A- Zayıf tarafı çok az plan kırılganlığı zaafları pek olmayan; isteseniz bile canını kolay kolay yakamayacağınız ; iradesiyle başa çıkamayacağınız bir erkek. Çok güçlü ve sağlam olması güzel ama ola ki çelişkiye düştün kolay kolay yenemezsin çaresiz kalacak olan sen olancaksın
B- nispeten güçsüz. Manipüle etmeniz mümkün. Canını yakmak istediğinizde bunu yapman mümkün. Zaten kırılgan biri olduğu için istemeden de kırmanın mümkün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tabiki A buna B diyen olmaz hayatta güçlü olmak lazım her zaman
Ama işte A önünde sen güçsüz olacaksın
Dengede olmakta fayda var ben zaten gucluyum A hayatimdan çıksa gene güçlü kalirim B ile böyle bi ihtimal yok çünkü gucsuzle olmak kendini hedef haline getirir
Hayır ama o senden tartışmasız şekilde güçlü ve karşısında sen savunmasız ve hatta çaresiz olacaksın. Denge aramak tamam ama ben 2 uç erkeği soruyorum.
Senin çaresiz bırakabileceğin bir erkek yerine seni çaresiz bırakabilecek erkeği tercih etmen doğal ama gerçekten bu doğal tercih senin tercihin mi emin olmak istedim
Karsimda caresiz birini gormek istemem
Erkek olduğu için ama bu... çünkü sen çaresiz kalacaksın icabında
Caresiz kalmayı seçerim erkek guclu olmalı
Sen mi sildin yorumumu?
Üstteki daha kırılgan o sebepten daha çok kıran
Anlamadım...
Önünde savunmasız kalacağın kadar güçlü erkek mi yoksa manipile edebileceğin kadar zayıf erkek mi
A olan kişi aslında kendisi kırılgan ve alıngan o sebepten kırıp döker. Çünkü o çok zekidir ama duygusal dünyası zayıftır. Dengelenmeli
Haydaa.. kırılgan değil alıngan da değil işte güçlü... ortada olmayan biri bu ben nasıl tarif ediyorsam ona göre varsayın
Hayır güç değil işte o kıran bil ki önce kendisi kırılandır
Herkes aynı değil ki
Ayrıca ven A erkeğini kıran döken erkek olarak tanımlamadım ki
Üstteki ama öyle siz tanımlamasanız da benim algılar öyle işliyor zaaflarını belli etmeyen belli etmekten çekinen güçlü bir kabuk şansölyesi sadece
Bakın ben özellikleri böyle olan biriyle diğeri arasında tercihinizi soruyorum siz hayır onların aslında özelliği farklı diyordunuz :)
Nöylr kişiler zaten yok. Ben öyle yazdım hayali kişilik oluşturdum.
Bir kişi bile olsa göründüğünden farklı olduğuna hükmedenilmeniz için bir delil olması gerekir. Yani güçlü görünüyor ama aslında değil çünkü eğer güçlü biti olsaydı göründüğü üzere zaafları pek olmayan biri olsaydı şunu şöyle yapmazdı ama yapıyor ve şöyle şöyle davranırdı ama öyle yaomıyor filan gibi bir veyq daha daha fazla bekirli sebebinin olması gerekir.
Çok ilginç. Sizce geröekten güçlü ve kırılgan olmayan erkek yok mudur?
Kadın erkek yok herkes kırılabiliyor ki evet sebepleri çok aslında sadece öyle görüyorum cinsiyet farketmeksizin aslında bizi en değer verdiklerimiz hırpalamıyor mu?
Erkek kadın fark etmez olur mu yahu... ama aynı bile olsa konuyu öyle bir dağıttın ki yani
varsayalım ki sevgilinin babası ölmüş ve sonrasında yaşça kensisinden büyük 2 ablasını otoritesi altına almış ve hayatlarında gerçekten de sakıncalı ne varsa çıkarmış. Kızlar ufak kardeşlerine boyun eğmek istememişler ama mecbur kalmışlar çünkü tam olarak yenilmişler. özgür iradeleriyle davranma hürriyetlerini kaybetmişler. ikisi işbirliği yapmış ama yine olmamış ve sonunda yenilgiyi kabullenmişler. Artık ikisi de uslu urdukları için sevgilin pek sert de yapmıyor istedikleri şeyler için izin veriyor ama izin vermediği şeyleri yapamıyorlar.
Bu erkeğe de kırılgan der miydin?