Aşırı kıskanç birisi yani bir erkek komik bişi anlatsın başkasına bende duyup gülsem gülme çok dikkat çekiyorsun çok güzel güldüğün için istemiyorum gülmeni falan diyor yani o derece kıskanıyor. Sen benimsin bende senin gibi şeyler söylüyor, bide öyle sorular neden soruyor yani mesela şiddet konusu açılmıştı bir ara şey demişti haberlerde bir sürü kadın cinayetleri oluyor falan dedi bende sevmedikleri için öldürüyorlar demiştim, oda bana aldatildiklari için cinnet geçiriyorlar o yüzden cinnet geçirdikleri için falan oluyor gibi şeyler demişti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞunu söyleyeyim diger yorumları okudum bence daha iyi tanımaya çalış eve çağırıyor evdeki hal hareketlerini gör biraz üstüne oyna sinirlendir bak nereye gidiyor ama dozunda yap üstüne gelirse zarar vermeye kalkarsa diye dikkatli ol lütfen cidden tanımaya çalış ailesiyle tanış bi bak ailesi nasıl çünkü ben bir kadına daha bişey olmasını istemem , mutsuz bi evlilik yaşamanı istemem kim olursa olsun hayatın zindan olacağına erken karar ver evet kıskanabilir ama lütfen dikkat et bunlar sevgi Başlığı altında korkunç yerlere gelebiliyor kısıtlıyor seni evet biraz normal ama gülmene kadar gitmesi hoş değil lütfen biraz otur düşün bi kağıda yaz artılari eksileri hani aşkın gözü kördür derler bu doğru emin ol ki doğru göremezsin kağıda yaz ne taraf ağır geliyor iyi gelmiyosa bırak uzaklaş evlendikten sonra mutsuz olacağına şimdi ayrıl mutsuz ol geçer zor ama geçer hallolur evlendikten sonra pişman olma
015 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim çok düşüncelisin öncelikle
Soran1 yılOnu gerçekten tanımam için ne yapabilirim üstüne git derken ne yapabilirim mesela
- 1 yıl
Kac yıldır iliskiniz var
Soran1 yıl4 ay oldu daha ama aileler tanıştı yani evlencez ciddiyiz beyaz eşya için şimdiden başladı hatta
Soran1 yılAma 2 yıla falan evlencez
- 1 yıl
Iyimisin sen yoksa dalga mı geçiyorsun
Soran1 yılHayır dalga geçmiyorum neden
Soran1 yılNiye öyle dedin mersk ettim söyle o şekilde yazcam sana
- 1 yıl
Hani ben üniversite okuyorum sosyal bir insanım kac yıllık arkadaslarimin neler yaptığını gördüm beklemediğim sen 4 aylık bir insanla hemen evlenmeyo düşünüyorsun 4 ayda kusura bakmada onu tanıman imkansız
Soran1 yılYok zaten 2 yılda Falan evlencez direk evlenmicez ama o direk daha ilişkimizin 1. Ayi bile olmadan bana ben ciddiyim senin için falan demişti bilmiyom aşk mı takıntı mı çözemedim takıntılı gibi heryerime aşık yani nefes kokuma bile aşık nefesimi kokluyor ona aldığım en ufak ilk aldığım çikolata paketini bile saklıyor onla gittiğimiz ilk hastane barkodunu bile saklıyor
- 1 yıl
Cidden buna etkileniyor musunuz ya hani şaka midur bunlar etkilenecek şeyler değil ya hani bulmuş birini beğenmiş hadi evleneyim hangi akla hizmet ailenle tanıştırıyosun 4 ay 4 ben 3 yıl konuştuğum insanla emin olamıyorum bir eve girdiğimde yapabilir miyim düşünüyorum ya 2 yıla evlencez ee 2 yıl icinde Nisan hazırlık olacak lavuğun genel tavrı belli değil mi? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz az çok sana bişeylerden sinyal veriyor ne bu evlenme aşkınız gidin hayatınızı yaşayın ya birini bulduk yaşımız geçmesin evlenelim basit birsey mi görüyorsunuz sonra nasıl bosanacağım çocuğum var ailende aran bozulmasin diye uğraşacak hayatın boyunca mutsuz bir evlilik mutsuz ailede büyüyen çocuklar ve pişmanlık sende bunu görüyorsun kabul etmek istemiyorsun eğer şüphe içine düştüyse bitmiştir nokta
Soran1 yılİnanmak istemiyorum ya sevdiğim için şiddet eğilimli biri olduğuna kiyabilir olduğuna inanmış istemiyorum çünkü
- 1 yıl
Off hala anlamak istemiyorsun bak sevgilime saka amaçlı yüzüne dokunurum tokat gibi ama aşırı bellidir aşırı saka olduğu hani hanımefendi noluyor felan diye çocuğun bergen olayine bile soguk kanlilikla böyle demesi hele bu ülkede komik. d. Ve sen sevdiğim için diyorsun hala duygularinla düşünüyorsun hala mantığın ile düşün ya biraz düşün git annene sor akıl danış ben kararsızım de burnunun dikine gitme ya
Soran1 yılEvet Bergen olayındaki şeyi anlatınca baya şaşırmıştım ne alaka oldum bir an
- 1 yıl
Yanlış anlamada sen bununla evlenirsin sonra pişman olursun... haydi sana koollay gelsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılŞiddet konusu ciddi bir konu çok seviyorsan tedavi olsun ama Tokat ihtimali olmasın…
ben de sahiplenme anlamında kıskançlığı doğru buluyorum ve kıskanç olurum ama şiddet bunla ilintili olacak bir olay değil … şiddet ne alaka?
