Bir insanın neden hep olacak işi bozulur?

25 yaşındayım. Bugüne kadar kimle mutlu olacağım dediysem işim bozuldu. Çok garip geliyor artık. Çok zor birini beğenen insanım. Birisi vardı bana aşık olan yıllarca aşıktı. En sonunda ben bu çocuğa şans vermeye karar verdim. Mesaj attım bana demez mi benim sevgilim var ve çok seviyorum hakikaten fotoğraflarını da gördüm sonra. Bana ölüp biten çocuk ben ona gidince vazgeçti. Neyse sözlendim, sözlümle de karşı tarafla da çok iyiydik evlenicem diyordum, ama sonradan karşı taraf bambaşka bir yüzünü gösterdi. Ve şaşırarak sözü bozdum. O iş öyle bitti.

neyse yine bir isteyenim çıktı, kadın beni o kadar beğendi ki oğlu için, kaç kere anneme söyledi. Ben yeni nişan attığım için istemiyordum ama sonra dedim ki yakışıklı çocuk düzgün birisine de benziyor belki bunla mutlu olucam dedim kadını aradık tamam gelin diye çok sevindi bekliyoruz falan haber geldi vazgeçmişler. Halbuki çocuk da beni beğenmiş öyle söylüyordu annesi.

Yani artık düşünüyorum bunları. Ve diyorum ki ya benim işlerim hep olucakken bozulmuş. Bu nasıl olabilir? Acaba üzerimde büyü mü var? Yani sanki kimi sevsem Allah benden uzaklaştırıyor gibi…Size de çok garip gelmiyor mu anlattıklarım?

Bir insanın neden hep olacak işi bozulur?