Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Diretk ayrıl, çünkü aklın başkalarına gidiyor, başkalarını arzuluyorsun.
Şu an kendini tutuyor olabilirsin ama öyle bir ortam olur ki kendini başka bir adamın yatağında bulursun, sonra da evli olduğun için vicdan azabından için içini yer, depresyona falan girersin, hayatın kayar.
En temizi boşan, canın kimi çekiyorsan onunla takıl, gözün doysun.
Gerçekten başkaları dikkatini çekmeyecek kadar çok etkilendiğin biri olursa ve o da senden aynı şekilde etkileniyor olursa onunla evlilik yaparsın.
Ayrıca başkalarından etkilenirken eşinle olman ona saygısızlık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılŞunu söylemek istiyorum isterseniz linçleyin ama ben de insanım ve şöyle anlatayım bekar bir insan olmama rağmen dikkat ediyorum mesala ben erkeklerin mırıltılı şekilde konuşmasına karşı kıyamıyorum , bu yüzden bir erkek ile aynı ortamda otururken diyelim erkeğin sesi aynı öyle nefsim hayallere dalacak gibi olursa bulunduğum alanı terk ediyorum, Can bu diyarda hep kalıcı sanır kendini halbuki bugün var herkes için yarın yok herkes için , estağfurullah çekin , la ilahe illallah çekin çok çekin ama bir iki kez değil , oruç tutun , dua edin Allah'ım nefsime karşı koyamıyorum ne olur nefsimize rahmet ile dinginlik ver, deyin unutmayın bu hayat kalıcı değil eşiniz sizi unutsa Allah unutmaz kul hakkı büyük günah. Eğer sevmiyorsanız boşanıbn gitsin , sevmediğiniz huyları çok ise uyarın ama çok kötü huyları yoksa unutmayın kimse dört dörtlük değil , herkes sadece iyi olmaya çalışıyor
027 Yorumla- 1 yıl
Siz kimsiniz, bütün cevaplarınız okumalık, insan okudukça yeni şeyler öğreniyor
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayat yanılıp tekrar doğruyu bulmaya eşit eğer biz istersek , çok kitap okudum çok insan tanıdım sonra fark ettim ki her şey biz de bitiyormuş , anne babamızın bile hataları varmış. Şunu düşünüyorum bir gün bu hayatta olamam bu yüzden çevremdeki insanları üzmemek gerek , bir gün yarınım olmayacak öyle ise baki hayata hazırlanmak daha doğru imiş. Bu arada başka yazdığım hangi yorumu gördünüz?
- 1 yıl
Öğleden sonra okumuştum, insanın içine işliyor, bak yine güzel söyledin, bir gün yarınım olmayacak öyle ise baki hayata hazırlanmak, bunu dile getirmeden uygulamaya çalışan biriyim ama insanların kötü niyetinden dolayı yoruluyoruk
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Maalesef kötü niyetli insanlar gerçekten çok yoruyor o kadar ki çocukluğumdan beri insanların iyi olmadığını sadece gerektiği gibi davrandığını fark ettim, hep derdim ki işte namaz kılan bir eşim olsun ibadet etmekten zevk alsın sonuçta ibadet etmek en büyük iyiliktir , sonra aslında insanların çoğunun sadece oynadığını gördüm ve dedim ki ben iyi bir insan olmaya çalışacağım sonuç olarak şeytan da görevini yapıyor o kötü diye ben kendi görevlerimden ödün veremem hayat çok yorucu ve kısa o zaman her saniyeyi iyi değerlendirmek lazım
- 1 yıl
Herhangi bir mesleğin var mı, yoksa ev hanımı mısın, merak ettim,
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Maalesef özel meseleler nedeni ile okula ara vermek durumda kaldım
- 1 yıl
Anladım, seni tebrik ediyorum, çok iyi birisin umarım rabbim senin gibi birini karşına çıkarır
