Nişanlı olmamıza rağmen neden böyle yapıyor?

Nişanlımın bana zaman ayırdığımı ilgilendiğini hissedemiyorum sürekli bir işi var sürekli bir yere koşturuyor sürekli geç yazıyor işinden dolayı.. bu durumu ona birkaç kez anlatmaya çalıştım ama değişen bir şey olmadı artık patlama aşamasına geldim ve patladım sürekli beni arka plana atıyor öncelikleri hep farklı ailesinin işlerine kendi işlerine koşmaktan bana zaman kalmıyor.. sabahın 6'sında uyanıyorum işe gitmek için gece erken yatmam gerekiyor diyorum erken konuşalım canım tamam diyor sonra arayan soran yok öylece saatlerce bekliyorum onunla konuşmak için. Ya misafirleri geliyor ya ailesiyle konuşuyor oluyor onu bekliyim derken saat gecenin 1'i 2'si oluyor 4 saat uykuyla işe gidiyorum biraz beni düşünmesi lazım ben onun için uykumu feda ediyorum bunları açık açık böyle söyledim diye benden kötüsü olmadı insan halinden anla rahat bırak biraz kendi sorunlarım var halledemiyorum üstüne sen çıkıyorsun bu işin gidişatı az çok belli dedi bana ayrılma sinyali verdi sürekli bir şeyleri anlamadığımı ima ediyor ben boşa konuşuyorum anlattıklarım sana geçmiyor işlemiyor diye diye küçümsüyor bundan sonra az konuşucam kendimi yormayacağım anlaşılmıyorum çünkü diyor.. ben onunla açık açık konuşurken sürekli üstü kapalı şekilde bana imalarda bulunuyor bu çok canımı acıtıyor 😢 haftada bir buluşurduk onunla kaç gün önceden kararlaştırdık cuma buluşalım diye bu olayın üstüne ben gelmicem bugün dedi.. Ben 7/24 benimle ilgilensin benim için dağları delsin diye beklemiyorum ben onun nişanlısıyım bu kadar arka plana atılmayı hak etmiyorum diyor kendi işimin gücümün peşindeyim karı kız yanına mı gidiyorum alemlere mi akıyorum da bana bunları diyorsun dedi ettiği her cümle beni yaralamaya yetti 😢

Nişanlı olmamıza rağmen neden böyle yapıyor?