Bu konuyu çözün… gerçekten seviyorsa tedavi olur zaten …. Millet Yunan haliyle Türk kızına aşık oluyor sünnet bile oluyor … kaç yaşında …seven adam her şeyi çözer sen de kendin için değil adamın karakter eğitimi için bunu iste en başta
15 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama bazen çok saçma şeyler söylüyor mesela evlenince beni aldatsan seni öldürürüm falan demişti yani ciddiye almadım ciddiydi ama ben kıyamaz diye düşündüğüm için ciddiye almamıştım
Cevap sahibi1 yılCiddi söylüyor….
Aldatmak hafif görülmemesi gereken bir olay ama erkeğin hiç bir şartta bir şey yapma şansı yok gitmek haricinde
Soran1 yılYani şiddet yanlısı biri
Soran1 yılHerkeste öyle demiş zaten
Cevap sahibi1 yılHerkesin gazına gelme …. Olayı doğru değerlendir ve çöz…. Seviyorsan tedavi olmasını istersin sen de ger şattta onun için
Hayatını karartmaya adım adım gidiyorsun, tebrik ederim. Şu an seni mutlu ediyor ya da hoşuna gidiyor olabilir bu kıskançlıklar. Ama gün gelecek ben ne yaptım diyeceksin. Umarım demezsin, ben yanılırım da sen mutlu olursun..
12 Yorumla- 1 yıl
Bu kızı dinle soran kişi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, bu tarz davranışlar ciddi sıkıntılar yaratabilir. Kıskançlık biraz ilişkiye heyecan katsa da böyle kontrolcü ve haddini aşan boyutlara gelirse toksik bir ilişkiye dönüşebilir. Şiddet ya da kontrol altına alma gibi konularda şakalar bile yapılsa rahatsız edici olabilir ve bu tarz konular hafife alınmamalı.
"Sen benimsin" gibi aşırı sahiplenici ifadeler fazla romantik gibi gözükse de zamanla bunlar seni köşeye sıkıştırabilir. Kendine şu soruyu sormalısın: Bu olaylar seni mutlu ediyor mu yoksa özgürlüğünü mü zorluyor?
Konu hakkında destek almak ve limitlerini net olarak belirtmekten çekinme. Unutma, ilişkilerde sevgi kadar saygı da önemli 💓. Sana ne hissettirdiğini konuş, gerekirse profesyonel birinden destek almayı da düşün.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
18Cevap
gülme nedir ya uff saçma sapan kişilikte biri kendini sana göstermeye çalışıyor ben erkegim diye bir s* k de degil ayrıl gitsin bacım evlensen kim bilir nolur ayrılmana bile şimdi müsaade etmez bu abaza
00 YorumlaKızım sen akp seçmeni misin, her denilene inanıp kanıp o benim kocam döverde severde tiplerden olacaksan evlenmeyin ha ölüme susadın evlenecen illa, çocuk ypamayın awq
15 Yorumla- 1 yıl
@AyseBella
SŞLDAKLŞİFLİDALDA haklısın :d - 1 yıl
@AyseBella DEM partili kadın: Ben Ayrılmak istiyorum. DEM Partili adam: Kaç parçaya?
1 yılBuz dağının görünen kısmı buysa görünmeyen kısmı hayatına bile tehtitkar olabilir ilerleten dönemlerde. Ben olsam uzak dururdum.