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Amiiin çok teşekkür ederim dilerim siz de çok iyi biri ile karşılaşırsınız
- 1 yıl
Beni boş ver, ben hatalarımın cezasını çekiyorum, bana dua et
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Tabi ki ederim , hata yaparız insanlar zayıf bir içgüdüye sahip yeter ki yaptığımızın kötü bir şey olduğunu bilelim , tövbe kapısı daima açık estağfurullah diyebilmek, aslında kendi nefsime zulmettim demenin kısa bir kelimesidir, bu yüzden estağfurullah çekin sürekli, kalp kırdıysanız dua edin Allah güzel bir fırsat ile kendinizi affettirmenizi nasip etsin
- 1 yıl
Dediklerini anlıyorum, ama tövbelik değil, eş seçimi,
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Hıııım , o zaman Rabbim eşiniz ile güzel muhabbet nasip etsin
- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Kalpler Allah'ın elinde bu yüzden sürekli dua edin
- 1 yıl
Yani tek taraflı olur mu bilmiyorum, elimden gelen herşeyi yapıyorum,
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Umarım her şey gönlünüzce olur ve Rabbim aranıza en güzel muhabbeti nasip eder , inanın ben de bir konuda çok tükenmiştim şifayı zikir , dua ve terapi görmekte buldum. Rabbim yorucu gecelerinizi göz aydınlığı gündüzlere çevirsin, hep dua edin Rabbim kaderimizi güzel eyle , diye
- 1 yıl
Ya karşımda sanki Allah ü teala içimi ferahlatması için birini göndermiş, öyle bir ilham verecek şeyler söylüyorsun ki, dediklerini evlenmeden önce yapıyordum evlendikten sonra, kesildi, tekrar bunları yap rahatlarsın diorsun
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Aslında bu dünya da hiç bir şey boşuna değil, tesadüf değil tevafuk var bu alemde. Muhakkak düzelecektir hayatınız size çok kısa bir şey anlatmak istiyorum umarım sizi sokmam, bugün çok dar bir gündü benim için ben uzun süredir ne zaman sıkılsam Rabbim' e la ilahe illallah ile yakardım elimin hiç boş dönmeyeceğini umarak yine bugün de Allah'ım la ilahe illallah olan sensin ne olur bu ağır yükü üzerimden kaldır diye yakardım , çok üzülüyordum derken çok uğraştım yaklaşık bir saat sonra dedim ki sanırım olmayacak en iyisi eve gitmek çok yoruldum , yine içimden Allah'ım ne olur kapından umutsuz çevirme diye düşünüyorum. En son dedim ki muhakkak Allah ' ın hükümdar olduğu yerde o benden iyi bilir en iyisi artık uğraşmamak , sonra aklıma son kez denemek geldi ne oldu biliyor musunuz? Resmen mucize yaşandı ve olmaz dediğim konuyu tek bir anda olduran Rabbim yardım etti. Yine geçtiğimiz günlerde burada elektrik tesisatını yeniliyorlardı derken karanlıkta devam etti, ben dua ettim Allah' ım ne olur eve girene kadar elektrikler olsun çünkü ben çok korkuyorum, sonra Umut kestim yok ya tamam dua ediyorum ama sonuçta Allah sebep sonuç ilişkisi vermiştir kullarına bu saate kadar kimse çalışmaz, derken bir baktım 19.30 adamlar hala çalışıyor ve elektrik geldi. Diyeceğim o ki , umudu Allah olanın sözü geç de olsa terki diyar olmaz yeter ki isteyelim hani efendimiz as demiş ya ayakkabı bağcınızı bile ondan isteyin zamandan münezzeh Allah muhakkak duamızı kabul edecektir kardeşim, üzülme hüznün kırık kalpler de ona ait o kimseyi memnun etmeden bırakmaz
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Merak ettim , sizin mesleğiniz var mı?
