25 yaşındayım. Bugüne kadar kimle mutlu olacağım dediysem işim bozuldu. Çok garip geliyor artık. Çok zor birini beğenen insanım. Birisi vardı bana aşık olan yıllarca aşıktı. En sonunda ben bu çocuğa şans vermeye karar verdim. Mesaj attım bana demez mi benim sevgilim var ve çok seviyorum hakikaten fotoğraflarını da gördüm sonra. Bana ölüp biten çocuk ben ona gidince vazgeçti. Neyse sözlendim, sözlümle de karşı tarafla da çok iyiydik evlenicem diyordum, ama sonradan karşı taraf bambaşka bir yüzünü gösterdi. Ve şaşırarak sözü bozdum. O iş öyle bitti.
neyse yine bir isteyenim çıktı, kadın beni o kadar beğendi ki oğlu için, kaç kere anneme söyledi. Ben yeni nişan attığım için istemiyordum ama sonra dedim ki yakışıklı çocuk düzgün birisine de benziyor belki bunla mutlu olucam dedim kadını aradık tamam gelin diye çok sevindi bekliyoruz falan haber geldi vazgeçmişler. Halbuki çocuk da beni beğenmiş öyle söylüyordu annesi.
Yani artık düşünüyorum bunları. Ve diyorum ki ya benim işlerim hep olucakken bozulmuş. Bu nasıl olabilir? Acaba üzerimde büyü mü var? Yani sanki kimi sevsem Allah benden uzaklaştırıyor gibi…Size de çok garip gelmiyor mu anlattıklarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kader ne diyebiliriz ki takdiri ilahi kaderine rıza göster rabbim neyi uygun görmüşse o olur
Bazen çok takmamak gerek knk seninle ayni kadere sahibim biz birbirimizi tamamlasak mi napsak
Yeteri kadar guzel degilsin demek ki. Yoksa simdiye kadar evlenirdin. Bence simdiden bir kedi sahiplen. Ileride yalnizligini paylasacagin tek canlı o kedi olacak. Gercekten uzuldum haline 😔
Güzelim de nasıl desem şanssızım
Cirkinlik buyuk bir bahtsizliktir. Haklisin.
Kendinden mi biliyorsun? 😂
Kıyamam annemmmm
Sen anca olsa olsa çöpümü toplarsın benim :Ddd
Evet
Tamamda bana niye sinirlendin ki? Benmiyim gelecegiz diyip, gelmeyen görücü. Belli ki begenmemisler seni.
Ahshshsh anlama sorunun var herhalde kadın bana öldü diyorum kaç kez ısrar etti gelmek için ben istemedim son anda ne olduysa bir şey oldu vazgeçtiler
Seni beğenen çoktur kesin 😂 eminim ki evlat olsa sevilmez bir tipin vardır ondan geliyor benim gibi güzel kızlara kudurukluğun
Dalga gecmisler gibi seninle. Once gelecegiz diyip, sonra gelmemeleri. Sen ne yaptin bu durum karsisinda. Cunku buyuk bir saygisizlik olmus sana yapilan.
😂😂😂 ayy sen 9 yaşında falansın galiba ya ben de muhatap alıp konuşuyorum seninle annem git sütünü iç yat buralar sana göre değil
Olur. Ama üzüldüm gerçekten durumuna. Ne hazırlıklar yapmışsındır gelecekler diye. Yazık.
Tipsiz erkeklerin konuşma hakkı olmamalı yaa :Ddd
En azından beni isteyenler olmuş seni kimse istememiştir eminim ailen bile sevmemiştir ondan bu kudurukluğun 😂
Şu an belki ana-oğul gülüyorlardır arkandan. Gerçekten bazen insanlar çok acımasız olabiliyor. Neyse, üzülme. Kedi tavsiyemide bir düşün. İyi geceler, kendine iyi bak.
Ahahahshs ya beni sinirlendirebileceğini mi düşünüyorsun bu laflarla ezik djdjdjd kesin çok yalnızsındır sen varya kimse sevmiyordur seni belli çünkü durduk yere benle uğraşıyorsan çok yalnızsın acıdım sana yazık kıyamam
Anne babasının bile sevmediği ezik pasif erkek seni sjdjdkfksldfkdkfkfkfkfk
Bu arada kediyi ben sana tavsiye ediyorum bu yalnızlıkla intihad edersin yoksa yarın bir gün
Çok garip geldiii, olabiliiir çevrende sevmeyen var mı seni yakınlarından felan
Varda eğer büyü yaptıysa Allah belasını versin onun ya bir türlü mutlu olamıyorum
Çok kötü bişey ya zor gerçekten anlıyorum seni:(
Çok seçici olma
Seçici değil de zor aşık oluyorum
Kafa dengini ara aşkı boş ver sonra aşık olursun
Meslek vs ne