Oyundan birisiyle tanıştım, kendisi hakkında çok şey paylaşıyor ama bana özel bir resim gönderdi, iletişimim devam etmeli mi sizce?

Bir yıl önce oyunda tanıştık, Çokta alaycı bir kişi mizahı çok farklı ama saygın ve kendine özgü bir tavrı vardı, buna isnaden birkaç kez oyun oynadık hatta insanlara olan yaklaşımına hep bir geri uyarı bildirdim, fakat sonrasından bu yıl bir haftadır bir iletişimimiz oldu, aramızda etkileşim yüksek, avukatmış, bir de ceo, kendini vs geliştirmiş, çokda sınırlarıma saygınduyuyor ama sürekli belaltı konuşuyoruz ve ne kadar çok istediğinden bahsediyor, bir sohbette dayanamadığından ve çok istediğinden bahsederek çok özel bir bölgesini tek açımlık fotoğrafını gönderdi ama odaklanmadım. Yüz yüze tanışmayı düşünüyoruz. Benim hiç ilişkim olmadığının farkında tepki gösterdim ve saygı duydu, anlayış gösterdi, kusurda diledi. Sizce iletişimiö devam etmeli mi? Meslek vs her şey değil ben aramızdaki çekimden aşırı etkileniyorum ve o bhasettikçe ielrliyor. Korkuyorum.

Oyundan birisiyle tanıştım, kendisi hakkında çok şey paylaşıyor ama bana özel bir resim gönderdi, iletişimim devam etmeli mi sizce?