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenince daha mı kötü olur yani diyorsun
- 1 yıl
Heralde
1 yılSeninki aşırı kıskanç bu gibi insanlar takintili da olabilir psikolojik tanisi ya da cezaevi gecmişi var mi iyi tanidigin biri mi bu kişi
010 Yorumla
Soran1 yılYani öyle geçmişini pek bilmiyorum ama baya kıskanç biri tahmin edemeyeceğin kadar kıskanç yani iyi birine benziyor bana karşı da çok iyi ama aşırı kıskanç olduğu için bazen kısıtlıyor bile her küçük ayrıntıya kadar düşünen birisi bide aşırı bağlandı bana baya yani bazen işte boyle konular açıyor işte sana tokat atsam beni boşar miydin ilerde falan dedi bende evet dedim bir tokat için boşar mıydın falan dedi oda
- 1 yıl
Sen yine bu sorularda sert çık şiddet falan ne oluyo seven insan kiyamaz birde gecmişini bilmedigin biriyle evlilik duşunme
Soran1 yılGeçmişini nasıl ogrencem
- 1 yıl
Araştiracan cevresinden kim neci sosyal medyasina bak ilgileri ne bu konular sevmekle bitmiyor ciddi meseleler
Soran1 yılYani çoğu herkes çok seviyor onu
Soran1 yılDışa dönük açık sözlü yardimsever biri genelde öyle biliyorum
- 1 yıl
Olsun sen yinede acele etme hem ailen de gecmişini bilmek ister
Soran1 yılAnnemle falan tanıştı annem çok seviyor kendisini nasıl sevdircegini çok iyi biliyor samimi biri
Soran1 yılNasıl oluyor bilmiyorum ama herkese kendini direk sevdirebiliyo😂
- 1 yıl
Hmm karar sende ama dedigim gibi icine sinmeden tamam deme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDemeki kişiliğinde şiddet var ondan soruyor bence bundan evelenmeden emin ol ve kesinliktle boşarım de
02 Yorumla
Soran1 yılDedim zaten boşarim dedim bir tokat için boşar miydin dedi sonra zaten kıyamam falan filan dedi
- 1 yıl
Umarım olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılşimdiden yokluyor seni o kişiden zarar şiddet gelir evlilikte
02 Yorumla
Soran1 yılKız kardeşine annesine çok iyi ama yani annesine kardeşine iyi davranan biri şiddet uygulama ihtimali daha düşük diye duymuştum ama beni çok kıskanıyor hastalık derecesinde kıskançlığı Var
- 1 yıl
fazla kıskanclıkda sıkıntı cıkarabılır baştan soyluyor zaten sonra ilerde pişman olursun iş işten geçer
1 yılAba altından sopayı gösteriyor işte kızım sana, iyi düşün. Geleceğinizde morarmış bir göz görüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim sevgilimde öyle diyo hep bide aldatsam napardın falan diyo 😂 sert çıkınca şakaya vuruyor ama içlerinde neler dönüyor tilkiler
14 Yorumla
Soran1 yılNeler dönüyordur ki sence benimki ciddi soruyor sonra bozarım diyince de bir tokat için bosar mıydın diyo
Cevap sahibi1 yılKaç senedir birliktesiniz değişik kafa yapısındalar benimki soruyor bazen mesela ama kıyamaz onu biliyorum sizinkide öyledir muhtemelen
Soran1 yılValla yıl olmadı daha 4 ay oldu bizim ama ciddiyiz yani evlencez 2 yıl sonra
Cevap sahibi1 yılOzaman iyice tanı derim daha şimdiden nasıl söyler rahatça bizimki 5 yıl oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. köle yapmayı düşünüyor seni, 3. getirmek isteyebilir dikkatli ol.
00 YorumlaBöyle şey soruyorsa psikopattır. Kısa ve net.
00 YorumlaDemekki dövecek seni dediğini yapmazsan önden soruyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
1 yılAyrıl öyle erkekle olunmaz. Senin için de twitterda adalet aramayalım.
