Öyle birisi değilim ama lütfen bu illetten kurtarın travestiliğimi gizlemeye çalışıyorum telefonumdan bildirim eksilmiyo
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu bir yemleme sorusu mu acaba? Kim pasif kim aktif yorumlardan yakalama planı olarak düşündüm.
Merhaba
Müsait misin
Bir Erkeğe Hiç Aktif oluysan Oradan herkese seni yatmıştır
Birine Aktif oldun mu
Müsait misin
Bir şey Sorabilir miyim
Çekim kuvveti denen bir şey var demekki bu hayatta doğruymuş meğer
Numara değiş her şey çözülür
telefon no değiştirsen mesela?
İfşa etmişlerdir belki ondandır.
Bu numaralardan bıktım dedikleri bu olsa gerek
Hepiniz beter olun ya
Allahın yarattığı bir kulum?
Allahın yarattığı versiyonuna karşı çıkıyorsun
Lan doğuştan olan bir şey ne yapabilirim?
Değil psikolojin bozuk bu normal değil
Evet. Doğuştan kendini kadın hisseden birine ısrarla penisi var diye erkeksin demek doğru değil bence. Kaldı ki onun suçu değil bu. Penisli bedende kadın hissediyorsa o penis o kişi için kadınlık organıdır. Trans kadınla beraber olan kadınla beraber olmuş demektir. Trans kadına oral yapan, kadına oral yapmış demektir. Çünkü o da bir kadındır.
@DindarFetisist ahaha troya oral seks çekiyorsun ve kendini kadınla beraber oldum demek için böyle sgırca yorum mu yapıyprsun
@ateslialper06 evet kadınla beraber oluyorum! Sığırca yorum yapan ben değilim. Kendini erkek hissetmeyen birine sırf penisi var diye sen erkeksin demek en büyük cehalettir
@DindarFetisist ya bırak gizli ibine seni
@ateslialper06 iftira atıyorsun. Ben hemcinslerimden HOŞLANMIYORUM.
@ateslialper06 kendini erkek hissetmeyen birine sırf penisi bar diye erkek mi diyelim yani? Bu his onun elinde mi? Ya da kendini erkek hissetmeyen biri için bir çözüm önerin var mı?
@DindarFetisist var tedavisi psikolojik olaraj hastalık bu. Sende çükü olanla yapıyorsan gizli geysindir
@ateslialper06 tedavisi yok. Yanlış biliyorsun. Bir kişi kendini kadın hissedoyorsa önce psikolojik tedavi görür. Psikiyatri ve psikolog tarafından derinlemesine incelenir. Ardından hormon tedavisi ile bedeninin cinsiyeti ile uyumlandırılmaua çalışılır. Bu tedavilere cevap vermiyorsa sağlık kurulu toplanır ve translık dönüşümü için işlemler başlar. Birey hormon tedavisi görür ve hissettiği cinsiyete adım atar. Bedeni erkek olup kadın hisseden birey hormon tedavisi ile travesti haline gelir. Bu birey psikolojik vb. Şekillerde ameliyata hazır hale gelene dek travesti olarak hayatına devam eder. Kişi ameliyat olmadan travesti şekliyle de yaşayabilir. Travesti ile beraber olan bir kişi kesinlikle gizli gaydır, diyemezsin. Ben erkeklerden hoşlanmıyorum. Gay olsam erkeklerden hoşlanırdım. Ama erkeklerle cinsellik fikri bana iğrenç ve tiksinç geliyor. Bir heretoseksüelin translardan hoşlanması durumu başka bir tanımlamadır. Gizli gay, denilip geçilmesi cehalettir.
@DindarFetisist bomboşsun kendi geyliğini gizlemek için zırvalamjşsın seni gizli gey sen tıro sever birden sana saplarsa görürüm kadın hissetmeyi
@ateslialper06 sen bilmedigin insanlar hakkında yorum yapan, bilimsel gerçeklikten yoksun bir insansın. Boş da sensin. Gay olsam erkeklerden hoşlanırdım. Bilimsel olarak hetero olup trans kadınlardan da hoşlanan erkekler için ayrı bir tanım var. Görüyorum ki bu tanımdan da habersizsin.