- 1 yıl
İkimizde kamu da çalışıyoruz
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Anladım başarılar
- 1 yıl
Teşekkür ederim, zikir için sağol, Allah razı olsun, memleketiniz ege tarafları mı
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Yok Akdeniz
- 1 yıl
Aha aynı yerden çıkacağız, Tarsus luyum, 😂
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Aaaa ne güzel, pek sayılmaz 😁
- 1 yıl
Yinede memnun oldum, seninle sohbet etmek çok güzeldi
- 1 yıl
@yedigüzelkaranfil Ben de memnun oldum, çok teşekkür ederim
1 yılZor bir durum. Şöyle yapabilirsin mesela dışarıda yürürken başını öne eğip yürü böylece insanlara dikkat etmezsin. Ya da biri gözüme çarptı diyelim hemen başını çevir bida bakma. Eğer çalışma ortamında ise o kişi geldiğinde ilgini başka yere yönelt. Bu tarz şeylerle kendini frenleyebilirsin ☺️
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba kardeşim durumun gerçekten kötü düşmanin çok güçlü ( şeytan)
Reçete
1 zikre başla
Şeytan haramı sever zinayı fuhuşu sever
Kocanla ilişkiye girmenin bile mukavati var sevabı var
Kocan ile bu durumu aş yani kocana gidip durumu anlatma ama onunla as
Mesela kocana maske al soyguncu maskesi gibi yani kocanla fantezi yasa
Örnek verir misin kocanın değilde başkalarının neyinden etkileniyon
kocani onlara çevir etkilendiğin şeye
Mutluluklar dilerim...00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
"Site kuralları gereği buna cevap veremem."
106 Yorumla- 1 yıl
Owwww
Soran1 yıl@sesizlerinsesi dfggdd
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHmm, durum karışık gibi. Önemli olan hislerini gözden geçirmen. 🧡✨
- 1 yıl
Yapay zeka olaya noktayı koymuş daha cevap bile yazmaya gerek yok 🤣
- 1 yıl
Aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkarakterli olarak.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBoşan bazı insanların evlilik yükümlüğünü kaldırabilir kapasiteleri yoktur canlarının istedikleri ile olmak isterler çok var öyle tek gecelik ilişkilerle yaşayan erkek kadın
118 Yorumla
Soran1 yılama ben boşanmak istemiyom
- 1 yıl
Ama sen aldatmak istiyosun hem kocamla yapayım hem başka erkeklerle allak eksikliği vicdan akıl mantık dışı.. yapım yakalananları da görüyoruz ya öldürüldü ya da rezilliği ile konuşuldu
- 1 yıl
Nefsini tut canın her istediği yapılmaz burnundan getirir Allah kimsenin hakkını yedirmez
Soran1 yılçok dua okuyorum ama elim de olmuuor etkileniyom
- 1 yıl
İşte diyorum ki ayrıl boşan canının istediği ile yap ama aldatma
Soran1 yılyok aldatmam da boşanmak da istemiyom
- 1 yıl
Tamam
Soran1 yılsağ ol
1 yılKocandan ayrılarak veya başka erkeklere bakmayarak engelleyebilirsin tatlım biraz mantık lütfen😘
52 Yorumla
Soran1 yılöyle yapıyom zaten
- 1 yıl
He he
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sorunun altında yatan nedenleri bulup onları çözmelisin
94 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
Cevap sahibi1 yılBaşkasından etkilenmenin nedenleri olmalı. Belki eşin bakımsızdır, belki beklentin karşılanmıyordur, belki de tamamen seninle ilgili bir durumdur bilemiyorum. Hepsini düşünüp tartmalısın böylece sorunu anlarsın
Soran1 yılhmm düşğnğyom da yok aklıma gelmiyor
1 yılAt gözlüğü tak eşinden başkasına da bakmazsın boylece
52 Yorumla
Soran1 yılnerden bulunurn dkdj
- 1 yıl
At pazarına Git bulursun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılHmm boşanabilirsin belki çok da düşünmeye gerek yok
33 Yorumla
Soran1 yılbişey yapmıyom
- 1 yıl
İlerde yapabileceğin anlamına geliyor maalesef
Soran1 yılyok tövbe yapmam
Gizli Üye(30-35)1 yılEtkilenmek derken ne anlamda? Hiç bir sorun yokken bu oluyorsa libidon çok yükseliyor ve o an kimi görürsen ona mı yükseliyorsun acaba? Bence duygu suçu olmaz insan duygusunu engelleyemez ama davranışını engelleyebilir, aldatmıyorsan çok durma üzerinde boş ver
