Kız arkadaşım yalan attı bunun için ilişki biter mi?

Yaklaşık 6 aylık bir sevgilim var ve onu gerçekten çok seviyorum uzak mesafe ilişkisi hiç görüşmedik biz onunla Instagram'da bı konu da hiç anlaşamıyorduk Instagram'da erkek ekleme ben bundan çok rahatsız olurum birazda kıskanç bı adamım Instagram'da erkek ekliyordu ve bana arkadaşım diyordu ortaokuldan liseden filan neyse bunun için kaç kere kavge ettik dedim ki istemiyorum nerden arkadaşın olursa olsun ekleme tamam dedi ve kaç kere uyarmama rağmen bı daha yaptı yıl başı gecesi dedim bunlar kim işte dedi eski arkadaşım ben de sinirlendim ve ayrıldık çünkü onu kaç kere uyarmama rağmen hala aynı seyi yapmıştı neyse sonradan Instagramını dondurdu ve konuşmaya başladık çok güzel gidiyordu her şey 4 gün önce tekrardan açma kararı aldı instagramı ve açtı sonra yine birini ekledi dedim bu kim dedi ki yeni eklemedim eskiden vardı zaten dedi ben de çocuğa yazdım dedim ki kardeşim sen bu kızla ne zaman takipleşmeye başladın çocuk bana ss attı 9 saat önce takipleşmeye başlamışlar ve ben de yalanını yakalamış oldum ve bana diyor ki ben yalan söylemiyorum diyorum ki kızım çocuk şş attı diyorum nasıl yalan söylemiyosun yok diyor söylemiyorum atmadım diyor aptal bı uygulama diyor yanlış gösteriyor diyo onu seviyorum ama ayrılmak zorunda kaldım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? (Yaşlarımız 23 bu arada)

Kız arkadaşım yalan attı bunun için ilişki biter mi?