Ciddi bir ilişki de sınıftan sevgili yapmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?
İkinizde ağır insanlarsınız. Öyle vıcık vıcık tiplerden değilsiniz 18-20 yaş aralığı ilişkisi nasıl olur? İnsanların bakış açısı nasıl olur?
Yapmaya değer mi?

Ciddi bir ilişki de sınıftan sevgili yapmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?
İkinizde ağır insanlarsınız. Öyle vıcık vıcık tiplerden değilsiniz 18-20 yaş aralığı ilişkisi nasıl olur? İnsanların bakış açısı nasıl olur?
Yapmaya değer mi?

Vardı üniversitede aynı sınıftan sevgilim. Aşırı toksik bir insandı çok kötü bir ilişkiydi peşimi de bırakmıyordu üniversite bitince bile zor kurtuldum. Asla tavsiye etmem arkadaş ilişkisine vs de zarar veriyor bana göre sınıfta hep onunla olman gerekiyor, hep bir beklenti içinde
İşte bende bunu istemiyorum. Sürekli yapış yapış olmayalım. O arkadaşları ile takılsın ben arkadaşlarımla akşamında konuşalım ya da okul sonrası bı kafede çay içelim, okula giderken yurdun önünden beni alıp sabah birlikte okula gidebilirim ama sürekli birlikte oturmayalım. Bunu kabul etmez mi erkekler?
Ben çok direndim ama hiç kabul ettiremedim o kişiye. Çevremdeki diğer tüm sevgililer de bizim gibiydi normalin bu olduğuna inanıyordu herkes ben dışında. Cidden bunaltıcı bir şey yani ortak arkadaş grubu tamam da hiç mi özeli olmaz insanın bir arkadaşıyla dimi yok olamaz kafasindaydi. En ufak kavga da etsek herkese anlatırdı. Tam ibretlik tabi benimki inşallah senin ilişkin öyle olmaz
Bizimkiler evlendi
Nee biraz hikâyeyi anlatır mısın?
Sınıfta hep yan yanalardı beraber gelip beraber gider yan yana otururlardı 2 çiftlerdi ve arkadaşlardı 1. sınıfta sevgili olup mezun olup evlendiler , ama ayrılan da çok var
Arkadaş ortamları yok muydu yani? Hep yan yana oturmak hep birlikte olmak yormaz mı?
Ayrı değildi işte ortaktır arkadaşları
Çok güzel bir şey aslında yaa 🙃 Ben yapsam arkadaş ortamı aynı olabilir miydi hiç bilmiyorum 🥲
Aynı sınıfta veya yurt arkadaşınla falan olur
bizim sinifta 95 kisi falan vardi 80 tanesi kizdi. bana para verseler maasa baglasalar yine siniftan bir kizla sevgili olmazdim. lise mi orasi.. sevgili yapmaya niyetiniz varsa cikacaksaniz sosyal hayata disaridan birileriyle tanisip sevgili olacaksaniz.
Neden sınıftan olmaz ki?
özel hayat meselesi. bu sadece gercekten sevdigin biri olur son senenizdir o zaman yapilir ancak.
Bizim ki iki yıllık bu sene bitti sayılır zaten ikinci dönem sev olduk diyelim sorun çıkar mı sence?
bir sey olmaz 1 senelikse
Bence sınıftan sevgili yapmak hem harika hem tehlikeli bir macera! Avantajı, sürekli aynı ortamda olmanız, derslere birlikte çalışmanız ve birbirinizi çok iyi tanımanız. Ama dezavantajı, kavga ettiğinizde kaçacak yerinizin pek olmaması diyebilirim 🤯. Ağır insan olmanız daha kolaylaştırır ama sınıfta ikinizin dedikodusunun dönme ihtimali yüksek. İnsanların bakışı? E ne yapsınlar, kıskanacaklar tabii 👀! Ama aşka değer 💕. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
5Cevap
İnsan görmemiş deniliyor genelde o tiplere ( nasıl bakıldığına ithafen)
Neden görmemiş diyorlar ki?
Üniversite sosyal bir ortam o kadar insan dururken hemen yanı başındaki insanla takılırsan garipsenir.
orada uapmayacaksin da nerde yapacaksin zaten
Sacmalik olarak görüyorum
Neden ki? Yaşadın mı böyle bir ilişki?
Ayni sinifta olmuyor çünkü
Niye olmuyor? Avantajları, dezavantajları nelerdir?
Avantajları surekli berabersin gözünün önünde nerede ne yaptığını biliyorsun dezavantaj olarak da surekli beraber olduğum için asla ozelin olmuyor kısıtlı birisi olup çevredeki asalaklarla ugrasmak zorunda kaliyorsun
Dene bence
Sen denedin mi? 🙃
Benimde karsilikli ilgi olan biri var iletisim gayey iyi, uzak ama denicem , ya eger uyum var gibi ve içim aliyorsa adim atmak neden olmasin..
Şehirler ayrı mı?
Çocuk üniversitenin olduğu şehirde kızda üniversitenin olduğu şehire çok yakın bir şehirde yaşıyor.
Neden ki? Çok mu zor 😶
1,5 saatlik yol benim olduğum şehir 🥲
Bizimki iki yıllık bölüm bu sene bitti sayılır. Okuldan sonra aileler falan tanışsa sabredilemez mi? ( Aileler tanışırsa daha rahat gidip gelme olmaz mı?)
Askerlikte var ama doğru yaa 😔 askerlik te nasıl yapıyor sevgililer acaba 🙄
Üniversitede sınıf kavramı yoktur
Hata olur
Neden ki?
Sağlıklı görünmüyor dışardan bi kavga falan tartıştığın zaman problem oluyor zarar veriyor arkadaş ilişkisine ters ters bakanlar da cabası ben pişman oldum
Arkadaş ortamı nasıl oluyor? Hep yan yana mı geziyorsunuz? Ne aralıklarla bulunuyordunuz?
6,7 kişilik arkadaş grubuyduk hep beraber takılıyorduk sevgilin olunca ayrılıyorsun yavaş yavaş ordan 2 kişi takılıyorsun hep
Yaa 😔 Bu işte beni biraz rahatsız eder ya hep yan yana sıkar insanı... Bide insan arkadaşları ilede zaman geçirmek istiyor. Hep sevgiliyle bunaltmıyormuydu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?