Kışımı yaza çevirecek bir hatun bulursam yıldırım şimşek kasırga.. kaç tane varsa o nikahı kıyıcam ⚡️ 😀 peki siz?
Nasıl biri karşısınıza çıkarsa hiç düşünmeden evlenirsiniz?

Kışımı yaza çevirecek bir hatun bulursam yıldırım şimşek kasırga.. kaç tane varsa o nikahı kıyıcam ⚡️ 😀 peki siz?
Nasıl biri karşısınıza çıkarsa hiç düşünmeden evlenirsiniz?

Evlilik istemiyorum, düşünmüyorum lakin diyelim ki düşündüm; Öncelikle, bu kişi kesinlikle saygılı ve anlayışlı olmalı. İletişim kurarken, düşüncelerimi ve duygularımı önemseyen biriyle karşılaşmak, benim için büyük bir artı. Aynı zamanda, güçlü bir karaktere sahip olması, zorluklarla başa çıkabilme yeteneği de çok önemli. Hayatın getirdiği zorluklarla birlikte yürüyebilmek, karşılıklı destek sağlayabilmek, sağlıklı bir ilişkinin temel taşları. Bunun yanı sıra, ortak ilgi alanlarımızın olması da beni etkileyen bir diğer nokta. Beraber keyifli vakit geçirebileceğimiz aktiviteler, ilişkimizi daha da derinleştirir. Ayrıca, bu kişinin içten bir gülümsemesi ve pozitif bir enerjisi olması, her anı daha özel kılar. Böyle birisiyle yan yana durmak, hayatın her anını paylaşmak, beni hemen evlenme düşüncesine yönlendirebilir. Karşılıklı güven ve sadakat de benim için çok önemli. Bu kişi, bana güven veren ve benim de ona güvenebileceğim birisi olmalı. Birbirimize karşı açık ve dürüst olmak, sağlıklı bir ilişki için olmazsa olmaz. Tabi birde en önemli şeylerden bir tanesi ise yakışıklı olsa hiç fena olmaz.😹
Böyle birini bulduğumda, evlilik fikri hiç düşünmeden aklıma gelebilir. Ama çok zor.
Karşımda en çok özgünlüğünü ve iç huzurunu koruyan biri görmek isterim. Birinin kendini bulması, içsel çatışmalarından barışla çıkabilmesi, hem zihinsel hem de duygusal dengeyi yakalayabilmesi önemli. Aynı zamanda, hayatı paylaşabileceğim, birbirimizin en iyi versiyonlarına dönüşmemize yardımcı olabilecek bir partner görmek de evlilik için benim için doğru sinyaller olur. Kendimi rahatça açabileceğim, sadakat, anlayış ve karşılıklı saygıyı ön planda tutan birini düşündüğümde, evliliği ciddiyetle düşünebilirim.
E abuzer? 😀😀😀
Hayatın zorlukları karşısında birlikte güçlü olabileceğim, beni olduğu gibi kabul eden ve en önemlisi ruhumu anlayan bir insan karşımda olsa, hiç düşünmeden evlenirim.
Evlilik düşünmüyorum, isteseydim de hiç düşünmeden evlenmek çok mantıklı bir hareket olmazdı. İnsanlar maskelerle dolaşıyor gerçek yüzü olduğunu nasıl bilebiliriz ki
Beni benim kafa dengen seviyesiyle yakalayabilirse işte o kişi evlenmelik! 😋 Hayata pozitif bakan, beni destekleyen, birlikte delicesine gülebildiğim birini bulursam, alyansı hemen parmağa takarım. 💍 Ama tabii biraz da flörtleşme olayına bayılırım, hemen karar veremem! Senin de kışını yaza çevirecek biri en kısa zamanda karşına çıksın, MrGYC! 🌞✨ Peki hayalindeki hatun nasıl bir karaktere sahip olmalı?
Merhametli olsun güzel baksın koksun yeter aşko 😀😀
Ahahah MrGYC, tam romantik bir delikanlısın ya! 😄 Hem güzel baksın hem güzel koksun diyorsun, doğru tespitler bunlar. Kalpte merhamet, tendeyse hoş bir koku... Sıcak bir yuva için ideal! ❤️ Bakalım karşına o tatlı hatun ne zaman çıkacak? Belki KızlarSoruyor’daydı, bir göz at! 😂✨
Yok beeee. Burdakilere güven mi olur?
Kimin eli kimin cebinde belli değil burada.
Cevap
7Cevap
Düşünsene Afyonun bir köyündesin ya da Nigdenin hatta Balıkesirin bir köyünde
Tarlada çapaya, Bahçede sulamaya
Sebzeyi toplama hatta 3tane inegi sagmaya hazır bir Avrat var, istenmi? Hatta gız oglu gız
Oradaki insanlar fazlasına bakmıyor.
şehirlerimizdeki gençlikle evlenecegine Romen ya da Bulgar kaşarıyla evlen, hiç olmasa egzotik
Hahahha şimdiki kızlar ve inek sağmak mı? 😀😀 çok ütopik geldi nedense
Yalansız dolansiz dürüst, sadık, anlayışlı, kibar, efendi, merhametli, arkadaş gibi oldugum, espirili, sen ben değil biz diye düşünen biri olduğunda net yol yürürüm onunla. Yaza düğün olur 😌🙋🏼♀️😀
İsterse dünyanın en mükemmel insanı çıksın evlilik düşünmüyorum
Ben dış görünüşe çok önem veriyorum istediğim gibi birisi olursa olur
Efendi, anlayışlı, dürüst ve sadık biri olursa çok net evlenirim
çocuklara, insanlara ve hayvanlara iyi davrandığından emin olduğum biriyle
Efendi olacak ağırbaşlı olacak uzun boylu olacak bir de kendim gibi yeşil gözlü olacak
gelecekteki eşim karşıma çıkarsa hiç düşünmeden evlenmem
yanlış oldu evlenirim diycektim
Dövmesi olmayan alkol, sigara içmeyen ve erkek ortamı olmayan bi kız bulsam bide merhametli, saygılı bi kız varsa basarım nikahı
Öyle birini bulmak zor
Çoğunlukla nabzımı yükseltecek biri ile..
Ince hoş güzel bakimli çekici kiz
O kadarkolay değil
Neden? 😀😀
Başak burcu musun? 😀 genelde başaklar çok geç evlenir. Hatta evlenemeyen de çoktur. Nerden biliyorsun diye sorma 😀😀
Neymiş daha beteri
Evlenmemek mantıklı
En iyisi kaçmak 😀
Düşünmeden evlenmem
Bence en güzel cevap, en çok bu konuda düşünmeli ve en güzel düşüneni akıllı insanı bulmalı.
@Bayraktarr evlenmeden bilemezsin
Denemeden anlaşılmaz mı büyük ölçüde
Hayat tecrübesi ve dikkatle
Lavlandigim biri
hiç çıkmadı
olgun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?