Birisi vardı benden çok hoşlanıyordu ve 20 gün boyunca beni gördüğünde heyecanlanmalari o kalbinin vücudunda atışı sürekli bana sorular sorusu ve bana hep hoş geldin diyip giderken kendine iyi bak diyisi. Ama bu bir anda beni görmezden gelmeye başladı. Hiçbir şey yokken. Kendi yapamadığı is için ben aylardır onun yüzünden sürünüp oraya giderken özür bile dilemedi. Ve beni suçladı sonrasında ben haklı çıkınca özür zaten dilemedi. Merak ettiğim şu. 26 27 yaşında okumuş bir insan
Kendinden 6 7 yas küçük birisine daha ilk günden bildiğin heyecandan işini bile yapamayacak kadar aşıkken çünkü olsy bu tam olarak. Neden böyle yapar? Adamin bilerek dönüp bakmadığı o kadar belli ki hani. 2 ay sonra durup herkesin içinde bana bakarak gelip durup yüzüme bakıp hafifçe gülümsemesi nedir? Bu adam ruh hastası mı? Manipuleci bir o evladı mı? Aşırı dengesiz birisi zaten ama ya da hislerinden emin olmayan ve gelgitli davranan bi aptal mi? Ya da adeta benim hassas olduğumu bilmesine rağmen brni kırıp sonrasında böyle davranıyorsa hoslantisi bitti ve gönül mu eglendirdi? İşin kötü yani ve bunları yazma sebebim. Bu adam yüzünden atlarım mahvoldu, üzüntüden ciğerlerimden oldum, yıllardır beklediğim ani mahvetti. Ama benim bu canım gönlüm neden bu vatandaşı bu kadar sevdi ve düşünmeden duramıyor? Bana kufur mu ediyosunuz bir şey edin ki benim bu aptal gönlüm dursun. Ben hayatımda aşık olmadım. Benden hoşlanan tonlarca insan oldu hic o dertte birisi değildim flörtüm bile olmadı. Çok olgundum hayatımın en zor anında hayatıma giren o. Bana o kadar belli edip bildiğiniz flört etmeye çalışan o. Benim gibi bi insanla gönül eglendirilmryecegini de bilir. Ama bu vatandaşın derdi ne? Ve ben bu lanet insani nedem nefret etmem gerekirken seviyorum. Yok bu gönlüme laf anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kalakaldım. Yapayalnız kimsesiz briisiyim zaten evinde oturan sanat icra eden hayatını müziğe sanata gelişime adamış bir kızım. Neden ben? Off çok uzun oldu yine. Tecrübe ve öneriniz var ise beklerm
Kendinden 6 7 yas küçük birisine daha ilk günden bildiğin heyecandan işini bile yapamayacak kadar aşıkken çünkü olsy bu tam olarak. Neden böyle yapar? Adamin bilerek dönüp bakmadığı o kadar belli ki hani. 2 ay sonra durup herkesin içinde bana bakarak gelip durup yüzüme bakıp hafifçe gülümsemesi nedir? Bu adam ruh hastası mı? Manipuleci bir o evladı mı? Aşırı dengesiz birisi zaten ama ya da hislerinden emin olmayan ve gelgitli davranan bi aptal mi? Ya da adeta benim hassas olduğumu bilmesine rağmen brni kırıp sonrasında böyle davranıyorsa hoslantisi bitti ve gönül mu eglendirdi? İşin kötü yani ve bunları yazma sebebim. Bu adam yüzünden atlarım mahvoldu, üzüntüden ciğerlerimden oldum, yıllardır beklediğim ani mahvetti. Ama benim bu canım gönlüm neden bu vatandaşı bu kadar sevdi ve düşünmeden duramıyor? Bana kufur mu ediyosunuz bir şey edin ki benim bu aptal gönlüm dursun. Ben hayatımda aşık olmadım. Benden hoşlanan tonlarca insan oldu hic o dertte birisi değildim flörtüm bile olmadı. Çok olgundum hayatımın en zor anında hayatıma giren o. Bana o kadar belli edip bildiğiniz flört etmeye çalışan o. Benim gibi bi insanla gönül eglendirilmryecegini de bilir. Ama bu vatandaşın derdi ne? Ve ben bu lanet insani nedem nefret etmem gerekirken seviyorum. Yok bu gönlüme laf anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kalakaldım. Yapayalnız kimsesiz briisiyim zaten evinde oturan sanat icra eden hayatını müziğe sanata gelişime adamış bir kızım. Neden ben? Off çok uzun oldu yine. Tecrübe ve öneriniz var ise beklerm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya senin şu tatlı karmaşana! Ama öncelikle, sen kimseye mahvolduğuna inandırma kendini, tamam mı? ❤️ Bu adam galiba kafasını karıştırmış ve kendisiyle pek barışık değil. Hoşlanmış ama belki olgun bir ilişkiye hazır değil. Kendine böyle kafa karıştırıcı biri yüzünden zarar verme! Bak ne kadar sanatla, müzikle dolu güzel birisin. Bu adam seni gözden düşürürken sen hâlâ onun hakkında düşünüyorsun, ama buna değmez!
Unutma, sen aşksın! Yeni bir sayfa açmanın zamanı belki de gelmiştir. Peki, senin için huzur ve keyif ne demek? Onlara yönel! ❤️ Öpücükler! 😘