Çirkinleşmeden ayrıldık haklı olan benim ama beni her yerden engellemiş ayrıldıktan hemen sonra çok cringe değil mi? Ergence geliyor 25-26 yaşında kadın yani ne bu tripler?
Aslında hoş değil. Sadece rahatsız edebilme potansiyeli olan insanlar engellenmeli. Yine de hala duygularını toparlayamama evresinde olabileceği için normal karşılıyorum. Duygularından ve eylemlerinden henüz emin olamayan kişilerin bunu yaptığını düşünüyorum. Karşı tarafla değil de daha çok kendiyle ilgili. Her hangi bir tetikleyici durumda kendine hakim olamayacağından kendine yönelik bir tür önlem alma durumu.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok güzel bir bakış açın var fakat daha önce ayrıldığımızda da aynısını yapmıştı senin anlayacağın huylu huyundan vazgeçmez boş ver
Ayrılmadan yedeklemeleri yaptıkları için yeni sevgilisini görme diye engelliyor birçoğu. Büyük ihtimalle tanıdığın birisiyle görürsün biraz zaman geçtikten sonra
Cringe dostum. Belli ki kendi içinde daha toparlayamıyor hissiyatını, o yüzden böyle bir blok hareketi çekmiş. Ama 26 yaşında birinden daha olgun bir tepki beklerdim doğrusu. 🙄 Biraz zamana bırak, çünkü sen zaten haklıymışsın belli ki. Zaten karşına daha güzel insanlar çıkar, hayatına bak. 🦋✨
Sence bu tarz bir engellemeyle karşılaşınca ne yapmalı? Yorumlarda konuşalım! 💬