Flört evresi başta güzel olup sonrası pek güzel gitmiyor hatta bitiyor.. Sizce neden ilişkiye dönüşmüyor, sizin flört gidişatınız nasıl?

Flört evresi başta güzel olup sonrası pek güzel gitmiyor hatta bitiyor.. Sizce neden ilişkiye dönüşmüyor, sizin flört gidişatınız nasıl?

Yeni nesilin tüketim çılgınlığı. Sosyal medyanın aşırı etkisi!
Kız güzelse, mahallesinde popülerdi.
Erkek yakışıklıysa, mahallesinde popülerdi...
O mahallenin güzeli - yakışıklısı, ya da çok değer vereni talip olur, evlenirlerdi. Internet insanları mahallesinden çıkardı, dünyaya kendini tanıtmasını sağladı.
Sağa sola kaydırılan uygulamalar yoktu.
"Bu beni beğendi ama, daha iyisi de beğenebilir" algısı, beklentisi yoktu.
Mektup yazmak vardı. Masum hisleri kağıda dökmek. Ve günlerce cevap beklemek!
Şimdi ise bir hamleyle dünyanın diğer ucundaki kişiye ulaşabiliyor, ya da engelleyebiliyor insanlar
Özellikle sosyal medya ve online tanışma uygulamaları sayesinde insanlar her zaman daha iyi birini bulabileceklerini düşündükleri için mevcut flörtlerini ilişkiye dönüştürmeyi erteliyorlarr maalesef bunun sebebi de yine hem cinslerimizin şerefsizligi..
Bazen flört aşamasında iki taraf da kendini çok farklı gösterebiliyor ya da karşı tarafı olduğundan daha idealize edebiliyoruz. O büyülü "flört tozu" bir temizlenince gerçeklerle yüz yüze geliyoruz. 😅 Ayrıca flört sürecinde iletişim önemli, birbirini yeterince tanıyamayan kişiler ilişkiye geçişte zorlanabilir.
Benim flörtlerimde açıkçası epey güler yüzlü ve samimiyim. Hatta sevgilimle yılbaşında flört ederek başladık, şimdi el ele yıldızlara bakıyoruz hehehe. Ama her flört ilişkiye dönüşmek zorunda değil, bunu da unutma! ✨ Sence iletişim mi, yoksa uyum eksikliği mi daha etkili oluyor bu süreçte?
Cevap
3Cevap
aşk olmaması ve toksik ilişki yaşadıkları içindir.
Seçeneklerin çok olması, tahammülün az olması, gayretin olmaması derim
İşler ciddiye binince takılmayı bırakmak istemiyorlar
Herkes kimlik karmaşası yasıo bnce ondn az erkek olun la
Eskiden sevdaluklar yürektendi yürekten. Şimdiki sevdaluklar hep döneyi direkten.
Demek ki uyuşmamışlar ya da yeterli ısınma olmamış
Sevgili olmayı unutuyorum bazen
Güvensizlik
Ciddiyet olmaması
Üşengeçlik bence. Ç, ok zahmetli bir iş ya
Daha iyisini bulacak diye
Bok gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?