31 Yorumla
Soran1 yılyok be aldatmıyorum sadece etkileniyom tövbe kimseye yaklaşmam
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin yetersiz biridir , hakediyordur boş ver
612 Yorumla
Soran1 yılyok be seviyom eşimi
Cevap sahibi1 yılYakışıklı erkek görünce bakmaktan bişi olmaz ya , o da çok güzel kızlara bakıp iç cekiyordur
Soran1 yılyaa kendimi alamıyom yakışıklı görünce
Cevap sahibi1 yılGözün gönlün açılır kız bak nolcak bbh
Soran1 yılevliyim bekar olsam neyse de
Cevap sahibi1 yılAmann boş ver bu zamanda bakmayan mi var , sen sadece sözel olarak dile getiriyorsun hepsi o
Soran1 yılya bence de herkes bakıyodur
Cevap sahibi1 yılKesinlikle bakıyorlar , bakmiyorum diyen yalan söylüyordur
Soran1 yılnormal bişey yani
Cevap sahibi1 yılDeğil ama herkes yapıyor , takma
Soran1 yıloff sağol rahatladım
- 1 yıl
Hayır ya sevgilim varken bakmam ben ve benim gibiler de vardır kadını boşa kötü yola yöneltme sen kemdin öylesin diye
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinle daha çok vakit gecir. Fırsat oldukca sırnaş , öp
67 Yorumla
Soran1 yılçok seviyom eşimi
Cevap sahibi1 yılO zaman onunla daha fazla yakınlaşirsan faydası olur. Daha çok seviş
Soran1 yılöyle mi diyon
Cevap sahibi1 yılEvet. Boyle olunca eşin daha çok aklına gelecek
Soran1 yılbakalım inşallah
Cevap sahibi1 yılIyi olur inşallah
Soran1 yılsağ olun inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEtkilenmen normal ama herkesten etkilenmen anormal. Kafanda belli bi kriter vardır dış görünüş olarak onları taşıyan insanlardan hoşlanırsın beğenirsin. Etkilenme işi farklı boyutlara gidiyorsa sıkıntı zaten. Eşin de illaki birisini görünce etkileniyordur begeniyordur beğenme ayrı bu kişileri zihninde farklı şekilde ya da o insanlarla biseyler yaşamak ayrı bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşnin yanından ayrılma sürekli sarıl öp her boş anında onu düşün aklına başka bir şey sokma
410 Yorumla
Soran1 yılbakalım deneyecem
Cevap sahibi1 yılTam olarak nasıl oluyor başka birisine karşı duyguların
Soran1 yıltam bilmiyom anlıyamıyom
Cevap sahibi1 yılNe hissediyorsun bilmiyormusun
Soran1 yılyaa işte şey oluyom yükseliyom
Cevap sahibi1 yılBu birazda eşinle alakalı bir şey ama
Soran1 yılnasıl yani
Soran1 yılettim
- 1 yıl
kocan istekli değil muhtemelen
Cevap sahibi1 yılNe durumdadınız
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki esini sevmiyirsun. . olabilir çoğumuz böyleyiz. eşine bağlılığın oluşmamış. bende koptuktan sonra bende ayni oldum. . ayrilabiliyorsan ayrıl ayrilamiyorsan yapacak bir şey yok cunki kalp bu eşini sevmiyorsan illaki birisinu sevecek etkileneceksin. boş ver eninde sonunda erkek aldatıyor en azından o bunu yapınca acı cekmezsin.
12 Yorumla- 1 yıl
Karı bombayı ortaya attı gitti
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilikle bir alakası yok kocanı sevmiyorsun ve karaktersizsin, aç gözlü bir pisliksin
Ama boşanmıyorsun da çünkü evlilik paravan olarak işine yarıyor, eğer aldatıyorsan böylelikle kimse senden şüphe etmiyor
Yazık kocana Allah kimseye böyle bir evlilik nasip etmesin
Düşünmesi bile çok acı verici00 Yorumla
1 yılBaşıma gelmediği için bilemiyorum ama etkileşim çok normal bir olay bence..
Ama dizginlemek ve engel olmak da kişinin elinde olan bir durum..36 Yorumla
Soran1 yılevet etkileniyom. normal mi sebce
- 1 yıl
Normal insanız ama farklı girişmelerde olma bu bitur bagımlılık yapıyo canım ileri si felakete dönüşür
Soran1 yılyok yapmadım hiç
- 1 yıl
Neyi yapmadın nefs bu nefsini tutabilirmisin?
Soran1 yılyani etkileşime geçmedim
- 1 yıl
Anladım dikkat etmelisin
Evlilikte başkalarından etkilenmek, doğal bir duygu olabilir, ancak bu durumu sağlıklı bir şekilde yönetmek önemli. Evliliğinizin temeline odaklanarak, başkalarından etkilenme durumunu daha sağlıklı bir şekilde dengeleyebilirsiniz.
