Acillll yardımcı olur musunuz?

Öncelikle merhaba. 3 yıllık bir ilişkim vardı çok güzel bir tesadüfle başladı ve zamanla aşkımız ciddi anlamda yol katetti ikimizde herşeyin ilkini beraber yaşadık öyle güzeldi ki her şey zamanla ailelerimiz tanıştı ciddi yola doğru ilerliyorduk ama biseyler oldu ve araya bazı yalanlar, ihanetler girdi bende bir güven sorunu oluştu benim hislerim gerçek anlamda kuvvetlidir ne hissettiysem hep birşeylerini yakaladım sosyal hesaplar başkalarıyla takiplesmeler vs tabi aptal gibi her defasında yalvardı ağladı etti diye affettim bende çünkü seviyorum ne yaparsa yapsın içim bir türlü gitmesine el vermiyor. Sonra her şey düzelmeye başladı ama öyle inandım ki 3-4 ay hiç bı sorunumuz yoktu açıkçası bu durum beni biraz korkutmaya da başlamıştı sonra zamanla uzaklasmalar beraber ortak karar verip ayrıldık sonra aradan 2-3 hafta geçti bu kişi whatsappta tiktokta falan hep bana bizimle ilgili göndermeler yapmaya başladı şarkılarımızı vs ben tabi delirdim bunu aradım hani bu kararı veren sensin niye bunu yapiyosun diye neyse sonra bu başladı yapamıyorum acı çekiyorum işte ağlarken videolar falan attı bana bende inandım tabi seviyoruz salağız ya ama barismadim Allah'ın takdiri o ne isterse olur diyip konuyu kapattım 2 gün sonra bu beni aradı ve sürekli sevgilim hayatım gibi hitaplar ama ayrıyız biz ben tabi normal tepkiler neyse bir erkekle takiplestigini gördüm ve bunu sordum buda tanımadığını söyleyip tiktokta fotoğraflarını vs kaldırdı istersen sifrelerimi veririm dedi ben istemedim bu olayın sabahı da yine aradı sevgilimler falan telefonu kapattik aradan 5 dk geçti ben bu kişiye dedim ki düşüncen nedir bu dedi iste biz ayrida olmuyor beraberde olmuyor falan sonra ama istesem de sana gelemem edemem işte beni kabul etmezsin sana yanlışlar yaptım ben gibi birşeyler söyledi sonrasında da beni artık koruma hayatıma müdahale etme diye devam etti ardından nedenini sordukca seni sevmiyorum istemiyorum demeye başladı ama konuşma bitince sevmiyorum yazdığı mesajları geri çekti bu takiplesti çocuğu da ben hesaplarimdan takip ettim ama çocuk nedense beni engelledi her yerden şimdi size sorum şu bu kişi ne yapmaya çalışıyor hala bana yazmaya devam ediyor tarihimizi kaldırmıyor bu kişinin niyeti nedir lütfen bana yardımcı olun bı yol gosterin

Acillll yardımcı olur musunuz?