00 Yorumla Çok kiskancsa inan evlenince senin hayatını karartabilir abartılı kiskanclik iyi değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 1 yılSana ne desek boş her gün soruyorsun cevaplıyoruz ne istiyorsun
00 Yorumla
1 yılBeyni yok da çünkü ondan olgunlaşmamış adamları nereden buluyorsunuz anlamadım ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞiddete eğilimli büyük ihtimalle olmaz ondan falso vermiş zaten
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada adam kandırıyor seni haberin olsun 4. ayda ne evliliği
Soran1 yılAileler tanıştı ciddi olmasaydı zaten cinsel olarak da kullanırdı ama şimdiye kadar dudağımı bile öpmedi helalim olmanı istiyorum dedi
Cevap sahibi1 yılAşırı kaf dağında yaşıyorsun haberin olsun öyle diyor ama şiddette eğilimli olduğunu da belli etmiş maalesef aşktan gözünüz kör olmuş bana sevgilim bu tarz soru sorsa anında ilişkiyi bitiririm
Soran1 yılAşık oldugum için inanmak istemiyorum şiddet eğilimli biri olduğuna sanırım
Cevap sahibi1 yılSana kaç kişi yazmış onlarda mi yalan söylüyor kendine saygın olsun lütfen haberleri görmüyor musun erkek mi yok dünyada
Soran1 yılGörüyorum haklısın
Soran1 yılHerkss zaten şiddet eğilimli demiş 😞
Cevap sahibi1 yılboş ver şutla gitsin adam ayak yapıyor şimdiden döverse falan tepki vermemeni bekliyor akli sıra
1 yılmuhtemelen sana bır konu da sınırlendı ve bundan dolayı ıcerısınden sana sıddeet uygulamaktan korkuyor, ve sen ondan ayrılırsın korkusundan dolayı bunu yapamıyor, vazıyet bu
01 Yorumla
Soran1 yılBeni kaybetmekten korkuyor zaten habire seni kaybetmekten korkuyorum gidersin diye diyor ama o gün gayet iyiydi zaten önceden de mesela bazen böyle konular açıyordu sadece bugün için değil
Zemin hazırlıyor yarın dövdüğünde ne cevap vereceğine bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe evlenmesi böyle tutarsız biriyle evlenilir mi ya adamın niyeti seni dövmek ön hazırlık yapıyor güya nabız yokluyor
01 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılYatak fantazisi olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılHayır o anlamda sormadı normal şiddetten bahsetti
- 1 yıl
Şiddet o da sonuçta tokat nerede ne zaman dememis
1 yılBence sinyal veriyor sıkıntılı bir tip
06 Yorumla
Soran1 yılSonra yok ben sana asla kıyamam Zaten Falan dedi
- 1 yıl
İnanma sakın şimdiden yerini yapıyor belli yol yakınken vazgeç
Soran1 yılBana bir ara şey demişti beni kiskandigi bir ara demişti ki aklıma rahmetli Bergen geldi oda güzeldi diye kocası onu çok kiskaniyordu demişti ne alaka demiştim icimden
- 1 yıl
Basbaya ben kıskancım döverimde severim de olursa rahmetli de ederim diyor hemen uzaklaş
Soran1 yılBişi dicem ben ciddiye almamıştım. bu dediğini ne kadar ciddi dese de çünkü kıyamaz diye düşünmüştüm ama bana eğer evlenince beni aldatsan seni öldürürm demişti bir ara
- 1 yıl
Kıyamaz diye bir şey yok açık açık söylemiş yaparım ederim diye daha fazla iyi niyet düşünme ayrıl dönüşü olmayan yola girme
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Demek ki tokat atmayı düşünüyo bırak kaç ordan
08 Yorumla
Soran1 yıl1 kez yapmıştı hafif bir anda tokat atmıştı ben aşırı şaşırmıştım sonra özür diledi bir daha o günden sonra yapmadı ama böyle soru sordu bugünde sonra asla kıyamam ben sana zaten falan dedi
Soran1 yılSana kıyamam zaten falan demesi mi blöf
Soran1 yılBir ara da şey demişti beni kiskanmisti hafif sinirliydi işte bana aklıma rahmetli Bergen geldi oda çok güzel diye kocası onu çok kıskanıyordu demişti ne alakaysa
Soran1 yılYani şiddet yanlısı biri
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
1 yılSaplantılı bir manyj galiba
00 Yorumla
1 yılYol yakınk2n dön..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Olmaz bundan kendine yazık etme
00 Yorumla
1 yılAdam üstü kapalı şiddete eğilimim var demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla beraber olma ayrıl aiddet bağımlısı
09 Yorumla
Soran1 yılSonra bende niye soruyorsun dedim işte sonra işte asla yapmam zaten kıyamam sana falan dedi
Cevap sahibi1 yılUzak dur dediğim gibi şiddet bağımlısı aranızda hiç cinsel ilişki oldu mu
Soran1 yılHayır evlencez ciddi düşünüyoruz helalim olmani istiyorum dediği için daha hiç dudaktan bile öpüşmedik bile ama boyun öpme uanak öpme şeyleri var sadece
Cevap sahibi1 yılÇok iyi o zaman direkt ayrıl ciddi düşünme şiddet bagimliso biri
Soran1 yılEmin misin
Cevap sahibi1 yılEvet adım kadar eminim
Soran1 yılBozarım diyince de Bir tokat için bosar mıydın dedi bende evet dedim sonra zaten kıyamam sana falan dedi
Soran1 yılPardon boşarim yazacaktım
Cevap sahibi1 yılBosayamazsim maalesef ortada çocuk çoluk olacak çok zor asla girme bu işe
Gizli Üye(30-35)1 yılFantaxileri varr
00 Yorumla
1 yılEvlenme
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Yazdıkların tamamen sana hayatı zindan edecek şeyler
1 yılSıra sende diyor
00 Yorumla
1 yılKaç kurtar paçayı
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle evlencez, bana evlenince tokat atsam vursam beni boşar mıydın diye sorular soruyor yani amaç ne ki neden böyle sorular?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne