1 yılEvet yapılır fakat biraz sıkıntılı bir durum çünkü eğer yanlış kişi ise ayrıldıktan sonraki her gün senin için daha da kötü olur çünkü hakkında kötü şeyler söyleyebilir ya da anılarını arkadaşlarına anlatmaya kalkabilir bu da biraz can sıkıcı ve kimsenin istemeyeceği bir durum tabii eğer doğru kişi ise böyle bir problem hiç olmaz
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Üniversitede aynı sınıftan sevgili yapmak, suya sabuna dokunmayan bir olay gibi geliyor aslında 😄. Sınıf arkadaşınla sevgili olmak, birlikte daha fazla vakit geçirmene ve ortak ilgi alanlarını paylaşmana olanak tanır. Ancak unutmamak gereken, işler yolunda gitmediği takdirde biraz karmaşık hale gelebilir. Aynı derslerde, projelerde ya da etkinliklerde karşılaşmak zorunda kalabilirsin. Ama sonuçta hayatta risk almak da var, değil mi? Eğer aranızdaki çekimi hissediyorsan ve her iki taraf da bu durumu idare edebileceklerini düşünüyorsa, gönlünün sesini dinlemekten çekinme! 😍💫 Hem aşk, biraz da cesaret ister 😉.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılGüzel olur beraber okunur gadası
10 Yorumla
1 yılYapılmaz ama güzel bir örnek vermek gerekirse kuzenim aynı sınıftan erkek arkadaş edindi, 2 yıldır çok güzel giden ilişkileri var 🧿
21 Yorumla
Soran1 yılmaşallah diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBen olmazdım çünkü ben tipsizim zaten hiçbir kızın beni istemeyeceğini bildiğim için öyle bir adım atmazdım.
111 Yorumla
Soran1 yılo işler öyle olmuyor, herkes de aynı değil
- 1 yıl
O işler öyle oluyor. Tip yoksa kız da yok. Boşuna umutlanmamak lazım.
Soran1 yıltip yoksa başka başarılar edin, o tek ölçüt değil çünkü
- 1 yıl
Tek değilse bile ilk ölçüt. Tip yoksa direkt eleniyorsun zaten. Mesela kız nereden bilsin benim ne özelliklerim var. Gördüğü anda "tipsiz bu" diyor. Haklı da. Aslında bir çok değişik özelliğim var. Resim çizebiliyorum , şiir yazabiliyorum , extreme sporlar yapıyorum. Ama bunları hiçbir kız bilmiyor. Onlar da haklı nasıl bilsinler? İlk görüşte elendiğim için herhangi bir şekilde görüşmek konuşmak muhabbet etmek istemiyorlar. Nasıl istesinler? tipsizim. Sana bir şey söyleyeyim, ben hayatımda hiç dışkı yemedim. Sadece görüntüsüne bakıp, bunun tadı da görüntüsü gibi b. ok gibidir dedim. Eminim sen de yememişsindir. Halbu ki belki de tadı çok iyi sadece görüntüsünden dolayı bilmiyoruz. Benim durumumda da aynı durum geçerli. Belki çok iyi özelliklerim var , ama görüntü b. ok.
Soran1 yılgörüntüden ziyade problemin psikolojinde bulunduğunu düşünüyorum. Benim açımdan çirkin erkek yok bakımsız erkek vardır. diğer şekilde tip yargılaması yaparak direkt eleme yapmam. Evet belki sayı az olsa da tipe bakmayan insanlar da var. umuyorum ki sana denk gelirler. sen kendini geliştirmeye bak. insanoğlu tipini değil kaderini değiştirebilir. zeki insanlar da gelişmeye bakar
- 1 yıl
Ben elimden geleni yapıyorum ama hiçbişey olmayacağının da farkındayım. Ben bana hiçbir kızın bakmayacağını yıllar önce kabul ettim.
Soran1 yılinşallah bir gün yanılırsın bu konuda
- 1 yıl
Yanılabileceğim bir konu değil 2x2 =4. youtube.com/shorts/oHaZ4n4ALVA?si=lE5hs1HqIrxGeFLl bu videodaki çocuk mesela harika bir karaktere sahip olduğu için mi kızlar çığlık atıyor? Hayır tabi ki de kimseyi kandırmaya gerek yok. Kadınlar için tek kriter dış görünüş. O da bende yok.