11 Yorumla- 1 yıl
Neresi normal çok merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGidip duygularını açabilirsin.
75 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Sevdiğini söyle
Soran1 yılyok be evliyim
- 1 yıl
O zaman nasıl hoşlanıyorsun başkasından?
Soran1 yılbilmiyom işte
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Cevapların bazıları cidden skandal.. Allah eşinde arkadaşında evladında hayırlısını versin ortalık çok bozuk.. Bu arada soruya cevap evine eşine sahip çık bol dua et kafanı yorma abuk subuk şeylerle..
00 Yorumla
1 yılEşindeki bir boşluğu dışarıda başka erkeklerde arıyorsun. Böyle devam edemezsin. Eşinle konuş bu durumu o eksiği çözmeye çalışın. Baktın seni anlamıyor dinlemiyor boşanırsın. Hayatını bir kere yaşıyorsun o da senin istediğin şekilde olmalı.
00 Yorumlahttps://www.instagram.com/reel/DECynMwMHme/?igsh=MjdjM2oxazl1OWE2izle bunu tam senlik 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Valla sizin durum kötü. Sonunda aldatirsin. Biz ne dersek diyelim. Sen eninde sonunda aldatacaksin. Hatta bundan keyif bile alacaksın. İmkanın olsa onun gözünün önünde yaparsın. Zaten cucold olayı moda oldu. Senin konuda çözüm yok
00 Yorumla
1 yılAbla Gözlerini Sakın Haramdan Göz çok Hassas kötü şeyler Zarar verir buda kalbe yansir o yüzden Yolda misafirlikte nerde olursanız gözlerinizi haramdan size iyi gelmeyen herseyden koruyun hergün Nas, felak, ihlas , Ayetel kürsi Okuyun. İnşaAllah
01 Yorumla- 1 yıl
Şeytan Birinin Öldürdü diye Sevinmez Bir Aile dağilsın Boşanma Olsun Diye bu duruma Daha çok Sevinir.
- 00 Yorumla
Başkalarına karşı böyle şeyler düşünmezsen etkilenmezsin galiba
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Etkilenebilirsin. Çok normal. Kendini dizginle ve kocanı aldatma yeterli
21 Yorumla- 1 yıl
normal mi
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Nasıl oluyor ya evli olup da başkasından nasıl etkilenebiliyorsunuz? Kocanı sevmiyor musun?
34 Yorumla
Soran1 yılçok seviyom
Soran1 yılnefis bu kontrol edilmiyor
1 yılKendine hayata değer katan bir meşguliyet bulman lazım. Diğer türlü hayatında oluşan o boşluğu haz peşinde koşarak doldurmaya çalışırsın.
00 Yorumla
1 yılEvinde mutlu değilsen bir ihtimal okey ama çözümü bu mu derdim, evinde mutluysan aç gözlü olabilirsin
00 Yorumla
1 yılMaalesef benim de başıma benzer bi durum var yani bi süre sonra başkasından etkileniyorum seksi olunca insan ister istemez etkileniyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılZihnini susturarak bu beden ve zihnin bir araç olduğunu ve seni sen yapan şeyler olmadığını anlayarak
00 Yorumla
1 yılYani bunu engelleyemeyebilirsin Ama gerçek hayatta yapmaktansa sanalda yapmaya çalışsan En azından daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılBence doğru değil ama tabi senin hayatın mutluluğu başka yerlerde arıyorsun demekki evde mutlu değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKocan seninle ilgileniyor mu? İlk soru bu. Baskası kim mesela sıradan her insandan mı yoksa iletşiminin oldıgı erkekler mi
00 Yorumla Tek Bi kişiden mi yoksa herhangi birinden mi etkileniyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılharhangi
Soran1 yılbilmiyom
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her gördüğünden etkileniyorsan bunun evlilikle falan da alakası yok sorunların var demek ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de böyle olacağım sanırım
66 Yorumla
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Eğer ki yetersiz gelirse bunu düşünmen normal ikiniz içinde diyorum bunu
Cevap sahibi1 yılDoyumsuzum çünkü
Soran1 yılhmm öyle mi ya
- 1 yıl
Bu çok iyi, bende aynıyım haftanın 7 günü olsa 8. Günü ararım yani
Cevap sahibi1 yıl@Furkibeyss tamam
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinin sana göre yetersiz konuları var mı bende fe bazen oluyor
24 Yorumla
Soran1 yılyok gibi sen de nasıl oluyor
Cevap sahibi1 yılMesela alışverişte bir yerde bir şekilde denk geliyorlar bakıyorlar da farkediyorum dikkatimi çekerseler gözüm kayıyor etkileşim sağlıyor ama bence herkeste olan lar genelinde var diye düşünüyorum
Soran1 yılaynen ya bana da oluyor neden oluyor bu
Gizli Üye(18-24)1 yılAşagida gordun birisi sey demis , esin yetersiz biridir hakediyordur boş ver.
