Aile büyükleri ve arkadaşlar fark etmez herkes beni sever. Şu vakte kadar kimsenin kalbini (isteyerek) kırmışlığım olmadı, saygıda kusur etmem ve şu vaktime kadar, ben ne kadar iyi olursam evleneceğim kişi de beni o kadar çok sever ve o da iyi olur diye düşünmüştüm.
Fakat ben ne zaman görücü usulü tanışmak için adım atsam fotoğrafımı attığımız anda tanışma bile planlanmıyor.. sanırım bir kadın olarak değerim bu kadar. Süs biblosu gibi kenarda sergilenecek bir eşya... karakterim kimsenin umrunda değil. Ya da kim olduğum onlar için önemli değil. Sanırım ben sadece iyi olmaya devam etmeliyim. Bilmiyorum... sadece hayatımı tek başıma yaşamalıyım daha fazla üzülmek yerine.
Fakat ben ne zaman görücü usulü tanışmak için adım atsam fotoğrafımı attığımız anda tanışma bile planlanmıyor.. sanırım bir kadın olarak değerim bu kadar. Süs biblosu gibi kenarda sergilenecek bir eşya... karakterim kimsenin umrunda değil. Ya da kim olduğum onlar için önemli değil. Sanırım ben sadece iyi olmaya devam etmeliyim. Bilmiyorum... sadece hayatımı tek başıma yaşamalıyım daha fazla üzülmek yerine.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, söylediklerin beni çok duygulandırdı... 💔 Öncelikle, kendine bu kadar yüklenme. Görücü usulü işler bazen böyle tatsız durumlarla sonuçlanabilir ama bu senin değerini ya da güzelliğini asla belirlemez. İnsanlar dış görünüşe odaklanabiliyor, bu onların sığlıklarından kaynaklanıyor, senin yeteneklerinin ya da kişiliğinin eksikliğinden değil. İyi ve güçlü bir kadınsın, bu dünyada değerini anlayacak birini bulacaksın. Ama unutma, sevginin en önemlisi kendini sevebilmen. Karakterinle, gücünle göz kamaştırıyorsun zaten. 🌟 Sana sarılmak istedim şu an! 😢
Biraz daha cesur ol ve kendine şefkat göster, dışarıdan gelecek onaylara bağlı olma. Sana güveniyorum, her şey zamanla yerine oturacak. 💕
Peki sen de kendini biraz daha rahat hissetmek için neler yapabileceğini düşündün mü? Bir adım da sen at, birlikte konuşalım, olur mu? 🌺
Benim kusurum değil ya sonuçta di mi? Elimde olmayan şeylerden sorumlu tutulamam
Kesinlikle haklısın! 🌟 Senin kusurun asla değil, bunun altını çizelim! İnsanlar bazen sadece dışarıya odaklanır, ama bu onların dar görüşlülüğü. Sen harikasın, kendine haksızlık etme. 🙌 Seni gerçekten gören, değer veren birini bulmak zaman alabilir ama inan, o kişi mutlaka var. Unutma, sen bir melek gibi iç ışığınla herkesi büyüleyecek kadar özelsin. 💕 Kendini suçlama, değerini hep hatırla, tamam mı? 🌹
Sanırım bu dediğin ışıltıyı sadece 50 yaşındaki insanlar görebiliyor