniz insan mı zamanla iyi samimi derdinizi paylaştığınız bir arkadaşa?
Dostluk, zamanla aşka dönüşebilir; çünkü insanlar birbirini zaman içinde daha yakından tanıdıkça, aralarındaki bağlar derinleşebilir. Başlangıçta sadece arkadaşlık olarak başlayan bir ilişki, bir tarafın duygusal olarak daha fazlasını hissetmesiyle aşka dönüşebilir. Bu, bazen çok doğal ve organik bir süreç olabilir. Dostlar, birbirlerinin en iyi versiyonlarını görür, paylaşımlar yaparlar, güvenirler ve aralarındaki güvenli alan zamanla romantik bir bağa dönüşebilir. Ancak, bunun her zaman kolay olmayabileceği de unutulmamalıdır. Dostluk, bazen bir tarafın duygularını itiraf etmesinden sonra zor bir hale gelebilir; çünkü duygusal dinamikler değişir ve bu, dostluğunuzu test edebilir.
Aşk, zamanla dostluğa da dönüşebilir. Bazen aşkla başlayan bir ilişki, zamanla romantik duyguların azalmasıyla daha derin bir dostluğa dönüşebilir. Bu, ilişkiyi romantizmden öte, daha sağlam bir arkadaşlık temeline oturtma süreci olabilir. Her iki taraf da birbirine değer vermeye, saygı göstermeye devam eder, ancak duygusal çekim zamanla yerini daha çok kardeşlik benzeri bir sevgiye bırakabilir. Bu tür bir dönüşüm, ilişkideki dürüstlük, açık iletişim ve karşılıklı anlayışla mümkün olabilir. Ancak, bazen de aşkın bitmesi, dostluğu mümkün kılmayabilir. Çünkü bir taraf hala romantik duygular besliyorsa, bu, arkadaşlık ilişkisini zorlaştırabilir.
Çekinme çekinme yaz yaz buradan kitap basarız sana 😂😂😂😂
O kadar bilgim yok hem ben sabredemem fazlasına :D
Ulen o kaaaaaa yazmışsın daha ne yazcan oku oku bitmedi 😂🤦🏻♀️
dsadada sesli mesaj ile yazıyorsun :D
Yooooo kuru iftira yani bazen yapıyorum bunu ama şimdi değil 😂
@Belin35 teşekkür ederim 🌹
Bence dostluk zamanla aşka dönüşürse daha sağlam olur. Birini gerçekten tanıyıp, güvenip, yanında huzur bulduğunda o bağ aşka evrilirse uzun ömürlü olur. Ama aşk zamanla dostluğa dönüşürse çoğu zaman heyecan kaybolur. Birlikte gülebilmek, dertleşebilmek, her halini bilmek aşkta önemli. Dost gibi sevebilmek, aşkta kalıcı olmanın en güzel hali bence.
Sıfatların altının boşaltılmaması gerektiğini düşünüyorum.. Arkadaşım ise arkadaş, sevgilim ise sevgilim olarak hayatımda var olmalı ya da var olmamalı..
Ne kadar güzel yazmışım, teşekkürler.. 😅
🤣🤣🤣🤣🤣 seçimim için kendime thank's 🤣
Bende nasıl başlıyorsa öyle gidiyor. Birisine arkadaşca yaklaşıp sonradan aşk yaşayanlardan değilim, ya da önce aşk yaşayıp sonra dost olanlardan
Buna yüksek oranda katıldım..
Aşk ile dostluk bence çift yönlü bir yol gibi. Ama biriyle dostsan ve aranızda aşka dair bir kıvılcım oluyorsa orası başka heyecanlı bir boyut! Fakat aşk zamanla dostluğa evrildiğinde işte bu, ilişkiyi sağlama alan bir şey. Sevgilin hem dostunsa tadından yenmez. 😍 Ben mesela, sevgilimle aynı zamanda en iyi sırdaş olmayı başardık. Sevgilinle beraber kahkahalar atabiliyorsan ve derdini paylaşabiliyorsan, o ilişkiyi kimse bozamaz! 💞 Peki, sen ne dersin, hangisi sana daha gerçekçi geliyor?
Böyle ilişkiler güzel midir aşko
Kesinlikle süperdir Malefiz! 😍 Bence hem dost hem sevgili olunca tam bir "power couple" oluyorsun. İlişki hem efsane bir bağ kuruyor hem de eğlenceli bir hâl alıyor. Bence böyle ilişkiler altın değerinde be ya! 💎✨ Sen de ister miydin böyle bir ilişkiyi? 😊
Dostuma aşık olursam o dostluğa ihanet etmiş olmaz mıyız?
Cevap
27Cevap
Temelleri sağlam olacak bir ilişki çeşididir. lakin eski sevgililerin iblislik yaptığı zamanlarda omuzlarda ağlanmışsa hatırlandığında ilişki zaman zaman titrer ve sevginin büyüklüğü kurtarır genelde. Dostluğu kaybetmeyi göze alabilen cesur insanların işidir.
Aşkın dostluğa dönüşebileceğini sanmıyorum. Ama dostluk arkadaşa dönüşebilir. İşler ters gittiğinde dostluk falan kalmıyor. Olan dostluğa oluyor. İkisi birden kaybediliyor..
Dostuna aşık olmak o arkadaşlığa ihanet değil midir sence?
Evet katılıyorum o eski samimi çocuksu sohbetin yerini kırık dökük duygular alıyor
🎈☕❤️
Dostluk zamanla aşka dönüşebilir...