Kimse seni zorla bir evlilikte tutmaz , esin yetersizde onda kal demez kimse. Yetersiz ise ayrilirsin gidersin.
Asagida ici disi b*k dolmus senin gibileri yanlis yola sokmaya calisan andavallar var. Bak zorla katlan demiyor zaten kimse sana , ama madem baskalarini istiyon illa , ayrilirsin. Haa pisman olursun orasi ayri. Senin kararin
00 YorumlaNasıl baskalarindan etkileniosun neleri etkilio seni
00 YorumlaEngellemek için önce evliliğindeki problem ne onu bulman gerek bence. Neyin eksikliğini çekiyorsan, o sana çekici geliyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yoğurdum dökülmesin ama tadına bakan çok olsun istiyorsun belli )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAşkalarına göz kayması beğenmek farklı , ama etkileniyorsan sıkıntı büyük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış anlama. Yaş geçiyor. Bulduğunla yasa. Çatır çatır iliklerine kadar hissettim de. Ben o kadar yalnızım ki... bunu bir kadın söylesin bilmiyorum. Yalamadigim yeri kalmaz.
Yanlış anlama yaşa. bem eskiden kötü derdim. Değil abi. Kadının da hakkı. Yaşayacak. Aldatmak değil dediğim. Senin kocan olayım. İzin veririm. Doysun dünya aman sende toprak olup gidiyoruz sonuçta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu engelleyebilmek için ve eşinle arandaki sıkıntıları gidermen lazım
00 Yorumla
1 yılİnsanız. Etkilenmek olabilir fakat eyleme dökülürse evliyken sıkıntı büyük...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Normal durum bizde etkileniyorum demekki arzu var güzel degimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılBir birinizin kıymetini bilin kimse evlenmiyor artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendini durdurarak yaptığının yanlış olduğunun farkına vararak
00 Yorumla
1 yılEşinle iyi değilsin ki başkalarından etkileniyorsun
00 Yorumla
1 yılEşinle olan samimiyetini arttırıp onunla daha fazla vakit geçir.
00 Yorumla
1 yılöncelikle bunun sebebini bulman lazım eşimle aranda problem var mı
00 Yorumla
1 yıletkilenmenin boyutu sadece yakışıklı bulmak ise bu normal fakat duygu besliyorsan o kötü.
00 YorumlaAynı durumu ben de yaşıyorum Biliyor musun Ne yapacağız Ne olacak bizim bu halimiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Neden peki sorun ne çok özel değilse çözümden önce sorunu bulalım nasıl başedebilirsin onu bulalım
00 YorumlaSadık olmak zor bişi değil yani bunu kendin aşıcaksın olanla yetinmeyi bil
00 YorumlaEşinnseni öutlu edemediği için
Biraz eşine yönlenmeye ondan keyif almayı denemelisin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGüzel işte keyfini çıkar evdekin de istediği beklentinin karşılığını alamıyorsan
00 Yorumla
1 yılEtkilenmen gayet normal belkide ortada bir sorun vardır ondan dir
01 Yorumla- 1 yıl
Yuh yorumlara bak şaka gibi 😂😂
1 yıleşini beğenmiyomusun böyle bi durumda olabilir ama hoş değil tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arzuların yeteri kadar tatmin edilmiyor da ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
1 yılEngellwme :) belli ki kocanin da senin ile alakası yok
00 Yorumla - Devamını Gör (233)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne