Nasıl biriyle evlilik düşünmezsiniz?
Cimri biriyle
Çapkın biriyle
Yalan söyleyen biriyle
Evlenmiş boşanmış biriyle
Sadakatsiz biriyle
Aldatmaya meyilli biriyle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nasıl biriyle evlilik düşünmezsiniz?
Sadakatsiz biriyle evlilikte yapılmaz ilişkide yaşanmaz ama kimin sadakası zor olup olmadığını yaşamadan da bilemezsiniz, yani belki geçmiş dönemdeki ilişkilerini hata yapabilir ama gerçekten sevdikten sonra da aynı hataları yapmayabilir ve bunun kararını ancak yaşadıktan sonra verebiliriz.
Aynen öyle öyle biri ile bende yapamam şahsen. Bana karşı sadık olsun isterim ben hayatımın sonuna kadar. Gözü dışarıda olan çapkın bir adamı istemem asla hayatımda diye düşünüyorum.
Benim zaten öyle sevgili olaylarım falan hiç olmadı o yüzden çapkınlık nedir bilmiyorum
Fizik olarak Asla benim hayalime uymayan bı kadına aşık oldum onu beğenmiyor olmama rağmen de evlendim. Pişmanım ama iş işten geçti büyü gibiydi, vazgecemedim. Hiç kız arkadaşımın olmamasi içime kapanik olmam özgüven eksikliği beni bu hataya itti kaderim böyleymiş. Şimdi seni bosuyacam desem karım biliyor fiziğini beğendiğimi herkese rezil olacağım ayrıca karımı bu durumdan dolayı terk edemem bunu ona yapamam ama güzel bakimli ve Seksi kızları görünce içim gidiyor. Ah ah
Beni sevmeyen aşırı kıskanç ve sevgi nedir bilmeyen biri ile. yani ilgisiz umursamaz. bana öncelik vermeyen bir kadınla evlilik düşünmem kısaca toksik ilişki istemem.
Aynen aşırı kıskanç biri hiç çekilmez bence. Yani kıskanmak güzel sevdiğin insanı ama dozunda ise güzel bence. Bunu abartmamak lazım diye düşünüyorum ben.
Cevap
7Cevap
Sürekli herşeyi şikayet eden anlamak istemeyen zorluklarda yanımda olmayan
Yalan söyleyen biriyle. Yalan varsa diğer tüm hepsi de vardır ya da bunlara çok müsaittir.
Aynen bende öyle biri ile yapamam ya. Yalan söyleyen insandan bence her şey beklenir ya. O yüzden öyle biriyle ne sevgili olurum ne de evlenirim. Çünkü yalan yalanı doğurur..
Kesinlikle, yalan varsa kişi saatli bomba gibi, ne zaman ne çıkacağı belirsiz. Bu kadar riskli, yorucu ve karaktersiz bir durumun içine bile isteye girmek ahmaklık olur.
sadakatsiz yeniliklere kapalı düşüncelerimi önemsemeyen bağnaz birisiyle evlenemem
Aynen öyle bende olmam böyle biri ile. Her ne olursa olsun her kararımda benim yanımda olmalı karşımda değil. Bana karşı hep sadık biri olmalı kimseye yan gözle bakmamali benim yanımda..
Kesinlikle çünkü o kadar kişi arasından onu seçmişiz 🙂
Sadakatsiz
Yalan söyleyen
Çapkin biri
@Yadelina kim ister ki öyle birisiyle
@2golgeadam2 kimse
Ahlak, mantık, karakter, şeref, empati, neşe, umut ve merhamet yoksunu biriyle olmaz.
Hayata benzer bakmadığım ve birlikte eğlenemediğim biriyle asla evlilik düşünmem.
sürekli dert anlatan
Aynen sürekli sıkıntısı olan biriyle mutlu olamaz insan ya. Ben şahsen hayatımdaki insanın güler yüzlü ve eğlenceli biri olmasını isterim. Dert anlatsın benimle paylaşsın ama her zaman olmaz..
Hepsi
hepsiyle
Bakire olan biriyle evlenmem
Herhangi biriyle
Tahammül edemiyorum
Aseksuel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?