Soran1 yılileri derecesinin basitlik olduğunu düşünüyorum. elbette hepimiz ilk tipe bakarız. ama enerji diye de bir şey var. yaratılmış algı ile oluşturulmuş güzellik standartına göre güzel/yakışıklı birinin yanında hep güzel/yakışıklı biri mi var? hayır. bu da her insanın aynı olmadığının bir göstergesi. başka alanlarda gelişirsen bu problem olmaktan çıkar
- 1 yıl
Ben tipsizim kendimi geliştirsem de sonunda yalnız kalacağım. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
Soran1 yılkabullenmişsin değiştiremem
1 yılAllah korusun. Allah yazdıysa bozsun. Adamı çarparlar valla. He ama kız tarafını bilemem erkek tarafı olarak Allah belamızı veriyor😂
110 Yorumla
Soran1 yılahskshskhsks kısmet vardır belki niye kapatıyorsun
- 1 yıl
Üniversitede aşık olmuştum bir kıza. Açılmaya kalktım herkese söylemiş. Yani kız gruplarına söyleyince yayılmış. Reddi yedik üstüne rezil oldum😂 birde aynı sınıfta yüzyüzesin. Zaten yalancının arkadan isbirlikçinin teki çıktı. Ondan Allah korusun
- 1 yıl
He birde üniversite aşkları uzak ilişkiler (2 il uzağındaki de dahil) sonrasında patlak veriyor yürümüyor
Soran1 yılo yayılma olayı maalesef var ya. herkesin özelinde kalsa keşke her şey. aman ne rezil olacaksın söyleme cesaretin varmış ne güzel. sonuç hüsran olsa da bir şey olmaz bence. evet uzak mesafe de sıkıntılı
- 1 yıl
Keşke öyle kalsa. Hayır bunaltıcı şekilde söylemedim ama yayıldı sonra kendimi çok kötü hissettiydim.
Soran1 yıl%95 oranla kız grupları her şeyi bilir. her şey haber edilir ve yayılır. bunun bilincinde ol ahskshksh
- 1 yıl
Toy zamanlarımdı şimdi aralarına sızıyorum bile jghgfdchfj
- 1 yıl
Hep onlar mı karıştıracak
Soran1 yıldikkat et o zaman ilk yorumunu yaşama ahskshskhs
- 1 yıl
Yok yok yaşamam bir kere olur o🙃
Gizli Üye(18-24)1 yılİş yerinde olmaz okulda olmaz görücü olmaz nerden bulacağız aşkı biri söylesin aq
43 Yorumla
Soran1 yılahkahskshsks oturup onun bizi bulmasını bekleyeceğiz tabii bulursa
Cevap sahibi1 yılErkeklerde bir tuhaf. Beklemeyin aşk sizi bulmaz siz bulun diyorlar ama okulda aşk olmaz işte aşk olmaz diyorlar beyinlerini nerde unuttular bunlar
Soran1 yılbeklenti içerisine de girsek üzülüyoruz biz bulmaya çalışsak da. mühim bir konu da değil bence, biz gelişimimize odaklanalım
ayni sinifta ve ayni isyerinde sevgili? NOOOO NOOOO NOOOOOO
31 Yorumla
Soran1 yıltecrübe seziyorum haklısınızdır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYapılmaz sınıfta bir çift vardı çocuk hep kızı ağlatıyordu şerro, okulun çöp olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Universitede hersey yapilir snra pisman olunur snra yine yapilir bir deneme tahtasidir univerisite
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılYapılır da sonradan ayrılma durumlarında sıkıntı olabilir
10 Yorumla Lisede yapılmaz ama üniversitede aynı sınıftan sıkıntı olmaz
12 Yorumla
Soran1 yılkişiye de bağlı aslında
Gizli Üye(30-35)1 yılSon sene ve ya 3. sınıf civarı sevgili ol.
