Sadece arabada oturan kafe vs istemeyen erkek?

8 aylık ilişkim var evlilik düşünüyoruz aileler falan biliyor. Ama ne zaman buluşsak kafede oturmayalim restorana gitmeyelim yürüyüş yapalım ya da arabada oturalım diyor (cinsellik için degil) bir iki kere kabul ettim ama hava buz gibi ve saatlerce oturunca acıkıyorum bunu söyleyince de evden getir yiyelim masrafa gerek yok diyor. Zorla kahve içmeye götürüyorum kahveden sonra birer çay içelim diyorum gerek yok masraf diyor. Bu arada masraflı biri değilim zaten haftada 1 2 kere buluşuyoruz. Hatta bir keresinde arabada aşırı sıkıştım bari birer çay içelim lavaboya girerim dedim onu da kabul etmedi evde yaparsın diye. Maddi durumu iyi bu arada arkadaşlar kimse bir kahveden batmaz zaten. Sorun yok ben öderim diyince beni hiç taniyamamissin para lafı etmem diyor. Arada aktivite buluyorum mesela sinema cpk pahalı diyor. En son canıma tak etti cimri misin dedim bozuluyo bide bana hep parasıyla ovunmsine ragmen kahveyi çok görüyor. Sizce evlenince böyle devam eder mi çünkü şu an böyleyse evlenince hiç evden çıkmaz heralde. 7 aydır bir kere bile hatırlamıyorum guzel bir yemek yediğimizi ya da guzel bir aktivitw yaptığımızı. Kafede bile kahve içer içmez zorla kaldiriyor başka bir şey daha içerim diye heralde

Sadece arabada oturan kafe vs istemeyen erkek?