Insanlar eşimi yakışıklı bulmadigindan onunla parası için evlendigimi düşünüp esime "hangi büyüyü yaptın " diyorlar Ne yapmalıyım?

Insanlar cidden çok acımasız. Evet eşim dünya yakışıklısı değil ama cidden hoş biri. Ben onu çok beğeniyorum. Uzun boylu fiziği çok güzel. Ama sürekli arkadaşları falan dalga geçiyorlar inanır mısınız? Ilkokul çocuğu gibi. Benim bile kalbim kırılıyor. Eşim de çaktırmıyor ama içten içe o da üzülüyor. Eşim zaten çok yaralı bir adam asla bilemezsiniz. Depremde kimi var kimi yoksa kaybetti. Annesi , babası, kardeşleri. Zaten aile apartmaniydi orasi. Yani yikilan apartmanda full onun ailesiydi sag cikan 1 kisi bile yok. Bir tek halasi kendini camdan attı o da yogun bakimda kaldi 1 hafta ardinda vefat etti. Esim de üniveriste okuyordu diye depreme yakalanmadı. 2 senede 10 yas yaslandi. Ne ailesi ve ne evi var. Cidden bir de insanların kötü sözlerini kaldırabilecek hali yok. Üstelik eşim zengin değil. Bilgisayar mühendisliği mezunu daha yeni mezun. Onun dışında zaten ailesinden kalan 1 tane ev vardı o da depremde gitti. Ailesinin de parası yok zaten babası borçluydu. Babasının borcunu ödüyor su anda. Napmam lazım ya yeter?

Insanlar eşimi yakışıklı bulmadigindan onunla parası için evlendigimi düşünüp esime "hangi büyüyü yaptın " diyorlar Ne yapmalıyım?