Abuzerim profilini gizlemiş🥲 Ben stalk yapamıyorum hıh. 😒 Dökülün bakalım stalkerlar😎😅

Abuzerim profilini gizlemiş🥲 Ben stalk yapamıyorum hıh. 😒 Dökülün bakalım stalkerlar😎😅

Bazen değil, çoğu zaman değiştiriyor. Kimin ne olduğunu stalk yaparak anlayabiliyoruz. Anlattıklarına, görünene inanırsak halimiz hâl değil. Biraz derinlemesine ineceksin, araştıracaksın ki varsa eğer o olumsuz taraflarını öğreneceksin.
Akıllı kızçem benim❤️
❤️❤️
Buradaki kriter tamamen stalklayan kişinin kadının hoşuna gidecek bir tip olup olmadığı. Stalklayan Eros ise 7 sülalesinin seceresini dökerek kadını sırıl sıklam aşık edebilir, lakin tipsiz bir erkekse her sabah ekmek almaya gittiği fırının adını verse sapık damgası yer.
Çok fazla Stalker var etrafta. Kimseye güvenmiyorum ve şu çok önemli, herkese sıradaki Stalker gibi davranıyorum. Kusura bakmak isteyenler bakabilirler.
Cevap
9Cevap
değiştirebilir bence
Değiştirir evet. İstemediği şeyleri görebilir, neydi ne çıktı gibi 😬
Ummadığı bir paylaşım gördüğü an soğuma ve hayal kırıklığı olabiliyor.
Bu da yasaklandı sandım bir an okurken 😅 evet değiştirebilir sanırım 💁♀️
Haha gündemden girerdim soruyu bileydim😅😅
😃😃
Evet değiştirebilir. Mutlaka insanları sosyal medyasında da görmek gerekiyor. Asıl iç dünyasını oralarda sergiliyorlar
No stalk. Talk Talk. Yani diyor ki gözü olan gelsin konuşsun. Yüz yüze, diz dize konusmadiktan anlasmadiktan sonra, ne yapayım stalk 🤧. D
ya aslında bu sosyal medyada birilerinin işsesı almasa çok daha iyi olurr olan iyi niyetli kadınlar aoluyorr
Evet ama maalesef sosyal medyada bile kendisi değil çoğu insan. O yiz denir pek etkili bir yöntem değil
Ön yargıdan başka bir şey oluşturmaz. Kişiyi kendisinden tanımak her zaman iyidir
Değiştirir.. İyi yönde olmuyor genelde bu değişim.. Soğuma, uzaklaşma sebebi..
Evet, birisini 'Stalkalayarak' hisslerimiz, iyi ve ya kötü yönde değişe bilir.
degistirmez ya. en azindan bende hic olmadi ahshaha
Değiştirebilir, net.
Bence net değiştiriyor, insanın beğendiği şeyler karakterini gösterir.
İster istemez değiştirir 😊
Aşk söküp atılmaz kolay kolay
Değiştirir. Birebir yaşıyprum mesela
Değiştirebilir
Evet, ben genelde soğuyorum baktıkça 😂
Banda ogretsenize bu olayı ya
Zamanında bulunursa evet tabiki
Sogutuyor
Evet bence
Çok saçma buluyorum böyle aptalca şeyleri
His değiştirme modu :)
Değiştirir