Erkek arkadaşım alevilik mezhebini bahane edip ayrıldı geri gelir yazarmı sizce?

Erkek arkadaşım farklı mesheplerde olduğumuzu zaten biliyordu bile bile ben ciddiyim evlilik istiyorum seninle dedi biz barıştık tekrardan hayaller kurduk hatta bir iki ay sonra ailelerle tanışırız sonra aileleri tanıştırırız falan dedi biraz zaman geçti ben soru sordum öylesine dedim aileviler başka mezhepten kız almıyormuş diye karışık veriyoruz alanlarda var dedi senin ailen istermi dedim alevili olmasını ister dedi ben değilim beni istemezmi dedim bakıcaz dedi sen neden baştan söylemiyorsun ona göre hareket ederiz dedim devam etmezdik dedim bilmiyorum düşünmedim hiç dedi farklı şehirlerdeyiz dedim ailenle konuş benden bahset istmiyorlar boşuna gelme dedim tamam dedi ertesi gün haber vericekti konuşup sözde akşama kadar bekledim yazmadı ama sosyal medyaya girip resim falan attı bekledim akşam 10 kadar yazmadı ben yazdım konuştunmu diye bizden olamayacak dedi dedim haber verme tenezülünde bile bulunmuyorsun dedim cevap vermedi ona arkasından yazmış sorun aynı kültürlerde değiliz istedikleri bu değil dedi direk Allah yolunu açık etsin dedim sadece nasip demiş cevap olarak sadece engelledim İnstg wptan numarasını sildim zaten biliyordu bunu en başından niye ciddi konuşup aileleri falan tanıştırırız dedi ailesininde kabul ediceğini demekki biliyordu net konuştu şimdi nolduda böyle dedi mezhep olayını kültürü çıkardı anlamadım amacı ne sizce numaramıda silemiş madem ailen istemedi bir daha işim olmaz onumda benimde diyip silmesi lazım değilmi

Erkek arkadaşım alevilik mezhebini bahane edip ayrıldı geri gelir yazarmı sizce?