Eşimin 3 katlı aile binası var kardeşi tek oturuyor ve kardeşi bizi istemiyor özellikle beni evimize oturamıyoruz kirada kalıyoruz eşimin emekli maaşı var Ben çalışıyorum eşime Diyorum ki hani sen de çalış kenarımıza bir şey atalım para biriktirelim biraz daha iyi eşya alalım benim ilk evlerinden çocuğum var Ona da para konusunda yardım etmek zorundayım Yani eşim bana hiçbir şekilde destek olmuyor Akşama kadar evde oturuyor ben sabah 8'de gidiyorum Akşam 20.00'de işten çıkıyorum
Sağlık problemi yok değil mi? Keyfi çalışmıyorsa olmaz iş. Bak ne güzel sen kadın başına çalışıp destek oluyormuşsun. Onunda çaba sarf etmesi öneli. Bunun için pek boşanılmaz gibi aşkom. Konuşarak çözülebilir. Olmadı evi birkaç gün terk et. O zaman aklı başına gelir.
Esim emekli ve hic bir sagkik sorunu yok calismiuir ben tek calisiyorum destek saglamiyor eve 3 katli evleri var tek kardesi oturuyoz kardesi beni istemiyir benim evde kaliyoz kira ev kirayida ben odiyorum hersey ben yaoiyorum
Boşanma davası açtım içime karşı işim bana karşı hatası oldu affettiğim halde Gene aynı şeyleri yaşattı bana ama bunlara rağmen Eşimi seviyorum ve özlüyorum şu an ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Canım çok yanmaya başlarsa kalbimin dilini kökünden söküp atıyorum. Ben mantık kadınıyım :D
Bosanma davasi actim ama esimi cok seviyorum esim duzelmiyor nasil vazgeccem bilmiyorum 😭😭
Boşanma sebebine bağlı olarak devam et ya da bitir diyebilirim. Büyük bir sorun yoksa uzakmaya gerek yok. Erkekler evcilleştirilebilir lslsdk
Eşimin 3 katlı aile binası var kardeşi tek oturuyor ve kardeşi bizi istemiyor özellikle beni evimize oturamıyoruz kirada kalıyoruz eşimin emekli maaşı var Ben çalışıyorum eşime Diyorum ki hani sen de çalış kenarımıza bir şey atalım para biriktirelim biraz daha iyi eşya alalım benim ilk evlerinden çocuğum var Ona da para konusunda yardım etmek zorundayım Yani eşim bana hiçbir şekilde destek olmuyor Akşama kadar evde oturuyor ben sabah 8'de gidiyorum Akşam 20.00'de işten çıkıyorum
Sağlık problemi yok değil mi? Keyfi çalışmıyorsa olmaz iş. Bak ne güzel sen kadın başına çalışıp destek oluyormuşsun. Onunda çaba sarf etmesi öneli. Bunun için pek boşanılmaz gibi aşkom. Konuşarak çözülebilir. Olmadı evi birkaç gün terk et. O zaman aklı başına gelir.
Keyfi calismiyor evi ter ettim. ailemin yanina gittim ne yaptimsa onu calistiramadim
Kalbin ne diyor önemli olan o
Eşimi cok özledim😭
Ne güzel işte eşini özledim Nerede ki işin
Kendi evindedir
Ayrı mısınız
Evet iki gündür ayrıyız
Neden ayrıldınız ki
Esim emekli ve hic bir sagkik sorunu yok calismiuir ben tek calisiyorum destek saglamiyor eve 3 katli evleri var tek kardesi oturuyoz kardesi beni istemiyir benim evde kaliyoz kira ev kirayida ben odiyorum hersey ben yaoiyorum
Nasıl emekli kaç yaşında ki
50 yasinda
50 mi. Sen kaç yaşındasın
33 yaşındayım
Ne diyor kalbin
Boşanma davası açtım içime karşı işim bana karşı hatası oldu affettiğim halde Gene aynı şeyleri yaşattı bana ama bunlara rağmen Eşimi seviyorum ve özlüyorum şu an ne yapacağım bilmiyorum
Davanı geri çek. Yaşlarınız kaç. Seviyorsan ne demeye dava açıyorsun
Ben 33 yaşındayım Eşim 50
Anladım. Aranızdaki yaş farkı çok. Geceleri seni mutlu edebiliyor mu. Neden dava açtın.
Dur deme sende devam et de
Bende diyemedim. ama durdurdular sağ olsun
ben diyeyim mi senin için :D
De bakalom
Özlemin kalbi dur artık kendini dinlemiyorsan beni dinleee
kime aşıksın
Sal gitsin
Deme zaten atıyor
Ne diyo peki
Daha çok ağla
Ne oldu ki
Ne diyor ki