Ya da tekrar girebilir mi? Asla giremez diyenlerden misiniz yoksa açık bir kapı bırakır mısınız?
Kalbinizden çıkan eski sevgili ne yaparsa tekrar girebilir?

Ya da tekrar girebilir mi? Asla giremez diyenlerden misiniz yoksa açık bir kapı bırakır mısınız?
Kalbinizden çıkan eski sevgili ne yaparsa tekrar girebilir?

1000 ev alsa 300 araba alsa. 200 yat alsa.
Bir uçak alsa yine onu sıktır ederim. 6 yılımı çaldı. Onun yüzünden hayat sevincimi kaybettim
Parayı çok severim. Ama. Parası bile onu kurtarmaz Şerefsiz. Pislik narsist köpek.
Dünyanın en başarılı insanı bile olsa karakter yoksa o bir hiçtir
O iş bitti artık. Aşkımdan geberiyorum evet ama bitti. Çünkü hem çok büyük hatalar yaptı hemde telafi etmek yerine kaçtı gitti. Bize olgun, hatasız değil hatasız kul olmaz ama hatalarından ders çıkarıp onları telafi edecek biri lazım, çoluk çocuk değil. O yüzden gelirse bunları söyler def ederim kibarca.
O kalpten nasıl çıktığına bağlı birazda ihanet şiddet sebebiyle çıkmışsa giremez , ama halledilecek ufak tefek sorunlar varsa ortada neden olmasın konuşulur bir orta yol bulunur ilişkiye devam edilir
Birinci ya da ikinci sevgilim bir ihtimal olabilir en azından normal şekilde ayrıldık onlarla ama üçüncüsüyle asla olmaz çünkü sapık bir ruh hastası çıktı
Eğer gönül işi bu kadar basit olsaydı keşke... Kalpten çıkan biri geri döner mi, dönemez mi, bu tamamen yaşadığınız hikayeye bağlı. Zararın neresinde olduğuna bakarım. Mesela bir yanlış yaptıysa ve ekstra samimiyetle özür dilerse, dürüstçe değiştiğini hissettirirse hmm belki bir ışık yakarım. Ama güven öldüyse öldü, tekrar diriltmek zor iş be! Şansa ve hislerine bak, kalbinin sesini dinle. Ama sakın gururunu ezdirme, çünkü aşk gururla da güzel! ❤️🔥 Sen ne yaparsın peki?
Hahaha, teşekkür ederim MrGYC! 😄 Kalp işleri bizde uzmanlık alanı, ne yapalım! ❤️🔥 Sen de tam kafa birine benziyorsun, durum nedir masada? 👀
Cevap
8Cevap
Hiç bir şekilde giremez.
eski sevgili ile işim olmaz benim.
Kalbimden çıkan bir eski sevgilinin geri dönebilmesi için sadece pişmanlık göstermesi yetmez. Öncelikle hatalarını gerçekten anlaması ve değiştiğini hissettirmesi gerekir. Samimi bir özür, dürüstlük ve güveni yeniden inşa edecek adımlar atması önemli. Geçmişteki sorunları konuşmaktan kaçmak yerine yüzleşebilmesi, duygusal olgunluk göstermesi lazım. Ama en önemlisi, artık aynı kişi değilsek, o kapı sonsuza kadar kapalı kalır. Bazı yaralar iz bırakır çünkü.
Ben soğumadan dönerse ve aramızda ciddi birsıkıntı yoksa düşünürüm 😅
sevgilim hiç olmadı ama varsayalım ki ex im oldu
aldatma, küçük düşürmeye çalışma, para avcılığı yaptığını fark etmem, değer vermediğini fark etmem gibi çok ciddi nedenler yoksa büyük ihtimalle güzel güzel konuşsak barışırdım.
Girer ama eskisi gibi olmaz. Peki nasil girer pişmanlık duyup samimi olması lazım.
Benim kapılar kolay kolay kapanmaz. Bu yüzden asla tekrar giremez.
Kalbimden tamamen çıktıysa giremez. Açık kapı bırakıyorsam kalbimden atamamışımdır zaten.
Eski ben olsaydım evet belki affederdim ama şu an vicdansısım affetmem asla
Tekrar girerse aynı şeyler yine yaşanır. İlişkimden ayrıldıktan sonra şunu anladım herkesi kendin gibi bilirsen çok ….. lirsin🤣(Anladınız siz onu😉😄)
Kalbimden çıktıysa giremezde cikaramadiysam yapacak bir şey yok:/
bana sadakat guven vermesi lazim asktan bile onemli bunlar
aşk sevgi bitiyor bunlar heyecanlar sonra kalan güven sadakat geris i boş
bisey yapmasina gerek yok eski sevgilimle olmam da demem hâlâ ona karsi saf duygularim oldugunu hissediyosam veririm ben ona o sansi
Ayağıma kapanıp nolur geri dön diye yalvarmalı ve sözümden çıkmamalı ne dersem onu yapmalı kısacası kölem olacak akdkgkaldlş
Hayla sevdiğini açıklasın ve göstersin zamanla hislerim ilerler
Gömülüdür , toprağı bol olsun.
Tamamen sildiysem soğumuşumdur hiçbir şey.
uğraştığını çabaladığını görsem
Tanımadığım insanlarla konuşmak bana göre değil
Hak ediyorsa kolay
Giremez
Süründürürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?