1 ve 2. sınıfta kimi s sen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yok aynı aşiretten değilse yapılmaz
164 Yorumla
Soran1 yılonu tutturamayız maalesef
Soran1 yılkurgusal bir soru olması sorun ahskshkshs
Soran1 yılyanlış enerji göndermediğimi umuyorum
Soran1 yılsonuç da öyle olursa evet
Soran1 yılhepsini resetlesek yine de biz
Soran1 yılhaklısın yine de benim oraya götürebileceğim kendimden başka bir şeyim yok
Soran1 yıldar bakış açısı ile ve az tecrübe ile baktım. umarım götüreceğimiz şey pişmanlıklar olmaz
Soran1 yılben polyannacılık oyunuma devam edeyim
Soran1 yılinşallah size de
Soran1 yılkökü hâlâ sendeyse kalanı düşünmek gerek
Soran1 yılbütün parçalardan oluşuyorsa parçalarda hâlâ sendeyse yine birleştirebilirsin. yalnızca emek ve zaman gerekir. emek sana, zaman dışa bağlı
Soran1 yılbazı şeylerin bilincinde olup hiç yokmuş gibi davranmak bazen işe yarıyor, depresifliği öyle böyle örtüyor
Soran1 yılbence hayat devam ediyor bazı şeyleri/kişileri yok sayacaksın ki psikolojin daha az etkilensin
Soran1 yılfarklı hayatlara farklı bakış açısı ile bakan farklı insanlarız sadece
Soran1 yılvereceğimiz tepkiyi bence kısıtlayıcı yönleri de olsa kendimiz veriyoruz. ölüm dışında her şeyin çaresi bulunur derler ama sadece tepkiyi ve yönünü değiştirmeliyiz. kabullenme değil bence bazı şeyler yok sayılmalı ki daha az acı versin. evet tartışıyoruz bu konuda sonuç hep farklara çıkacak, doğru olup olmadığını anlayamayacağız sen de haklısın ben de bazı doğrular insanlara göre değişir
Soran1 yılumarım kalanında problem yaşamazsın da eskilere perde inmiş olur
Soran1 yılrica ederim, biz inşallah diyelim de
Soran1 yıl🥹🥹
Soran1 yılsize sormak lazım
Soran1 yılo da çok iyi, fikirlerinin bilincinde olabilmek
Soran1 yılfikirler de değişir kanısındayım, ayrıştık yine
Soran1 yılolur öyle şeyler 🥹
Soran1 yılbakın bu sefer aynı fikirde buluştuk, katılıyorum
Soran1 yıl"bazen" diye ekleyelim
Soran1 yılbazen diye yine ekliyorum, bu dediğin uzlaşı karşıt görüşlü iki medeni insan arasında olabilir. bazen bazı fikirler hiç uzlaşmaz. ama insanlar farklı ortak fikirler oluşturabilir. denk gelirse yani
- 1 yıl
Muhakkak bu dediğinin inkar edilemez payı vardır
Ama şu gerçeği kaçırmamak gerekir
Yüzüne söylemese de dile getirmesede
İnsanlar birbirine hak verirler
Her Ne kadar bunu alenen belli etmese de
Tabii ki üslup önemli bir etken
Ama maalesef gel gör ki toplum olarak
Buna bir türlü ayak uyduramıyoruz acı gerçek...
Soran1 yılhaklı gözükmek için haklı olmaya çalışanlar diye bir sınıf da var bahsettiğin gibi. biraz id'in de özellikleri burada etkili. hak vermenin haklı olmamızdan bir şey götürmeyeceği bilincini kazanmak önemli
Soran1 yılbakın bu sefer yine ortak bir fikirde buluştuk, çok haklısınız
Soran1 yılçünkü dünyada doğrular gibi yanlışlar da var. bu sonucu doğuracak başlangıç, doğru/yanlış insan olmak da
Soran1 yıldoğrular da yanlış olabilir yanlışlar da doğru, tam olarak dediğin gibi zıtlar ama onlar bile buluşabilir
Soran1 yılevet ve birçok şeyin de olduğu gibi
Soran1 yıl🫡.
Soran1 yılteşekkür ederiim sen de
ayrılırsanız sorun cıkabılır rahatsız olursun yanı
20 Yorumla
1 yılBoş işler okumana odaklan
20 YorumlaHoşlandığın kişi sınıftansa yapılır yani
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Yapılır sorun degil
10 YorumlaZehir olur yıllar sakın
10 Yorumla
1 yılAyrılmasını bilen insanlarsanız yapılır.
10 Yorumla
1 yılSeviyor musun?
10 Yorumla
1 yılYapma kesinlikle
10 YorumlaYap zevkli olur
10 Yorumla
1 yılCocukmusun aynı yas falan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapılır tabiki benim öyle
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFb yap
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOha beğendi
Soran1 yılgsli ama yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılSaf olamazsın slağa yatıyorsun şu an ahhaha
Soran1 yıltiye aldım zaten ahzkzhsjhs beğenmek onaylama anlamına gelmiyor
Cevap sahibi1 yılAnladım
Soran1 yılo kadar mı değersiz gözüküyorum
Cevap sahibi1 yılGörünmüyorsun ki
Soran1 yılgörmek isteyen her şekilde görür mazeret bulma
Cevap sahibi1 yılGizlisin nasıl görücez
1 yılYapılır neden yapılmasın
20 YorumlaUzun boyluysa yap
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSınıfta tek erkek olunca başka şansım yoktu:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapma sknti oluyor
40 Yorumla
1 yılBence yapılmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
1 yılYapma
10 Yorumla
1 yılYapılır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Çabuk sıkılırsın net
10 Yorumla
1 yılYapılır
20 Yorumla
1 yılAslaaa yapılmamalı
20 Yorumla
1 yılBence yapma
10 YorumlaYapma...
10 Yorumla