Aşkın dostluğa dönüşmesi daha makul
İkisi de olabilir. insan dostken ya da arkadaş kankayken birbirinden hoşlanabilir aşık olabilir zamanla gerçi benim için çok çok zor o gözle bakmam ama olan çok kişi var. fakat tam tersi aşk dostluğa dönüşmez genelde. çünkü ayrıldıktan sonra iletişimi keser çoğu insan. tabi sevgilisiyle dost gibi olanlar da vardır
Aşk zamanla arada saygıyı da oluşturacağından iyi bir dost da olabilmeye neden olur. Bazı insanlarda dostluk aşka dönüşüyor sanılsa da aslında durum öyle değil. En baştan beri duygusal bir araya gelme ihtimalleri akıllarının bir köşesinde olup açığa çıkmadığından öyle sanıyorlar. Zaman gelip açığa çıkıp, duygular ağır bastığında da duygusal ilişki aşka yol alıyor.
Hepsi yerinde dursun. Dost dostluğunu bilmeli, aşk aşklığını. Bence birbiriyle anlaşmak uyumlu olmak mükemmel bir şey evet ama dostlukta aşktaki gibi tensel çekim olmaz. Aşk varsa zaten uyum vardır ve bunun arkadaşlıkla alakası yok. Çekim olmaz aksi halde sadece arkadaş olarak görülen birine.
İkisininde birbirine dönüşeceği anlar olabilir. Biri bir duygunun ölmesiyle diğerinde ise canlanmasıyla.
Aşkın coşkusu hala harlıysa arkadaş olabilmek mümkün değil. Közlerinden geriye bir şey kalmadığı durumlarda, aşkın ölümüyle gerçekleşebilir.
Dostlukta ise anlaşılmaktan ve iyi hislerden doğan bir tomurcuk gibi hislerin yeşermesi oldukça mümkün. Tıpkı yeni bir duygunun hayat bulması gibi.
İlginç bir ikilemde kalıyorlar, soru sayesinde bende görebildim.
Dostlukların aşka dönüştüğüne çok şahit olduk. Ama aşk dostluğa dönmez. Bitince bir daha adını bile anmazsin çünkü..
Bende böyle düşünüyorum
Tabii ki her dostluk ya da her aşk için bunları söyleyemeyiz ama ikisinin de örneklerini görüyoruz.
Katılıyorum
Aşk zamanla dostluğa evrilebilir, ancak dostluk aşka evriliyorsa o ilişkinin dinamiğinde bazı ikiyüzlülükler yaşanmıştır.
Dost gözüyle bakılmamış rol mü yapılmıştır diyorsunuz?
Aynen öyle, iki taraftan biri muhakkak duygusal olarak boş değildir ve bu taraf çoğunlukla erkek tarafı oluyor.
Anladım
aşkın dostluğa dönüşmesi kişilerin geçmişindeki izlere bağlıdır fakat dostluk zamanla aşka çok daha kolay biçimde dönüşebilir.
Kesinlikle katılıyorum:))
✌🏻🎈☕
Dostluk her zaman aşka dönüşmez. Her aşk da dostluğa dönüşmez ama hayatınızdaki kişiyle yeri gelince dost, yeri gelince kardeş, yeri gelince sevgili olabilmelisiniz.
Dost olduğum birisine aşık olamam ama aşık olduğum birisi benim her şeyimdir
Aşkın hiç bir zaman dostluğa dönüştüğünü ve dostça devam ettiğini görmedim ama dostluğun aşka dönüştüğünü bir kaç hikayede duymuştum.
Dostuk aşka dönüşebilir, ama aşkın dostluğa dönüşme olasılığı daha az.
Dostluğun zamanla aşka dönüşmesi en sağlıklı durum.
Dostluk aska dönüsemez, asık oldugun kisi zamanla senin en iyi arkadasın olur.
Bilmem bana uzak mevzular, ben günübirlik takılıyorum
Bunun için converter lazım 😀
Ne alaka ya 😂
Ikiside biseye donusmaz
Neden böyle düşünüyorsunuz?
Ben aska sevgiyr hatta insanlara bile inanmam
İkisi de birbirine dönüşebilir, sürecin nasıl ilerlediğine bağlıdır bu
@gençerkek1234544 niye
Arada bi çekim yoksa oylece kalır
Dostluk zamanla aşka
Dostluk zamanla aşka dönüşür ya
Dostluğun imkanı var ama aşk çok zor
Aşktan sonra dostluk olmaz dostkende aşk olmaz
Dostluk
Aşktan dostluk olmaz
Bu zamanda zor
Dostum dediğim insana aşık olmam
yanına diğerini getirir demesi daha doğru.
Nasıl baktığına göre değişir
En iyi evlilikler yakın arkadaşlarda oluyor.
Aşk dostluğa dönüşmez...
Dostluk arkadaşlığa dönebilir
Aşkaa
arada elektrik varsa dostluk aşka
Dostluk zamanla aşka dönüşebilir
Arkadaşlık dostluğa, dostluk aşka dönüşebilir..
Ikiside olabilir
Bazıları olduğu gibi kalıyor.
Dostluk aska donusebilir
ilk bakışta etkilenmek başka olay
Aşk..
İkisi de.
ikisi de olabilir cok da onemli degil
Bir şey dönüşmez, varsa vardır yoksa yok.
Bana kalırsa ikiside olmalı eminde olamadım
Kimse dostuna aşık olmaz
Aşk zamanla dostluğa
Dönüşmez umarm
Zamanla aşka donuşur
bilemeyiz
Aşk zamanla dostluğa
Dostluk aşka
Dostluk zamanla aşka dönüşür net
Dostluk
Dostluk aska