Örneğin KS'de yaptığım yorumlardan yola çıkarak benim hakkımda bilgi sahibi olabilirler mi?
Bana göre olamazlarda size göre olabilir mi 😅?

Örneğin KS'de yaptığım yorumlardan yola çıkarak benim hakkımda bilgi sahibi olabilirler mi?
Bana göre olamazlarda size göre olabilir mi 😅?

Hayır, buna beni hiç kimse inandıramaz.. altına imzami atarım ki.. yazdıkları başka, kendisi çok başka olan insanlar var.. hele bir de burası için... gülesim geldi.. görüşlerini okuyorum ne kadar efendi, ne kadar güzel karakteri var falan, filan.. adam dm çok başkası çıkıyor... Bilmiyorum sosyal medya kullanabilmek için de ehliyet lazım.. çok değişik insanlar var.
Sosyal medyan senin aynandr
Her sey bizden izler taşır
Seçtigmz kitaplar takip ettigmz kisiler sosyal medya şuuraltımzn kara kutusu gibi bir sey
Paylaştığımız bir çok şey; bunlara iyi bakabilen, analiz eden ve düşünen biri için birer bilgi kaynağıdır.
Sorulara verilen yanıtlar, konuşma şekli, dinlediği müzikler, izlediği film veya diziler, giyim tarzı ve daha nicesi...
Cevap
5Cevap
Bence az çok fikir verir ama tamamen vermez.
Kesinlikle kişiliğini ele verir.
Lakin şöyle bir konu da var;
Örneğin ben burada eğkenirken eğlencenin dozunu kaçırıp olmayan birşeyi de varmış gibi konu haline getirebiliyorum goy goy yapmak için.
Bunu ayırt edebilen sayısı da çok az.
Yalnızca beni tanıyanlar anlayabilir goy goy yaptığımı.
Size gelince;
Paylaşımlarınıza bakmadım, müsait olduğum bir zaman da bakıp fikrimi söyleyebilirim 😀
Aaa ama bakamam ki profiliniz gizli 😀
Hayır herkes herkesin sandığı kadardır çünkü. Beni annem, ablam ve bir iki kişiden başka kimse gerçekten tanımaz mesela, sadece tanıdığını sanar. Kafasında kurar ben sezerim onu, ne hissettiğini nasıl düşündüğünü sonra bir de bakmışsın ki onun sandığı kişi olmuşum ama sadece ona. Çoklu kişilik bozukluğu ve suistimal eden insanlar saolsun bana bunu kazandırdı,
birden çok kimlik!
Olabilirler ama dürüstlük de önemli. Bazısı bilerek sahte tepkiler ve paylaşımlar yapıyor. Bazısı hiçbir paylaşım yapmıyor adeta hayalet moduna bürünüyor. Onlar hakkında bilgi edinmek neredeyse imkansız
Bence olamazlar. Zira sosyal medyada çoğu kişi gerçek tarafını göstermez sanırım
Zannetmiyorum. Çünkü dürüstçe cevap kimse yok. Belki çok nadir vardır yorumlarından yola çıkarak tanıyabileceğimiz.
Bilgi vermesede az çok kişiyi yansıtabileceğini düşünüyorum
Tam vermez. Belki bilerek troll bir kişilik yansıtıyor oraya. Halbuki öyle biri değil. :D
Mutlaka az da olsa belli eder
Gerçeği yansıttığı sürece tabiki fikir sahibi olunabilir. Gerçeği yansitmasa bile bir ipucu barındırır yakalamak için iyi bir analist olmak gerekir
Az çok bir fikir verir
Verir :D
Kim zıt ne zıt nolmuş nolmuşşş bana da söyle 😃
Geçmiş olsun, konu değiştirme sanatın sınıfta kaldı bilesiiin.
Ne diyon? Toplum anlamıyorsa o sanatın ben djdjs
Yuh be :D sanatçılar bizi provoke mi ediyor yani 😅
Ayh bezdummm be bi sus bi ssuuuuss
😃😃 şikayet etme be
Oha kovulduk
Ben
Kovdun işte bye
🫡😃
Ballar gibi de olur😂😂🍯
Jfjfjfj
Pek değilim uzun zamandır kimseyi düzenli stalk yapmıyorum 😃
Sana püü
Elhamdülillah
Amin jfjf
Bence kişi her mecrada rahatlık dercesine göre farklı kimlik oluşturuyor o yüzden hem abilir hem olmayabilir
Yani ufak fikir sahibi olabiliyorsun bakınca
Evet o anki psikolojisini anlamaya çabalarım.
Bence az da olsa verir.
az da olsa kişiliğini bile belli eder
evett
Verir ya
Olabilri tabikii
Olur mu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?