Kendini kadın hisseden biri için çözüm önerin var mı diye sordum ama bana tatmin edici bir cevap veremedin. Sözde tedavi varmışmış. Yok abicim yok. Ben sana bilimsel süreci olduğu gibi yazdım ama bana geçerli bir tek kelime söyleyemedin. Bu hisler bazı durumlarda gerçekten doğuştan gelir ve kişinin kontrolünde değildir. Bu hisleri tamamen yok edebilecek bir çözüm önerisi sunabilir misin? Var mı bir projen? Varsa buradaki translarda denemeye başlayabilirsin
@DindarFetisist ahaha ben sen gibi gizli gey değilim bilader git ötede parmaklat kendini hoşt
@ateslialper06 sen gizli cahilsin. Cahilliğinde kumda oynayabilirsin. Bir iddia ortaya atıyorsan o sen olabilirsin belki. Meraklısin madem sen dediğini yaptır
@DindarFetisist parmaklattırrrr kendini açık gey seni
Bence gay olan sensin. Çünkü kendi gaylığını iftira atarak kapatmaya çalışıyorsun. Şurada erkeğin biri gel beni yap dese kabul edersin sen. Bu da senin gay olduğunu gösterir. Ama beni öldürseler bir erkekle yatmam. Bu da gay olmadığımın delilidir
@DindarFetisist ahaha erekkle yapmışsın ski olan biri ile yapmışsın apaçık geysib
Yoo yine iftira. Ben erkekle bir şey yapmadım ki. Sana gel şu erkekle beraber ol, o erkeğe aktif ol deseler geri çevirmezsin. En azından geri çevirmeyeceğinin izlenimini verdin. Haliyle asıl gay olan sensin. Ben ise asla bir erkekle olmam. Kişi kendinden bilir işi
@DindarFetisist ahaha bırak dindar fetişmiş bir de kendini de parmaklatırsın sen git ötede hbla
Bunlari surekli dile getiriyorsan demek ki sen bunlara meyillisin. Ben hic senin gibi saldirgan bir üslupla bilmem nereni yaptir, parmaklat gibi ifadeler kullanmadim. Sen ise saldiri ve itham şeklinde iftira atacata ilerliyorsun. Bilimsel izahlari da sallamiyorsun. Dedigim gibi gay bir pasif gelse bana aktif ol dese kabul edecek gibisin. Bana dese ben reddederim. Erkeklerden hoşlanmiyorum. Sende var bir yönelim.
@DindarFetisist yo sapına kadar erkeğim sen gibi tro skmiyprum
Erkeklik karşısındakine ithamda bulunmak değildir. Erkeklik trans kadınları "tro" diyerek aşağılamak da değildir. Olabilir. Fikir ayrılığımız var bir konuda. Sen diyorsun ki trans olması fark etmez. Travesti olsun ameliyatlı (transeksüel) olsun hiç fark etmez. Hepsi erkektir, diyorsun. Ben de trans kadınlık diye bir şey var, diyorum ve sana bilimsel referanslar sunuyorum. Ancak bu sefer olayı kişiselleştirip beni gaylıkla itham ediyor ve bana saldırıyorsun. Madem ikna olmadın, gider bilimsel verileri araştırır kendi kararını verirsin. Ben travestileri ve transeksüelleri tıpkı cis kadınlar gibi gördüğüm için senin gaylık iddian temelsiz ve boştur. Gay olsa idim gider erkeklerle beraber olurdum. Beni itham etmekten vazgeç. Git bilimsel verileri araştır ve kararını ver. Ayrıca diğer insanlara saygılı ol. "Tro" diye aşağıladığın bir birey yarın senin ya da bir yakınının hayatını kurtarabilir de. Kimseyi aşağılama hakkın yoktur. Sev veya sevme. Saygı duymak zorundasın
@DindarFetisist duymuyorum sana soracak halim de yok zavallılıktan ne bulsan onu skiyrsun gelip duyar kasma
@ateslialper06 asıl zavallı olan sensin. Asıl sen zavallısın burada erkeğim dersin ama laftan anlamaz, anlayışsız, ruhsuz, salt becerme odaklı takılmaya çalışan sözde taşfırın erkeği imajı. Erkeklik senin düşündüğün gibi değil. Biz böyle insanlara duygusuz, merhametsiz, anlayışsız deriz
@DindarFetisist la hadi ordan net toppoşsun git ötede havla
@ateslialper06 şu üslupta olan biriyle tartışamazsınız. Anca kendi çıkarını düsünür. Bir başkasının fikirlerine ve varlığına değer vermez. Böyleleriyle sağlıklı bir ilişki, arkadaşlık kurulmaz. Böyleleri bencildir. Bir başkasına saygı duymazlar. Böyleleriyle bilim, siyaset, futbol, sinema, vb şeyler asla müzakere edilemez. Kendisi gibi düşünmeyenleri de türlü türlü yaftalarla yaftalarlar. Aklı başında hiç kimse böyleleri ile takılmaz
Uyu geçer o
?
Numaranı değiştir