Kızların hangisini seçeceğini biliyorum ama umarım yanılırım 🤠💩
168 boyunda ama olgun düşünceli zeki anlayışlı?
180 boyunda ama şiddete meyilli dağ ayısı zengin pjci?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peki erkekler hangisini seçer
Süslü boyalı estetikli aşko kuşko kızları mı
Kezban dedikleri estetiksiz doğal sıradan kızları mı
Ben şahsi olarak söylüyorum kafa dengi olursa bir de bana sadık kalırsa fark etmiyor ama ben genelde doğallıktan yanayım
Ben de şahsi olarak söylüyorum ki genelleme yapmayı bırakın artık ikinci şıkkı seçen kız zaten doğal sıradan sizin deyiminizle "kezban" kızlar değil. İkinci şıktaki tipi seçen kızlar gözü yüksekte, hırslı, gösterişli olan, "çok güzel ağbi yauv" diye düştüğünüz kızlar. Herkes dengini buluyor, bu yüzden genelleme yapmayı bırakın, doğal sıradan "kezban" kız ne halt yemeye ikinci şıkkı seçer ki zaten.
Ben genelleme yapmıyorum ama şiddete meyilli birine gönül vermek akıl işi değil bi insan niye kendini bile bile ateşe atar
Yazık yani
Bana ne isteyen istediğini seçsin, beni bağlamaz, sizi niye bu kadar ilgilendiriyor yani niye bu kadar kafaya takıyorsunuz ki, sadece yeter ki genelleme yapmayın, kızlar diye değil de mesela bazı kızlar diye belirtebilirsiniz.
Bizi ilgilendirmiyor ama bu kızlar bile bile kendini ateşe atıp sonra şiddete tecavüze maruz kalınca gelip ağlayıp yardım istemesini biliyolar o zaman da kadınlara neden kimse destek olmuyor diyolar o zaman senin tabirinle bazı kızlar adam akıllı seçim yapsın milletinde başını belaya sokmasinlar benimde kız kardeşim var o dediğim erkek tipini seçmeyecegini çok iyi biliyor çünkü zeki ama ileride böyle bir hataya düşerse emin ol onu sosyal hayattan izole ederim böyle ruh hastalarının ne yapacağı hiç belli olmaz
Kardeşin abisi olduğu için şanslı bir kız öncelikle onu diyeyim, sürekli kızları eleştiriyorsunuz da biraz da o tipteki erkekleri eleştirseniz nasıl olur mesela? Erkek dayanışması mı yapıyorsunuz yoksa? Gerçi benlik hiçbir sorun yok isteyen istediğiyle olsun veya olmasın umurumda değil herkesin kendi hayatı sonuçta. Zaten ankette ilk şık önde. Ama ben de sana bir soru soracağım. Sıradan görünümlü kara kaş kara göz kara saçlı tc kızını mı yoksa sarı saçlı mavi gözlü veya kızıl saçlı yeşil gözlü beyaz ciltli iddialı görünüşü olan bir kızı mı seçerdin, merak ediyorum sadece? Dur hatta sen yanıt vermeden ben vereyim, hiç düşünmeden ikinci şıkkı seçersin tabii ki. Bazı kızların seçimi de sizinki gibi işte aynı. Demek ki onları çekici buluyorlar ki onları seçiyorlar siz de ikinci seçeneği çekici buluyorsunuz o tipler için hasta oluyorsunuz. İkisi de aynı benim için. Her iki seçenek de gösterişli gruba giriyor. Sizin deyiminizle kızlar ilk seçenektekini ezik olarak görüyorlarsa siz de normal renklerde olan kızları ezik olarak görüyorsunuz.
İlki genelde argoda 🛟 olarak isimlendirilir ve sevilmez tabii
O zaman şiddete maruz kalıp tehdit edilince aglamasinlar
Bir de farkındaysan kızlar demişim demi? Sen kız mısın ki cevap veriyosun
ikincisi.
Şiddete maruz kalıp caninla tehdit edilince gelip aglama ama tamam mı
bu kadar önyargılı olma bence.
Farkındaysan şiddete meyilli dağ ayısı demisim değil mi? Şiddete meyilli birine sempati duymami mi bekliyosun
siddete meyilli her erkek sevdigi kadını canıyla tehdit ediyo asıyo kesiyo diye bir durum yok bu algı bence ayrıca o erkekleri kadınlar özellikle seciyo tercih ediyo diye bir durumda yok sen o tarz erkeklerin yanlarında onları seven tercih eden kadınların olmasınız hazmedemiyosun bence
Valla benimde kız kardeşim var böyle bi erkeğe gönül vermeyecegini çok iyi biliyor birazda zeka işi bu? Ayrıca şiddete meyilli demekten ne anlıyorsun acaba sonra orada burada şiddete maruz kalınca da gelip yardım istiyosunuz böyle ruh hastalarında ne buluyorsunuz ki anlamıyorum
Senin erkek kardesin olsam muhtemelen o telefonu elinden sonsuza kadar alirdim çünkü böyle birine sempati besledigine göre yarın bir gün gider böyle biriyle evlenirsin o adam seni döver her gün en sonunda bosanip ailenin başına bela olursun o yüzden yazık yani baban falan varsa o telefonu senden alsın boşuna milletin başını yakma
ben kimseyle önyargıyla yaklasma diyorum sen ne diyosun bu tepkini siddet gören kadınlara degil git o siddet meyillisi erkeklerin karsına cıkıp göster telefon yasaklayacak kadar erkeksen.
Merak etme hepsini yapıyorum ben ve ayrıca bende diyorum ki boşuna ailenin başına agritma yazık böyleleriyle birlikte olacağına yalnız kal daha iyi
Ve tekrar söylüyorum şiddete meyilli birine ön yargıyla yaklasmamam için bir neden gösterir misin
kimseyle birlikte oldugum yok önyargıyla yaklastıgın icin yazdım cevabı sende bi davranısı ya da tercihi yapan herkes aynıdır siddet görüyosa hak etmistir diye bi düsünce var galiba onlara dag ayısı diyosun ya burdaki fark ne cok merak ediyorum