Ben muhafazakarım, erkek arkadaşım seküler. Arkadaş ortamını beğenmediğim için ayrıldık, geri döner mi?

Merhaba, erkek arkadaşımla dün ayrıldık daha doğrusu ben ona seçim yapmasını istedim o da kararını benden ayrılarak kullandı. Biz sosyal medyadan tanıştık ve 2 aydır sevgiliydik. O muhafazakar bir ailen yetişmiş seküler bakan bir erkekti ben ise muahafazakarım. En başından beri benim yaşayış tarzımı bilerek bu ilişkiye başladık. Onu çok seviyorum ama arkadaş ortamından dolayı barlara gidiyor ve içki kullanıyor. Bana söz vermişti artık kullanmayacağına ama devam etti. En azından dürüst şekilde söyledi. Ben de arkadaş ortamının verdiği kötü etkiden dolayı onlardan uzak durmasını söyledim. Sonuçta bir kafede buluşmak yerine barda buluşmak çok ters işler. Sonra tercih yapmasını istedim. O da benim onu çok sıktığımı söyleyerek ilişkiyi bitirdi. Sizce bana döner mi? Dönerse nasıl tepki vermeliyim?

Dipnot: Erkek arkadaşım oldukça baskın.

Ben muhafazakarım, erkek arkadaşım seküler. Arkadaş ortamını beğenmediğim için ayrıldık, geri döner mi?