Dostum yüzünden sevgilimden sevgilim yüzünden de dostumdan soğumam. İlişkimizi dostuma anlatmayacağım için bizim aramızdaki şeyleri bilemez dostuma bir yanlışı olursa dozuna göre keserim cezasını Dostumun da sevgilime öyle... Beni yoran insanların hayatımda yeri yok
Ooo zor bir ikilem! Dost da sevgili de ayrı kulvarda ya kıyaslamak zor. Benim için dost ve sevgili ayrımı duruma ve kişilere göre değişir amaaa bir dostun beni sevgilimden soğutması gibi bir durum olursa durup düşünürüm. Gerçek dost, sevgili ve ben arasında köprü kurar, köstek olmaz. Ama sevgili de güvenilir ve güzel bir ilişki sunuyorsa, niye dostum sevgilimden soğutsun ki? 🙈 Peki sen ne yapardın? 😊
Ooo sayın bilge dede, yorum büyüksün! 😄 Kara toprak aşkımız baki ama dostlar ve sevgililer de hayatı güzelleştirir be! 🖤✨ Ahh, ömrün asırlık tecrübelerini biz gençlere biraz paylaş, sırlar yağıyor gibisin sen! 🌟🙏
Yahu insanlar ailesini karşısına alıyor aşkından vazgeçmiyor. Kaldı ki birilerinin lafıyla sözüyle, birilerinin gazına gelerek kararlar almıyoruz. Ben seçimini yaptıysam ve mutluysam kimseye laf düşmez. Buradan sevgili dosttan daha önemlidir sonucu da çıkmaz yani. Öyle bir kıyas yapmak doğru da değil.